Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

IdrA vs BoxeR

l0ll

Öne çıkan mesajlar

Fistan said:

izlediğim en kötü maçlardan biriydi.

teşekkürler
(28dk bide :/ )

Boxer'ın SC2 replayi ağbi bu. Desturla girmek lazım lafa. Yani "BOXER" ağbi bu. Şaka mı yapıyorsunuz? Halford nasıl "METAL GOD" sa Boxer da "SC GOD". Ya da basketbolda Micheal Jordan'ı neyse o. Adam daha yeni başladı SC2'ye. Karşısındaki de Idra.

Boxer, Nada, Nal_Ra gibi oyuncular SC2 ye profesyönel olarak girdiğinde şu an az çok oturduğu varsayılan Build Orderların falan hepsinin yalan olacağının farkındayız di mi?

Ki ben yaşlı SC'ci kötü Sc'ci olayını kabul etmiyorum hacı. Neymiş efendim pro gamerlar 27-28 den sonra yavaşladıkları için kariyerlerinde düşüş yaşıyormuş. Ben bunun fiziksel bir eksiklikten kaynaklandığını düşünmüyorum.

Boxer bu oyunu pro oynamaya başlarsa sonunda izlenecek bir şeyler çıkar.

Eklemeden geçemiycem. Ağbi deli bu adam. Çok cesur oynar ağbi herif. İzlemesi en eğlenceli adamdır. Nada da 2 numara.
Sosyal ağlarda paylaş

ya haklısın ama bende bu sc1'deki inanılmaz build değiştiren adamların sc2'de öyle çok acayip şeyler yapacağını düşünmüyorum açıkçası.

hani sc1'in devamı mantıken sc2 ve dinamikler benziyor sonuç olarak orjine.

ki çok az ünite var. hakikaten çok az ünite var bw'a oranla. yapılacak çok daha az strateji var gibi duruyor falan.

dark archon'u arbiter'ı nasıl koymazlar benim aklım almıyor mesela.

ben bu adamların her expansion'dan sonra asıl o sc1'deki gibi oyuna yenil build kazandıracaklarını düşünüyorum.

ama şu anda yapılacak çok acayip şeyler yok gibi duruyor
Sosyal ağlarda paylaş

hayır abi sc bw ye göre ünite olarak durum hiç vahim değil. hatta gayet iyi, sc 1 deki gibi kullanilmayan ünit sayısını düşünürseniz hayli iyi. sadece eksikliği hissedilen ünitler var. sc 2 de düzgün gosular yok. oyuna BO ve pimpest play kazandıracak. ondan ötürü insanlar derinlik yokmuş gibi geliyor ama sc bw'nin sonlarina doğru bile mass arbiter gibi buildler gelmişti. yani olay şu oynandıkça gelişecek oyun. daha erken. ama bu süreci hızlandırmak için gosular şart.
Sosyal ağlarda paylaş

abi idra bana göre hiç iyi bir oyuncu değil zaten. hiç bir duruma adaptasyonu yok.
5 kere expand et ondan sonra massive ultralisk.
her oyun aynı yani.

bu oyundaki en bomba olay şuydu yalnız;
terranın tankları high grounda alıp 5-6 tane ultralisk 3 yönündeki expansiona hapsetmesi.
biraz daha tutabilse orda onları efsane olurdu, ya da tlo nun yaptığı gibi oraya hapsedip orda nukeleseydi.
hmss.
Sosyal ağlarda paylaş

ucunbiri said:

abi idra dediğin adam, turnuva maçında karşısındaki adama "terran oynadığın için özür dilemen gerekiyor" diyen bir adam.
pislik bir herif.

biliorm o lafı kulas ravine de oynanmış bi oyunda sölemişti. ancak ve lakin o turnuva değil ladder maçıydı sanırım. t it gibi turtle yapınca sinir olmuştu. 15dklık game 45dkya uzamıştı dellendi herif.

idra biraz kibirli ama zerg harbiden ezik adam haklı :D
Sosyal ağlarda paylaş

ucunbiri said:

abi idra bana göre hiç iyi bir oyuncu değil zaten. hiç bir duruma adaptasyonu yok.
5 kere expand et ondan sonra massive ultralisk.
her oyun aynı yani.

bişey söyliycem, burdaki kimse karsısında rakip bile yokken, o kadar temiz macro yapamaz. 5 kere expand edip larva biriktirip durmadan adam basmak, upg kacırmamak, creep yaymak kolay deil
Sosyal ağlarda paylaş

idra ağır makrocu ona laf yok. kötü oyuncu demek pek mümkün değil. robot gibi gerçekten. şu maçta yaydığı creep de abes yani... ama denilen de doğru, adam sadece ultra yapıyor. böle hani dengeli bir ordu falan yaptığını pek görmedim. makrosuyla ezmeye çalışıyor, rakibin de makrosu iyiyse sıçıyor ve rage oluyor.

kılım zaten bu aptalca rage'i yüzünden. madem zerg kötü, bırak arkadaşım düzeltilene kadar. git terran veya protoss oyna. yasak değil ki. hani mmorpg'lerde level 60 olursun ama class'in çok kötüdür, başka bir class'e geçmen mümkün değildir yine level 60 olmak çok kasacaktır falan. ulan bu öle değil ki. 3-5 gün oynayarak terran ve protoss'u da gayet köpek gibi öğrenirsin. ama yok, aynı ırkta kalıp ağlamayı sürdürüyor...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...