Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 rijkaard'dan ben bile nefret ettim beşiktaşlı olarak, bir an önce yollanması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Elano girsin Elano. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 yalnız en son atletico maçını açmıştım.ondada hakem krmızı kart ve penaltı vermedi elenmiştik bugunde hakem baya etki etti ama takımda kötü yani şimdi hakemi tek başına suçlamiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Silphatos said: rijkaard'dan ben bile nefret ettim beşiktaşlı olarak, bir an önce yollanması lazım. sarı melekle bi karşılaşsınlar q7 de sorunlu imiş bu rikardla :) barcadan taa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Rewendor said: Elano girsin Elano. memleketine gitmedimi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 barış-elano degişikliği ilaç gibi olur yada ayhan elano da olur barış en azından koşuyor dengesiz napcagı belli değil.ama ayhan bitik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Eet reykardı kovup imparator gelsin.o gelmezse türevlerinden biri gelsin.ülkede çakması çok zaten.o zaman güzel günler baslar kesin.Yeminle hayret ediyorum bazen size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Beyler karabük forması alabılecegım yer bılen varmı?fb formasını bu yıl almamıstım rengını begenmedıgımden;karabuk alayım barım,adamlara destegımız olsun. Kendı sıtelerınde satıyorlarmıs buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 fatih terim gelse en azından bi galibiyet serisi falan yakalarız ya.bizim işler gazla kıça tekmeyle oluyor :) bak o zaman ayhanlar servetle nası top oynuyorlar LUCAS NEİL ALİ TURAN ahahahahAHHAHAHAHAHAH SATILMIŞ REYKARD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Neil'in yerine Ali Turan'ı aldık kurtarıcı olarak... Neil'in yerine bi de, evet bişi diyemiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 anlamsız bir değişiklik geldi reykard dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Kalten said: Eet reykardı kovup imparator gelsin.o gelmezse türevlerinden biri gelsin.ülkede çakması çok zaten.o zaman güzel günler baslar kesin.Yeminle hayret ediyorum bazen size.buda ayrı güzel şuan reykard ile devam edersek ilk 10 a girersek mucize olur.daha geç olmadan gönderilmeli.imparatoruda getirmezler zaten daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 gökhanı cıkarsa akıllandı dderdim ama sıçtım bari kovulayım diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 yok abi izlemiyorum maçı lanet olsun reykard sana yuh allah belanı versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Barışın şuta bak bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 misimovice laf etmeyin mal spikerler.adam napsın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 ri,cardın kafa kötü haberde kalmış maça çıkmasaydı bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 abi şu maçtan sonra reykard kovulmaz ise kovulana kadar gs maçı izlemeyeceğim yok abi eziyet direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 emenike ayhanla orteganın ergune yaptıgı gibi dalga geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Buna da şükür aslında, en azından inadını ezberini bozmuş, dakka 70 olmadan oyuncu değişikliği yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 ya ayhanı cıkarıp neili göbeğe koysa şu yaptıgından daha mantıklı adam en azından ileri cıka nbir adam.pasları arapasları ayhandan daha tehlielki kocaeli maçı gibi olur 4-0 biter bu maç.reykard kovulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Bu Karabükteki Yasin, eski FM efsanesi Yasin Karaça mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Red said: ya ayhanı cıkarıp neili göbeğe koysa şu yaptıgından daha mantıklı adam en azından ileri cıka nbir adam.pasları arapasları ayhandan daha tehlielki kocaeli maçı gibi olur 4-0 biter bu maç.reykard kovuluramin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 maça bak abi tamamen utanç verici :) izlemeyenler izlesin.koskoca galatasaray ne hale gelmiş görün :) isabetli şutumuz yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 neill - ali turan değişikliği hmm enteresan, ben ikinci devreyi de izliyim ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar