fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 yukardaki arka sayfadaki haritada landing pointler var oralar olabilr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Canım çekti benim de. Bu ayın yirmisine kadar çok ağır günlerim geçecek okulda, o günden sonra indirir oynarım ben de. Hem sizler de iyice oyuna girmiş olursunuz, bir boost verirsiniz bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Ben londrada başladım buarada bilmem levele mi bağlı adventurer beginner questlerini bitirip maritime questlere geçtim lord bilmemne ile lady bilmemne çıktı karşıma londraya bidaha girişimde yok kaçak mal kullanıyomuşum falan diye beni askerlerin elinden kurtardılar şimdi quest veriyolar açıkçası beklemiyodum bi hoş geldi bana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 yau bu arada gemi alma falan yokmu edit:wikide şöle bişey buldum yapın derim said: Basically guys theres a small quest chain in everyones start city, that isnt tracked in your journal that sort of takes you on a tour of the city while giving you several useful goods, and 50k in money. All you do is speak to the Helper NPC in your start city school. Repeatably click on the talk icon until she gives you items and tells you the next place to go and keep doing this until you reach the last helper. bide discover ettiğiniz şehirleri houselardaki elemanlarla konuşup söylediğinizde size para veriyo ayrıca adventurer fame alıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 ship masterdan alabiliyosun gemi http://unchartedwaters.wikia.com/wiki/Unofficial_Uncharted_Waters_Wiki bu siteyi kullanin baya yarari oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Shipmasterlar her şehirde yok sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 baskentlerin hepsine vardir londrada vardir mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jchan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 3 kere indirdim oyunu hata alıyorum hala başlayamadım ne illet bişiymiş bu. Win7 kullanıp sorun yaşayan var mı? Acaba onunla alakalı birşey mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 oyunu browser downloader'ından indirme. getright vs. programlar kullanarak indir yoksa yarım indiriyor. Lasombra said: Ben londrada başladım buarada bilmem levele mi bağlı adventurer beginner questlerini bitirip maritime questlere geçtim lord bilmemne ile lady bilmemne çıktı karşıma londraya bidaha girişimde yok kaçak mal kullanıyomuşum falan diye beni askerlerin elinden kurtardılar şimdi quest veriyolar açıkçası beklemiyodum bi hoş geldi bana :D şu olay hakikaten benim de hoşuma gitti. ben de venice'ten başladım. beginners school'u bitirdim sonra başıboş kaldım. bari dedim gidip merchant's guild'den quest alıp yapayım. neyse böyle gidiyorum geliyorum falan tak diye böyle bi olayın içinde buldum kendimi, bi hikayeler dönüyor falan :) oyun seni tam başıboş bırakmış gibi hissediyosun sonra bi anda geri alıyor falan hahah enteresan şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Oyunda kendini belli etmeyen bisürü ayrıntı war.Mesela daha rüzgarı yeni yeni çözdüm. Bilmeyenler için minimapte bulutların ilerlediği yönden rüzgarın yönünü anlıyosunuz bi okla falan gösterilmemiş benim gerçekten çok hoşuma gitti ona görede yelkeninizi ayarlıyosunuz.Mavi bi bar doluyo bu rüzgarı doğru almanızla alakalı bu dolduğunda auto-sail e geçiyosunuz ve sanırım rüzgardan etkilenmiyosunuz. Birsürü craft skili war silah craft etmekten tutun gemiye kadar gemi parçalarına kadar.Kendi orjinal geminizi yapmanız mümkün.Trade sistemi benim baya hoşuma gitti açıkçası trade ile çok rahat bi şekilde para yapmanız mümkün herkesin trade ile uğraşmasını öneririm. Daha başka ... Arkelojik eserler bulmanız mümkün bazı denizlerde mesela italya kıyılarında romalılardan kalma eserlerin çıktığını falan duydum. Çeşitli felaketler war geminizde çıkabilicek; veba,deniz tutması,yangın,fare baskını,doğa felaketleri vs.Çeşitli hazine haritaları ile özel itemler bulmak mümkün. İstediğiniz zaman class değiştirebilmeniz gerçekten çok güzel.Class sayısı epey fazla.Skilleriniz level atladıkça deil kullandıkça yükseliyo buda epey güzel vs. (edit: Şunu eklemeyi unuttum level atladıkça alabildiğiniz classlar değişiyo.Bu classlara girerek farklı skiller öğrenmek mümkün) (yok artık yüzsüzlük 2.edit: Bari hazır şöle bişey yazmışken şunuda ekliyim arkadaşlarınızla fleet kurmanız mümkün bu sayede trader arkadaşlarınıza koruma sağlıyabilirsiniz.Mallarınızı sigortalatabiliyosunuz bu sayede korsanın teki size saldırıp mallarınızı alsa bile geminizdeki eşyaları para olarak geri alıyosunuz...) Son söz olarak ilk başta çokta ısınmadığım ama ayrıntıları görünce hoşuma giden ve merak uyandıran bi oyun.Baya bi oyuncu kitlesi war gibi.Haritanın büyüklüğü gerçekten tatmin edici.Başlamayı düşünenlere sandbox seven biri olarak eğer süper grafik beklemiyosa(anime tarzı biraz grafikler ama ilk baştan sonra göze batmıyo) ve biraz oyunun başına sabır gösterirse tavsiye ediyorum gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 şu card decks'in olayı nedir anlamadım. böyle point falan veriyoruz bişeyler oluyor ama nedir yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Bu arada bilmeyen varsa bankaya koyduğunuz paradan günlük faiz alırsınız yol parası çıkar koyun bankaya cebizinde durcağına :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 bara girdiginizde barmen random olarak arada sirada belli sehirlerde neye ihtiyac oldugunu ve fiyatini soyluyor, barda adam oturuyorsa icki ismarlayin ondan da benzer infolar geliyor, nerde ne kadar kac para, kim kimle savas halinde vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 böle f2p oyunu nasıl bu şekilde detaylı yapmışlar anlamadım hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Oyun aslında japonyada daha önceden çıkmıştı.SAnırım direk avrupaya uyarlamışlar.Grafikler ondan eski olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Bir eleman buldum gemi yapabiliyo eğer gemi istiyosanız shipyarddan almayın adam yarısına falan yapıyo çünkü özelliklerini falanda ayarlıyabiliyo böylece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 oyun 4-5 senelik bi oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 yüz bin kere indirdikten sonra sonunda oyunu kurabildim, bu sefer de versiyon update'i bitmiyor arkadaş. download version checki geçemedim 10 dakikadır daha ne kadar beklicem anlamadım. bir bar falan da yok ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Deniz kapatıp aç bi bazen takılıp kalıyo öle.Daha oyuna girmeden oldu bu dimi buarada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 evet yav anlamadım gitti. windows 7 diye mi sorun çıktı acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Yok bendede win7 war.Takılmıştır muhtemelen biraz sürebilir gerçi ama 2-3 dkkayı geçiyosa takılmıştır.Gerçi oyunu yüklemişsin bundan sonra çalışmama diye sorun çıkmaz kapatıp açmayı falan dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Bende zar zor kurdum oyun açılmayınca şu yöntemleri denedim.Önce normal luncheri açtım olmadı uptade hata verdi.Manual uptade i indirdim oda hata verdi.Oyunun dosyalarına girdim GW mi GO online var onu çalıştırdım ortan uptade yaptı fakat oyuna giremedim.Sonra tekrar luncherdan açtım oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 evet bu yöntem daha iyi gibi. bu sefer de confirming uwo's latest version'u geçemiyorum. serverlarda sorun olabilir uyarısı geliyor bir süre sonra. ne oyunmuş be lol. edit : hah oldu. ekleyin aeropostale. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Nası yazdın nicki küçük harf büyük harf farkediyo eklenmiyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 erken konuşmuşum. fatal error veriyor oyuna girmeden önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar