Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 1 ekim itibari ile basliyor bu oyun, closed betasinda free olmasina ragmen cok hoslastim kendisi ile, eve online in denizde geceni diyebilirim, cok karisik, zor bir oyun gibi. oyunda yok yok bu arada. biraz emek verilirse karsiligini verebilecek bir oyun ama free maalesef. ancak oyunun yapisi itibari ile herkese yonelik olmamasindan dolayi oyuncularinin belli bir seviyede olabilecegini umut ediyorum. keske free olmasa. http://global.netmarble.com/uwo/main.asp Main Features LIVE THE AGE OF EXPLORATION No more hack & slash tedious gameplay. Be the first one to find uncovered ancient historic places and artifacts. You can become a Christopher Columbus, Vasco da Gama, or Pirate Drake. MORE THAN 3 YEARS OF PLAYTIME We guarantee more than 3 years of playtime even you are a extremely hardcore gamer with endless places to visit, people to meet, things to explore, and more. There are thousands of artworks, artifacts, regional special products, and discoveries. HUNDREDS OF GAME OBJECTIVES More than 75 professions and more than 100 skills to master. It is not just becoming a strongest player in the server. You can also change one profession to another anytime. Get back to original gameplay of exploring new place, cooperating or fighting with other players. Work hard to become a Maestro of certain skil. SAIL WITH HISTORICAL SHIPS Buy or build your ships such as Hansa cog, Baltic galleon, Spanish carrack, Turkish galley, and English frigate. Upgrade, enhance, modify, and decorate your ships with thousands of items. STRENGTHEN YOUR NATION TO CONQUER THE WORLD There are hundreds of neutral cities to conquer to take advantage in economy and politics. Investing lot of gold into the city is one way to increase you nation?셲 influence. Or just fight with current possessing nation to conquer back a city. JOIN 100 VS 100 PVP SEAFIGHT More than 200 ships engage in a ship battle to take over possession of cities. OWN YOUR APARTMENT AND YOUR ISLAND (FARM) Buy an apartment in you city and decorate with furnitures and artworks that you like. Invite your friends and guild members to chat and play together. Find an unoccupied island and build your own farm to grow fruits and raise pigs. IN-GAME LIVE EVENTS Several systematic in-game events are run regularly. Special event will occur with GMs in the game. Enjoy fireworks at summer night in Venice with your friends. SOPHISTICATED ECONOMY SYSTEM Economy system in Uncharted Waters Online is very similar to real life. Trading goods, investment, relationship with politics are involved. There is no fix profit. Economy will fluctuate time to time with supply and demand of of good. Tax and customs are applied to the game. Reduce tax by conquering cities. Hundreds of ways to earn money and thousands of silkroads and spice routes. OTHER KEY FEATURES A lot more features are ready in the game such as academic contest, poker game and more. Classes/ http://global.netmarble.com/uwo/guide/characterClass.asp?mCode=1&sCode=1 70 den fazla sinif var nerdeyse. deneyin anacim ama yilmayin derim ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 abi ssk - akbil falan veriyo mu paticik sana:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 ben patiyim, pati ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 aslan nünnü, bide korsan mmo çıkartsalar keşke adam gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 korsan mmo ne len ? pirates of the burning sea var uncharted waters var iste puzzle pirates var bak tam senlik, senin makinada kesin calisir pirates of the caribbean var ama rezil seafight voyage century etc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Bu japonyada var diye biliyodum ben bunun single playerini baya oynadım bi bakarım :D Edit abi yazdıkları doğruysa bu oyuna ömür verilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Kanuni said: korsan mmo ne len ? pirates of the burning sea var uncharted waters var iste puzzle pirates var bak tam senlik, senin makinada kesin calisir pirates of the caribbean var ama rezil seafight voyage century etc makineyi yeniledik yaw bi 15 sene daha idare eder :D Voyage oynadıydık ta olmuyo işte ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 çekiyorum bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 şirin bir oyuna benziyor, çekiyorum. gurbet ellerde mmo hasreti çekiyodum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 deno apb yi patlattın bunudamı patlacan la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 ahahaha conan'ı da patlatacaktım da teklifleri iyiydi. o değil de grafikler tam bir nayt onlayn'mış bu oyunun, şimdi gördüm, birden bire soğudum, ürperdim. ama yarısına da geldi download. hadi insin bari neymiş ne değilmiş bir göreyim. 70 tane class diyorlar kankut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 grafikler leş harbidende bende indiriyorum gw2 yi bekleyemicem oyalasın bari edit:grafikler metin2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Eet grafikler kotumsu muzik de oyle ama oyun cok derin cidden, ayrica bu koeinin uncharted waters oyununun mmosu , cok unluymus zaten oyunu. Class gorevlerini yapinki oyunu anlayabilin bu arada ucunu de, adv trade ve digeri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 eh be abi. insan bi torrent koyar ya da basit bi client dosyası koyar açınca oyunu indirmeye başlar. direk firefox downloaderla 3 gb indirmeye çalıştım 2 defa, ikisi de yarıda patlamış. illa getright falan indirtiyor şimdi bana. şimdi basıcam küfürü, getright'ı daha 4-5 kb ile indiriyor nasıl "get right" tır lan bu... yıllar yıllar sonra 4 mb'lık dosya için 10 dakika süre verdiğini gördüm çok mutluyum valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 burdan ceksen daha iyi : http://global.netmarble.com/uwo/news/getUpdate.asp?seq=668&pageno=1&searchstring=&searchstringoptionval= altta diger sitelerden client downloadlari var ben oradan indirdim, kendi sitesinden olmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Download from MMOSITE burda var torrent.ortalama 150yle indiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Deniyorum şimdi, söylediğin kadar iyi bir sistemi yoksa banlatırım seni kanun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 agir ilerleyen bir oyun ya belki hoslanmayacaksiniz ki kesin oyle olacak :) alistik artik wow tarzi oyunlara. ters bir oyun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 tutoriali zaten 1-2 gun surer herhalde, o yuzden herseyi okuyun derim ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 kanuniyle oyun zevkimin tutmasina guvenerek indiriyorum hadi bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 abi ezmeyin beni deneyin , ama su var, hani herkes tum pc oyunlari konsolvari oldu diye agliyor ya , aha bu pc vari bi oyun. agir karisik, zor oynanan, derin bisii.. sag klikle kamerayi otomatik elemanin arkasina alirsiniz, haritaya basarsaniz sag alttaki buyur ve oradan instructorun gittigi yere clickleyerek otomatik gidersiniz, basladiginizda tum uc ana gorev asamalarini yapiniz, yani adventure, maritime, merchant. bu sayede hem deli gibi iteme hemde herseyi ogrenmis oluyorsunuz. tutoriali biraz agir ve sanki bir adventure oyunu tadinda. muhabbet muhabbet muhabbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 ornegin soyle bir detay var su anda yeni basladim tutoriale, giyim formalitelerine uyman senin icin onemli diyor egitici amca, ornekte su, islamik yerlerdeki giyim tarzina onem vermen senin icin basarili olacaktir diyor. yani islami ulkeye gittigimizde giyimimizi degistirmeliyiz vs. ha bunlar ne kadar etkili orasini bilemem ama dusuncesi basarili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Derin bir oyun, ama o grafiklerle zor, uninstall. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 eh iste. grafikle bitirdin oyunu ama %90 ekrana bakildigi icin anlayisla karsilarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Abi oyuna başlıcam ama free olması beni korkutuyo bakıyorum baya item fln satılıyo avantaj sağlıcak şeyler gerçekten.Çok geri kalırmıyız hani düz paralı olsa para basıp oynarım çünki bu oyunu uzun zamandır bekliyodum ben.Kararsız kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar