Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyuncak Kurbağa

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şimdi bir arkadaşımın doğumgünü için oyuncak kurbağa almak istiyorum. Böyle maksimum sevimlilikte olması tercih sebebidir. Ya da oyuncak kermit de olur.
İstanbulda nerden bulurum?
Mesaj tarihi:
kermit e soralım

ya aklıma ilk şey geldi:) şu jeton atarsın içinde peluş hayvanatlar olur böyle kol gelir kapmaya çalışırsın o makinalarda olur hep:P[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı
Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss
blackice: hipnesin olm
Ben: ehe-ühüeheü
blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini
Ben:hass plasma bitti
Mesaj tarihi:
hmm istineye maxide peluş oyuncağını görmüştüm ama öyle süper ötesi birşey değildi genede sevimliydi pörtlek pörtlek gözleri vardı falan[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
aa raider kuzu manyağımış[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı
Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss
blackice: hipnesin olm
Ben: ehe-ühüeheü
blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini
Ben:hass plasma bitti
Mesaj tarihi:
D&R ve Gereklişeylerde olabilir belki aradığın[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler...

Krynn Online Project Owner and Core Developer
Mesaj tarihi:
d&r da yok gereklişeylere bakacak vaktim olmadı
erenköy tarafında toys'r us yok ya

şöyle kesin emin olduğunuz bi yer var mı
toy'r us taki kuzulara da bakarız ama o kadar tatlılarsa
Mesaj tarihi:
said:
Ardeth, 19 Ağustos 2004 18:03 tarihinde demiş ki:
hmm istineye maxide peluş oyuncağını görmüştüm ama öyle süper ötesi birşey değildi genede sevimliydi pörtlek pörtlek gözleri vardı falan

edit:yılbaşında almıştım bir arkadaşıma

[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''

[Bu mesaj Ardeth tarafından 19 Ağustos 2004 20:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
karpuz, 19 Ağustos 2004 18:33 tarihinde demiş ki:
abi adam haklı... kuzu gayet tatlıdır...
bi de yanında çoban salata iyi gider

tavuk tercihimdir..
hele warlock usulu tavuk kızartma yiyince, bir reaperla bile dövüşecek kadar mutlu oluyorum :)[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir.
Mesaj tarihi:
said:
karpuz, 19 Ağustos 2004 18:33 tarihinde demiş ki:
abi adam haklı... kuzu gayet tatlıdır...
bi de yanında çoban salata iyi gider

Lol koptum güzeldi :)[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Mesaj tarihi:
said:
Berk, 20 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
sen yıllarını versen noolur
pakize suda kılıklı seni

lol=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mesaj tarihi:
antalyada bi oyuncakcı vardı bi aralar ordan
kocaman bi kermit görmüştüm zamanında almıştımda
yatağımın üserinde hayvan gibi yatıyo
küçükleri felanda vardı bu kermitin..[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki:
[i]*BonePART fistiklari yer *
Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu
Mesaj tarihi:
ben kendsime boz ayı alacam böyle kocaman... harbici ayı arada uyandıracam kavga edecez

harmunurahumuhnurhamhummm[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Hanııım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"

Kapattık dükkanı
  • Yeni Oluştur...