Berk Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Şimdi bir arkadaşımın doğumgünü için oyuncak kurbağa almak istiyorum. Böyle maksimum sevimlilikte olması tercih sebebidir. Ya da oyuncak kermit de olur. İstanbulda nerden bulurum?
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 kermit e soralım ya aklıma ilk şey geldi:) şu jeton atarsın içinde peluş hayvanatlar olur böyle kol gelir kapmaya çalışırsın o makinalarda olur hep:P[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss blackice: hipnesin olm Ben: ehe-ühüeheü blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini Ben:hass plasma bitti
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 hmm istineye maxide peluş oyuncağını görmüştüm ama öyle süper ötesi birşey değildi genede sevimliydi pörtlek pörtlek gözleri vardı falan[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 abi kendimi tutamadım tosrus diyince. ordaki kuzulara sadece ben mi hastayım :) bence harika bir hediye olur düşünebilirsin kuzuları aşırı tatlılar :)
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 aa raider kuzu manyağımış[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss blackice: hipnesin olm Ben: ehe-ühüeheü blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini Ben:hass plasma bitti
Dalamar Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 D&R ve Gereklişeylerde olabilir belki aradığın[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler... Krynn Online Project Owner and Core Developer
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Akmerkez Dünya Gençlik Merkezinde vardı geçen sene bir arkadaşa almıştım[signature][hline] V ò d à n | ICQ
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 abi adam haklı... kuzu gayet tatlıdır... bi de yanında çoban salata iyi gider[signature][hline]"Mph Rmph !!"
nuki Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 o bir kere kuzu değil zuzu türkçemizi doğru kulanın[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek.
Berk Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 d&r da yok gereklişeylere bakacak vaktim olmadı erenköy tarafında toys'r us yok ya şöyle kesin emin olduğunuz bi yer var mı toy'r us taki kuzulara da bakarız ama o kadar tatlılarsa
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 said: Ardeth, 19 Ağustos 2004 18:03 tarihinde demiş ki: hmm istineye maxide peluş oyuncağını görmüştüm ama öyle süper ötesi birşey değildi genede sevimliydi pörtlek pörtlek gözleri vardı falan edit:yılbaşında almıştım bir arkadaşıma [signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 19 Ağustos 2004 20:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 raider, gel yavrum; züzüü alcam sana=)[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 said: karpuz, 19 Ağustos 2004 18:33 tarihinde demiş ki: abi adam haklı... kuzu gayet tatlıdır... bi de yanında çoban salata iyi gider tavuk tercihimdir.. hele warlock usulu tavuk kızartma yiyince, bir reaperla bile dövüşecek kadar mutlu oluyorum :)[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir.
Cassie Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 o kuzuların çok şeker olduklarına tamamen katılıyorum böyle kocaman bi tane alıp sarılıp uyuyası geliyor insanın
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 said: karpuz, 19 Ağustos 2004 18:33 tarihinde demiş ki: abi adam haklı... kuzu gayet tatlıdır... bi de yanında çoban salata iyi gider Lol koptum güzeldi :)[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 toysrus da var ama hoşuna gider mi bilmem..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Kermitli don da bulabilirsin belki! Ciddiyim. İç çamaşırı dükkanlarına da bak.[signature][hline]
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 kaplumbağa ı begenmez ben biliyorum yıllarımı verdim zuzu al[signature][hline]yıllarımı bu işe verdim
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 gerçek kurbaa al? :-P kuzu > zuzu > juzu > juju?[signature][hline]Mavi Kelebek Emaleth, 11 Haziran 2004 19:27 tarihinde demiş ki: ama işte bööle adıma thread filan olunca.. eee... ööö... dolandırmadan söyliycem... utanıyorum ulan!
Berk Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 sen yıllarını versen noolur pakize suda kılıklı seni
paparnoz Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 ehüehü bende kuzu lara hastayımdır hele kuzu pirzola yokmu :)[signature][hline]"Ekmek bulamıyorlarsa Pasta Yesinler"
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 said: Berk, 20 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: sen yıllarını versen noolur pakize suda kılıklı seni lol=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 antalyada bi oyuncakcı vardı bi aralar ordan kocaman bi kermit görmüştüm zamanında almıştımda yatağımın üserinde hayvan gibi yatıyo küçükleri felanda vardı bu kermitin..[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 E doğaldır tabi. Kendine habitat yaratıyo :) Evi gölet yapmada :)[signature][hline]Paticik
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 ben kendsime boz ayı alacam böyle kocaman... harbici ayı arada uyandıracam kavga edecez harmunurahumuhnurhamhummm[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanııım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı
Öne çıkan mesajlar