SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 http://inciswf.com/1285017271.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 yok zatebn ekipman yasağı olarak geliyo coğu. ağır zırh ağır donanma vs vs yasak diye. ama ikinci dunya savasında koyulmus tonaj yasağının gunumuz donanmaları ıcın bı anlamı yok yanı. destroyer basıyo, cruiser basıyo adam battleship yerine zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zerobey Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 ahaha, ağlayanlardan biri de burdaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zerobey Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 komik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 funny kid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 japon öz savunma kuvvetleri baya kuvvetli ve kendi f15 falan kendileri japonyada lisanslı yapabiliyorlar, modifiyeli olarak taklaya gelmeyin sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Japonları da delikanlı bilirdik vururuz vururuz dediler tırt çıktılar vurmadılar. Başarılı olmuş fırlatma. Ben reisin yerinde olsam o uyduyla Apple Maps'e rakip olurdum. Zaten daha kötüsü yapılamaz. Hipsterların, technogeeklerin oyunu alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zerobey Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 füze programının toplam maliyeti 1.3 milyar dolar deniyor. halkı dış ülkelerden gelen yardıma bu kadar muhtaçken, bu derece pahalı ve saçma işler çevirmek.. şaka gibi ülke, şaka gibi lider. tek komik olmayan halkın durumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 kim jong un evinden food networku izleyebiliyor artık sanırım uydu sayesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 farkındasın değil mi bu füze denemelerinin amacının kıtalar arası nükleer bomba kullanımına hazırlanmak olduğunun ? Yani ortada pek saçma birşey yok. Halkın aç olduğu yönünde de pek bilinen bir halt yok. Kuzey Kore hakkında bilinen bir bok yok daha doğrusu. Duyduğun, okuduğun çoğu haber propaganda üzerine. Veledin elinin altında nükleer var asıl korkmanız ve dert etmeniz gerek şey o. Sanane halkı açmış değilmiş. Sen mi kurtaracaksın ? Kendileri çok dertliyse çözümü kendi içlerinde bulacaklar bukadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zerobey Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 önce bir sakinleş bakalım, "best korea" da bile senin kadar heyacanlı savunanı yoktur bu rejimi. Dışarıdan gelecek yardıma bu kadar muhtaç olan bir halk cumhuriyetinin milyar dolarlık silahlanmasını normal buluyorsan,hiç konuşmayalım, ben forumdaki diğer arkadaşlara yazayım bak sana bir sır vereyim. aç youtube'u, ara "north korea" diye, şöyle bir izle bakalım, nasıl bir yer. tuhaf tuhaf saldırma insanlara da düzgün bir fikrini duyalım sonra. ..adamdaki yazılara bak ya; "sana ne kore halkı açsa,sen mi kurtaracaksın.." öf be . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 evet youtube'dan ala objektif kaynak yok tabi dünyada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Başlık gülen surat mı ağlayan surat mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 kim diyor ya aç ve muhtac olduklarini.sen git video izle koca ulke hakkinda fikir savun sonra.komiksiniz.cok kolay da kandiriliyorsunuz anlasilan.hayatiniz zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zerobey Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 http://www.thenational.ae/news/world/asia-pacific/north-korea-worried-about-drought-food-shortage[/url] http://www.wfp.org/countries/korea-democratic-peoples-republic-dprk[/url] ya bunlar hep komplo değil mi, youtubelar,google, dünya açlık örgütü hep komplo,.. fotoşop bunlar.cehaletiyle övünen yurdum insanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 he canim he.sen at tut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Nukleer programa karsilik amerikadan yemek dilenen, devlet ideolojisi self relience iken bir numarali ithalaati yemek olan bir ulke, aclik oldugunu nerden biliosunuz sonra Evet korede aclik var ama guney korede bu aclik ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Niye açlık olsun abi koskoca Çin yardım etmiyor mu bu sefillere? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 BonePART said: ordu yasagı cok sallanılan bişi deil zaten zengin ulkeysen savunma kuvvetleri diye ordu kuruyosun kural acıgı gibin Simdi savunma ordusu var, savunma ordusu var Jsdf var caponun iste, butun eunya testsis gecio Bide IDF var, haklarinda burda bisi yazarsan gece evini basip maslak 1453 insaatina kaldiriolar direk, bazen ona bile kasmayip direk salliolar roketi eheuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 http://www.abc.net.au/news/image/856748-3x2-340x227.jpg len daha gemiye inemiyor kolpalar. Gerçi Türk taktiği uygulayıp önden çocuğu yollayıp dövdürdüler meşrulaştırmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 şu gemiye inememe olayını nerden okuyabilirim ? olaylar olurken kirlilik olmuştu ben de durulunca doğrusunu öğrenirim diye beklemiştim. merak ettim şimdi. bone kadar olmasa da ingilizce okuyabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 çin demeden taş bile atamaz kk, malum geçe krizde çin zorla oturttu bunları masaya tek sözüyle, ama onlar bile bıkmış durumda adamlardan lol. bide hep sel cart curt vardı galiba bu sene, kış gelsin gene yardım pls derler muhtemelen her sene olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 ya bunlar bir komedi ya, sel oluyor boğulan askerlerinin cesetlerini güney kore nehirden toplayıp geri veriyor filan. bush dangozu sağolsun ama bu kimyongil'lere bile prim yaptırdı, k kore nedir zerre fikri olmayanı bile avukatı kesildi. dünya böyle işte, ne yaptığına değil, kimin tarafında olduğuna bakanlar çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 neymiş sam anlatta bilelim? m. jacksonın öldüğünü mü bilmiyorlarmış vah vah, çok yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar