goldbären Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 facebookta uzak bir insanın yorumu: said: Aşkı memnuda koltuklarda duramıyorduk, öyle bir gecer zaman ki de çığlık çığlığayız! sanırım yaz sezonu bize de iyi gelecek, anca toparlanırız!! :) pff bu kız 25 yaşında ve mühendis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 mühendis veya mimar eğitim durumu hiç farketmiyor direk izliyorlar haci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Aşk-ı Memnu izleyen ceo tanıdıklarım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 aşkı memnu her dizi gibi bi ara baysada güzeldi.bırakın elit belgeselci cnbcci ayaklarını sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 fakat osmanın ağlaması? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Red said: aşkı memnu her dizi gibi bi ara baysada güzeldi.bırakın elit belgeselci cnbcci ayaklarını sdfs ............. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Red said: aşkı memnu her dizi gibi bi ara baysada güzeldi.bırakın elit belgeselci cnbcci ayaklarını sdfs accountunu alın elinden gelmesin buralara bir daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 ben izliyodum abi başlarda izledim sonra bayık dönemleri izlemedim ama finale yakın yine izlemeye başladım topici açanda bendim sdfsd bu arada öyle bi geçer zamankiye baktımta dizi sıçırtmış ya.herkes zengin olmuş anasını satim bu arada axe gelip işte konsolfag der muhtemelen aha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 console fag... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Osman'ın ağlaması çok iyiydi ahahah bi de, biz ayrı dünyaların insanlarıydık, o Türkiye'nin coğrafi bölgelerini sayabiliyordu.. ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 konsolfag uğruna topik açtığın diziye bak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar