cemss Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 o değilde bi doktorun orduyla gezdiğini öğrenmiş oldum o zamanlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 bu dizi beni mahvediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prizmatik Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 şarkısını da çok severim dizisinede hmm diye izledim. gayet güzel olmuş. takip edeceğim ilk yerli dizi olacak muhtemelen (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 bu dizi beni anlatmadığı için çok memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 biz de seni anlatmadığı için çok memnunuz. hiç kaçırmadan takip eden bir insan değilim ama şu diziyi amerikalılar "ikinci dünya savaşına giden askerin metresi" adı altında çekseydi eminim oha ne dokunaklı dram çekmişler diye oturup izlerdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Ölümcül bir ayar olmuş. Osman favorim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 dizinin ismini düzgün okuyamayan bir ben mi varım ? öyle bir zaman geçer ki öyle bir geçer ki zaman öyleki bir zaman geçer öyle bir geçer zaman yok valla olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Red said: şatoda lordların arasında büyüdün herhalde ondan etkilemedi:) şu diziyede kötü denmez ayıptır Kötü, artık ayıp mayıp bilmiyorum. Osmanın methedilen oyunculuğunda çocuk harbiden ağlıyor artık nasıl korkuyorsa ve ciddiye alıyorsa sahneleri, harbiden ağladığı için ortada bir oyunculuk yok, çocuk gerçekden ağlıyor o sahnede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 ne zaman görsem bi bağırış çağırış. bi olayı yok gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Dizinin en güzel tarafı yani gördüğüm bir kaç sahneden ve fragmandan bahsediyorum, çok güzel bir aile, baba siyah saçlı bıyıklı tipik türk erkeği, anne güzel ortayaşlarında tam böyle anne formatında, oğul sessiz sakin ama tepesi attığında bıçak çekiyor babasına haksızlığa gelemiyor vs, evin kızları böyle güzel ile şirin arasında abla, kız kardeş formatında. Yani güzel bir aile (babanın karakteri hariç) :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 dizi yayından kaldırılmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 sarışın kız, true blood taki jessica ya benziyor çok ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 çok güzel bir dizi. artık ağa dizilerinin azalıp biraz daha böyle güzel dizilerin olmasını umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 ailecek maratoncular bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 maratonu falan bırakında dizi ağlak yapıyor adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 helal be mete, yürü be, yeminle stresimi boşalttı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Red said: dizi yayından kaldırılmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 ağlatacak kadarda acıklı bi dizi değil bence. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 caroline - "sen çok akıllı çocuk." osman - "sen aptal." şöyle bi diyalog gelişmiş bide sanırım,+rep demek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 mete (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 komik diziymiş de son sahnede duygu yükü taşıttırdı ayrıca amca! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 son bölümden ilk bölüme doğru izliyorum değişik oluyor http://img716.imageshack.us/img716/1084/bscap0031ej.jpg ayrıca bu kız nasıl 1986lı ve bir de kaç kilo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 çirkin bildiğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 bu dizinin olayı ne. neden bu kadar tuttu bu dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 yabancı karı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar