Vidar Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 herkes öyledir abi ağızlar açık bi karış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 abi hakkaten kucuk ekranlı ve dusuk cozunurluklu tlf la hic denemeyin forum fln anca hava durumu ya da feyzbuk-o da app ile- neyse gelelim maca fire olmadı forumdan bizden bir ark 3-4 dk gecikti o kadar son geleni de ikinci yarı biz aldik ve farki koyduk son anlara kadar sonra gevsemeye bagli olarak en son skor 1 ya da 2 farka kadar indi guzel ter attık ama dizim ve omzum agrimasına ragmen oynadim bu arada 4Ever basket macini ekmis ona ayrica tesekkur bir dahaki macta gorusmek uzere diyor postun sonunda merakla beklenen fotoları koyup iyi aksamlar diliyorum.Saygılar Pascal. Vidar ısınırken mac sonu mac sonu 2 mekan sahibinin gotunu kaldırmayıp yattıgı yerden cektigi fotoları koymadim cok flu cikmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Fedeyle biz 1 adam ettik ona rağmen yendik sdgf. Bide resim çok tatsız =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 abi digerleri cok flu bir sey belli olmuyo bir de ayaktaki bi adam butun sag tarafi kapatmis hep sigir insan bi cekiyorum fln der di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 yok ya o kadar da degil iyiydiniz iyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 ihavetwoproblem said: 2 ay sonraya ayarlarsınız anca keh keh keh adam banlanmış falan ama, ilk reply da doğru tutturmuş hehe Tebrikler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 seni de banlasınlar hakan, ama bizim topikten sadece heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 artik seriye baglariz maclari ist crew de kendine baska eglence bulsun artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 perşembeler hariç problem yok gelirim maçlara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 pascalnouman said: artik seriye baglariz maclari ist crew de kendine baska eglence bulsun artıkher maçtan sonra aynı hayalleri kuruyosunuz ama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 bu hafta maçı pascal ayarlarsa bende gelirim. wastyrx'le aynı takımda olurum pascalla olmam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 http://images2.memegenerator.net/ImageMacro/4032277/NO-MAN-CAN-DO-THIS-NOUMAN-CAN-DO-THIS.jpg?imageSize=Large&generatorName=pascal-da-boss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 numanın takımı aktı maçın başında bize. dedim fark geliyo lan heralde. iyi toparlandık ama sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 ben bi yarın cikayim da o zaman saha isini halledeyim bahceli ya da besevlerdeki sahalardan birine abone oluyorum olasi saatler 7-8 8-9 9-10 hafta ici-cuma haric. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 abi fazlaydi ilk basta karsisi normal yani bi de en son gelen arkadas saglam biraz onun icin ilk yari karsiya verdim ve cok cikmadim fark acilmasi die zaten 1 ya da 2 farktı ilk yari sonra bize gecince o ark 5-6 bize dondu fark zaten bi dahaki maca daha dengeli bi dizilim olur daha zevkli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Salı babamı götürüyorum ben maça oynamasam bile. Salı hariç bana da olur sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 mac sonu fotosu tam bir taksi duragi atmosferi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 mekan süperdi lan ama tam özlemini çektiğim, sıcacık bir küçük esnaf mekanı havası vardı sdfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 mactan once mekana gittigimde elemanlar menemene ekmek banıyorlardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 var mı bu haftada maç? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 2 ay sonra :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 ben varım organizasyonu da numan yapar. iyi yapıyo o sfö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 ben de varım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 perşembe olmazsa bende varım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Hade numan aslan gaplansın. Bugün onurla ne konuştun bilemedim ama bişi bişi demişsin oluyor mu bu hafta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar