ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Selamlar Vize başvrularında uçak ve otel rezervasyonu istiyolar. Bunu hangi yöntemle hallediyorsunuz. Ben 24 saatten fazla uçak rezervasyonu yapan bir yer bulamadım. Zaten bu akşam rezervasyon yaptırsam yarın başvuru yaptığımda rezervasyon bitmiş oluyor. Otel için de ancak satın aılınıp daha sonra vize alınamazsa iptal ettirmek gerekiyor herhalde. Tecrübesi olan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 rezervasyon dediği satın almak işte. rezervasyon konfirme olmuş oluyor o zaman. ben de bir soru sorucam, ben şimdi internetten aldım bileti, adamlara rezervasyon kanıtı olarak neyi vericem? bana gönderilen maili print edip versem olur mu acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Normal şartlarda eskiden rezervasyon yaptırırdın Onu vizeye verirdin Vize alınca da gider satın alırdın. Benim bildigim böyle işlerdi ki hala öyle işliyor bildigim kadarıyla. Eğer biletleri alır vizeye başvurursan açılacak deliğin çapı geniş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Çoğu otelde satın aldığın zaman belirli bir süre içinde (gelmeden 3 gün önce gibi) iptal etme şansı oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 seyehat acentaları rezervasyon yapabiliyor. mesela pegasus sadece birkac saat rezervasyona izin veriyor ama thy ya da british airways daha uzun surelere rezervasyonda tutabiliyor bileti. yani yine aynı sekilde rezervasyon yaptırdıgını gostererek vize basvurusuna gidebiliyorsun. otel icin de aynı sey gecerli yalnız sen otelde kalmayacaksın sanırım gittigin yerde. o zaman davetiyeye ihtiyacın var demektir. kalacagın yeri belirtmek zorundasın sonucta. en olmadı bir hostel'den rezervasyon gosterebilirsin. ille 5 yıldızlı hotel olacak degil ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 THY Bir günlük rezervasyon yapıyor netten. Acentelerden daha uzun yapıyor mu? Ben vizeyi alayım sonra ucuza uçak bileti buldugum firmadan bileti alıp buldugum düzgün bir otelde kalma niyetindeyim. Asıl almak istediğim tarih çok yakın ve yaklaştıkça vize ile ilgili sorun çıkma ihtimali çıktığından biraz panik durum oluşuyor.Vize garanti olsa sorun yok rahat rahat yap işini de. Hatta hiç olmadı bir türlü turla git. Ama işite işin yolunu bilmeyince acemi olunca iş daha zor oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 thy eskiden daha uzun yapıyodu simdi degismis herelde. internette ne kadar gosteriyosa acentalar da o kadar yapabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 1 günlük rezervasyonla vize alınır mı? Saçma değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 alınmaz tabi vizenin ne zaman cıkacagı belli degil. thy dısında baska havayolları daha uzun sure ile rezervasyon tutan havayolları olması lazım. british airways, lufthansa falan bak iste kendin internet sayfalarından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Dün bütün akşam ve bu sabaha 8 den beri bakıyorum da tık yok henüz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 otel için http://www.skoosh.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Hangi ülke, daha önce schnegen'in var mı, öğrenci misin, işte çalışıyor musn? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 İtalya Var. Yanlış hatırlamıyorsam 95-96 senesinde almıştım. Almanyadan. Çalışıyorum ama aynı zamanda okula da gidiyorum. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 venere.com Yap print al , iptal et (otel) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 vize başvurusunda internet sayfası printi veriliyor mu? e ben kendim de yazarım onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar