moncici Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 merhaba. büyük bir otele iş başvurusu yapmıştım, bugün görüşmeye gittim. ön büroda ya da resepsiyonda part-time elemanlık beklerken farklı bir pozisyon teklif ettiler. pozisyon, concierge denilen, otel müşterilerinin otelle ilgisiz taleplerine çözüm bulan kişi. örneğin daha önce ayarlanmamışsa bir etkinlik için gelen müşterinin rezervasyonuyla, ulaşımıyla vs. ilgileniyorsunuz. konserlere, şehir turlarına gitmelerine yardım ediyorsunuz, çevre hakkında bilgi veriyorsunuz. yani böyle ortamcı bir iş işte. otel evime 20 dakika, çalışma saatleri okulla hiç çakışmıyor, ücreti çok iyi. işte ben tam bunları düşünüp hayallere dalmışken unuttuğum ufak bir şeyi görüştüğüm herif hatırlattı. "buraya gelen bazı iş adamları kendilerine eşlik edecek bayan partnerler isteyebiliyor. çok sık yaşanan bir durum değil ama bu durumda senin tam inisiyatif alıp bağlantıları kurman gerekecek. diğer concierge dışında hiçbir elemanı bu işe karıştırmaman gerekiyor." işin üslubu hakkında birkaç şey daha söyledi. illegal hiçbir talebe cevap vermek zorunda olmadığımı, komisyonların tamamen bize ait olacağını vs. şimdi ben bu durumun nerelere gideceğini biliyorum. ama "komisyon"lar ile birlikte elime normal bir parttime işin 5-6 katı geçecek onu da biliyorum. adamın dediği gibi seyrek yaşansa ve sorunsuz olsa iyi de, kendimi sürekli birileriyle pazarlık yaparken bulmak istemiyorum bu yaşta. yarın tekrar görüşmeye gideceğim, ne yapsam bilemedim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 hacı senle arkadaş olalım mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 raad ol ya nolcak, eline öle bi imkan gecmis hemen geri tepmek olmaz. yani simdiden kafanda büyütme, gir bi kac hafta, 1 ay falan calis, yapamayacak gibi olursan birakirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=9JgkO44uWhI 0:33 işi kabul et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 kabul edilir yani bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 kabul edeceğim sanırım. bu craigslist'i icat edip yaygınlaştıranın da elleri dert görmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 concierge gayet legit bi is. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tachikoma Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Oha lan nasıl istek bu diyene kadar çalışmakta fayda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 çok yersiz bir soru ama Micheal J. Fox'sun aynı bu işi yaptığı bir film'i yokmuydu? edik: derken buldum "for love or money" miş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 vardi, sonra kendi otelini yapmak istiyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 micheal j fox yapıyosa kötü ir iş olabilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 mumkunati yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 aquila said: concierge gayet legit bi is. legit gözükebilir ama pratikte öyle olmuyor. tam olarak illegal olmayan ama sakıncalı işler olabileceğini sanmasam düşünmeden kabul ederim. bazı şeyler var, de facto doğru kelime mi olur bunlar için bilmiyorum. kadın tangalı fotoğrafını koymuş "to share a wonderful and intimate time together" falan diyor mesela. yani sadece bununla sınırlı değil, adamın ses tonundan biraz kıllandım ben açıkçası. sohbet samimileşince, işe uygun olduğumu düşünüp birden yavşaklaştı çünkü. illegal bir istek olursa (koka moka) direk reddedeceğim kovarlarsa da kovsunlar bakalım nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 abi senin isin musteriyle, adam gelip uygunsuz bisey isterse, boyle seyleri yapamiyoruz dicen. neticede orasi kerane degil, sen de pezevenk degilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 o kısmında bi usulsuzlük yok zaten, sorun dediği gibi uyusturucu falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 torbaci da degil, herseyi tek tek eklicek miyiz? bastan koyucan kurallarini, benim turkan soray kurllarim var dicen. bi de bu is samimiyetle alakali, surerli musteriler filan olucak, onlarin istediklerini yapican filan, bikac tane de hatunla tanisirsin, gerektiginde onlar gelir hede hodo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 ararsın evin ablasını.abla bizim otelin şu odasına 10 kız gönder dersin.parana bakarsın,rahata erersin.aradan seneler geçincede ulan ben ne yapmışım böyle dersin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 tabi canim dolayli yoldan da olsa pevezenk olmak hazmedilir birsey degil. ''cocuklar.... ben genckene... *yutkunur*'' diye baslayip, devami getirilemeyecek olan silsilelere yol acar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 yoo hazmedilcek bişi yok, aksine maceradır işte. hikaye olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 geyikti ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 bir gece polis evi basarsa buradakilere iyi küfür edesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 yok öyle şeyler yahu sadece iş adamlarımıza kokteylde olsun, seminerde olsun eşlik edecek presentabl bayan arkadaşlar, hostesler yani heh heh hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 eskort bulacaksın yani, en güzeli. eskortluk servislerinde çok iyi paralar dönüyor. bir de üstüne gece yanında isterse kabul eden eskort kızlar var ki, hayvanlar gibi paralar alıyorlar. düşünmeden kabul et derim. insan ilişkilerin de gelişir ehaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 her iste vardir bi hayir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar