progamer Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Biraz daha beklesem bu olayı Medal of Honor için kullandırtırlar mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 said: Please do not select a game which is not released yet. ı ıh, release olmuş oyunlardan seçiceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ogi_can Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 E peki ben digital aldım banada o zaman Bad Company2 keyi versinler bende indireyim ne farkımvar kutuludan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Digitaller için Digital alınca sana gelen maili adamlara göndermen gerekiyor. BOX olacak diye bir şart yok aksine BOX olanları kabul etmeme riskleri vardı neyse ki benim için sorun olmadı. Ancak şunu belirteyim ki EA bu prosmoyon olayını bitirdi yani artık alabilecek olsanız da alamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 acaba ? http://www.merlininkazani.com/APB_kullerinden_mi_dogacak-haber-37414p1.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Yeni bişey yazmıyor ki orda. Oyunun kapandığı gün zaten başladı o söylentiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 epic games ilk önce mortal online'i düzeltmesi için sv'ye daha çok para versin sonra apbye baksınlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 ne bileyim, 26 ekimde yayınlanmış haber atladım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ogi_can Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Bana olumsuz cevap geldi :o Refund yapamıyormuş beyfendiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Geç kaldın dediğim gibi bitti o olay artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 crimecraft nasil buna benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 bundan kötüymüş oyle okudum bi sitede. ama f2p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Helcaraxe said: crimecraft nasil buna benziyor. Şöyle, customize olayı APB kadar ayrıntılı değil. Yine instancelar var oralara girip kapışıyorsunuz ama bu bölgeler daha ufak ve meydan muharebesi mantığında dönüyor. Oyunda araçlar yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 ogi_can said: Bana olumsuz cevap geldi :o Refund yapamıyormuş beyfendilerbasliktaki her mailde yazmislar zaten, refund yapmiyorlar refund istediysen eger direk. digital download'i olan yeni bir oyun veriyorlar bedavaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 hangi adrese ve neler yazmak gerek farklı bir oyun almak için? ben electroworldden aldıydım ama fişi yok ortada. Ayrıca Battlefield dışında oyun veriyorlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 birkaç mesaj üste bakarsan cevabını göreceksin sorunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 bende supporta bir mail döşedim, fifa11-medal of honor-crysis üçlüsünden birini istedim, bakalım neler olacak:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 hemen cevap yazdılar Electroworlde git iste diyorlar hay şansıma ya! resimleride çekip yollamıştım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Artık vermiyorlar arkadaşlar geçti o promosyonun zamanı. Çok Suistimal edilmeye başlanmış ve EA da artık bu konuda yardımcı olmuyor.Boşuna uğraşmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 yok abi, jonq'un maili de attım tekrardan ama nuh diyo peygamber demiyolar velhasıl vermediler beleş oyun:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 yok sana beleş oyun falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 böhüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Gamerfirst adı altında F2P oyunlar hizmeti sunan K2 Network adındaki bir firma APB yi satın almış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 free to play olunca belki patlamaz artik :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 k2 networks denen denyolar knight online'in yayincisi. bu oyundan artik hayir gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar