Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patilerin 2004-OSYS sonucları icin tıklayınız

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
StRencher, 19 Ağustos 2004 12:16 tarihinde demiş ki:
İstanbul Bilgi Bilgisayar

Ahanda aynı üni , aynı bölüm !! Paticik birleşmesi....[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler...

Krynn Online Project Owner and Core Developer
Mesaj tarihi:
Kahramanmaraş Sütçü İmam Elektrik-Elektronik
Vayyy vayyy...[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?"
I am the wind blowing through your hair

I am the shadow on the moon at night
Filling your dreams to the brim with fright
Mesaj tarihi:
tüm patileri tebrik ederim. wastiee zaten zeka küpü, o kadar iğrenç espiriyi nası buluyo zannediyosunuz. hele bi de çalıştığını düşünürsek normaldir yani.. süper. ;)[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu
Mesaj tarihi:
said:
Asteroth, 19 Ağustos 2004 17:15 tarihinde demiş ki:
Kahramanmaraş Sütçü İmam Elektrik-Elektronik
Vayyy vayyy...

en güzeli :)

tüm patilere gçmiş olsun diyorum.koaly gelsin hepinize.darısı öseseye haxırlanan benim gibi genç patilerin başına.[signature][hline]Less talk,more glock!
Mesaj tarihi:
arkadaşlar bodozlama dalıyorum ama:
ben bilgisayar mühendisliği yazmayı düşünüyorum (ilkokuldan beri böyle düşünüyorum yani :)) ancak şu puanları bi öğrenemedim nerde yazar bunlar nerden öğrenilir yokmudur böyle bi site yardım lütfen.

puanı öğreneyim ki ona göre ayarlayayım kendimi. :)[signature][hline]"karanlıktan babam çıksa vururum" Bonecrusher
Mesaj tarihi:
boğaziçi var mı?[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Mesaj tarihi:
Herkesi tebrik ederim arkadaşlar özellikle wastii kal kardeşimi...
Kadiköy anadolu lisesinde duyduğum yegane iyi sonuçlardan bir seninki
diğerleri çok kötü çoğu insan istanbul ve marmara ünisine dağilmiş ben ise malasef tercih yapmadim ki şu an çok pişanim benden 3-4 puan düşük bir arkdaşim bilgi üniversitesine burslu giriyor yüzde yüz...
Mesaj tarihi:
muaha abi bu ne ya?! lise-ortaokulda MAL'lıydım (maltepe anadolu) şimdi de ZKÜ'deyim (zonguldak karaelmas üni) ahaha
var mı zonguldaklı yaw? okumaya kasamadım tüm threadı :horace:[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
  • Yeni Oluştur...