Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yardım gerekiyor


Black_Lupin

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar;

Sunucu makinası lazım diye bir konu açmıştım sonucunda acayip bir sunucu yapıldı edildi herşey %90 hazır ancak işin önemli kısmı kaldı. Combat balance :S .. şimdi bana vaktini ayırabilecek "fazla değil 1 saat bile olsa yeter" zaten benim vaktim pek yok. olan vaktimde hem sunucuyu görecek gezecek bilgilenecek hemde combat balance konusun da tecrubelerini bizimle paylaşacak arkadaşlara ihtiyacım var. Sunucu cidden güzel oldu %95 yorumlar bu yönde.

yardım edebilecek her türlü arkadaşa kapımız açık emin olun keyif alacaksınız. sürekli farklı insanlar girip geziniyorlar hatta biz çağırmadan da farklı insanların sırf duydukları için open beta'ya girdiklerini gördük.ulaşmak için pm atmanız yeterli ben geri dönerim.

şimdiden teşekkürler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
yardım edecek ve etmek isteyen herkese şimdiden çoook teşekkürler. kapımız herzaman herkese açık. şuana kadar herhangi bir yere link falan vermedik ama artık verebiliriz bir sıkıntı olacağını zannetmiyoruz.

görmek incelemek fikir vermek bilgi almak hatta girip open beta 2 için test aşamasında görmek isteyenlere Bu taraftan..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
Artariel dostum sana bir konuda katılamıycam. Serverin betasında yaklaşık 1 aydır bulunmaktayım, ve sana şunu söleyebilirim ki serverda ki en küçük nokta dahi ekmek harcandı sıfırdan yapıldı

Ben 1 aydır orada olmama rağmen diger beta oyuncuları 2-3 aydır orada olduklarını ve 3 aydır aralıksız serveri geliştirdiklerini söylediler. Demek istediğim Black_lupin gibi bir adam gidip nebula packini alıp 3 ay üzerini editlemek ile uraşıcak adam degil zira nebula packi ile açsa 1 haftada editler bitirirdi

sunucuda mage sisteminden tut resistine kadar herşeyi emek "

slm

emek harcadım lan bok atmayın"

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...