Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Merhabalar; Sunucu makinası lazım diye bir konu açmıştım sonucunda acayip bir sunucu yapıldı edildi herşey %90 hazır ancak işin önemli kısmı kaldı. Combat balance :S .. şimdi bana vaktini ayırabilecek "fazla değil 1 saat bile olsa yeter" zaten benim vaktim pek yok. olan vaktimde hem sunucuyu görecek gezecek bilgilenecek hemde combat balance konusun da tecrubelerini bizimle paylaşacak arkadaşlara ihtiyacım var. Sunucu cidden güzel oldu %95 yorumlar bu yönde. yardım edebilecek her türlü arkadaşa kapımız açık emin olun keyif alacaksınız. sürekli farklı insanlar girip geziniyorlar hatta biz çağırmadan da farklı insanların sırf duydukları için open beta'ya girdiklerini gördük.ulaşmak için pm atmanız yeterli ben geri dönerim. şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Ben varım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satandist Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 büyük hissediyorum bende varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Dostum yardım istemişsiniz de , sphere mi , runuo mu , run uo ise handi sürüm nedir nasıldır biraz açarsanız destek olmaya çalışırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adasel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 yardımcı olurum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 yardım edecek ve etmek isteyen herkese şimdiden çoook teşekkürler. kapımız herzaman herkese açık. şuana kadar herhangi bir yere link falan vermedik ama artık verebiliriz bir sıkıntı olacağını zannetmiyoruz. görmek incelemek fikir vermek bilgi almak hatta girip open beta 2 için test aşamasında görmek isteyenlere Bu taraftan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 senin bu sitedeki cursor bile beni mahvetmeye yetti. aaah ahhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 sana ben browser eklentisi yazayım her siteye o cursorla gir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 sebep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 adam mahvolmuş halini seviyordur belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 magic arrowu seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 sevenlere hedayemiz olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 O isimdeki @712,,11 olayı da çözülürse iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 oyuncularda öyle olmuyor zaten bilerek yapılmıştır dsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 oynayanı var mı serverın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 server daha açılmamış beta 3 yazıyor sitesinde kapalı betadalar 3 aydır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Çok heycanlandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 hebe hödö =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 şu müzüğü duymayalı okadar oldu ki aaaah aah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 trailerde sadece emrivaki gibi stones gördüm ve bronx'un artık klişeleşmişin de ötesinde uo formuna dönüşmüş script packinden daha farklı şeyler görmeyi beklerdim. kimse kusura bakmasın. klasik nebula packlerin üstüne sistem eklemeli sunuculardan bir tanesi benim gözümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Reklamlara Atatürk koymak gibi,arkaplana stones koymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Artariel dostum sana bir konuda katılamıycam. Serverin betasında yaklaşık 1 aydır bulunmaktayım, ve sana şunu söleyebilirim ki serverda ki en küçük nokta dahi ekmek harcandı sıfırdan yapıldı Ben 1 aydır orada olmama rağmen diger beta oyuncuları 2-3 aydır orada olduklarını ve 3 aydır aralıksız serveri geliştirdiklerini söylediler. Demek istediğim Black_lupin gibi bir adam gidip nebula packini alıp 3 ay üzerini editlemek ile uraşıcak adam degil zira nebula packi ile açsa 1 haftada editler bitirirdi sunucuda mage sisteminden tut resistine kadar herşeyi emek " slm emek harcadım lan bok atmayın" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 ben de serverda kasarken emek harcıyorum ama kimse bana gelip adam emek harcamış kapamayalım demiyo serverı. 9 - 10 yıldır aynı tas aynı hamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Pickles said: ben de serverda kasarken emek harcıyorum ama kimse bana gelip adam emek harcamış kapamayalım demiyo serverı. 9 - 10 yıldır aynı tas aynı hamam işte bu alkışlanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 ehehe evet bu proje klon bir sunucu projesi parayla edit yapıyoruz. ailelere özel guild indiririmiz var bide ben ferhat güzel'i tanıyorum. slm nbr asl kib muck ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar