barnacle Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 risk budur 101 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 ENGINEERING & ARCHITECTURAL LITERATURE DATA STRUCTURES ELECTRICAL CIRCUITS PRINCIPLES OF LOGIC DESIGN Differential Equations Uygarlık Tarihi I (İngilizce) Humanities'i tekrar alarak nasıl bir b.k yedim merak ediyorum. Sonuçlarını göreceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 @yav bu uluslararası şktisat doktora programı yüksek lisansda daha fazla ders var zaten ua ikt yüksek öğrenimi sadece marmarada var galiba http://tinyurl.com/378ry4f lşnkden inceleye bilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 bölüm biraz jack-of-all trades kafasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Hidroloji Gözenekli ortam hidroliği Strat-Sedimantoloji Petrografi //termodinamik ilkeleri //Mineraloji Yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 1- Group Theory for Physicists 2- Topology & Geometry of Gauge Theory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 diferansiyel denklemlere iyi çalışın arkadaşlar herşey diferansiyel denklem lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 aquila said: HALK OYUNLARI MUHAHAHA of oguzu folklör oynarken....... HAHAHAHAHA ü düsünemiyorum. üü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 pazartesi : -İleri Sunum Teknikleri (Artlantis, Piranesi, Photoshop) -Etik salı: -Mimari Proje çarşamba: boş:) perşembe: -Yapı Bilgisi Projesi -Mimari Proje cuma: Yapı Strüktürü: Ahşap / Çelik mimarlık en zor bölüm bu arada. sölemişmiydim daha önce bilmiyorum :P bakmayın öyle boşgüne evde hep proje çizmem maket yapmam gerekiyor okul dönüşü olsun boş gün olsun. ayrıca 9 kredilik dersten kaldığım için alamadım bissürü dersi ondan böyle boş program:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 bu arada ek kontejanlardan tercih yapıcam haftaya ama makine ve inşaat mühendisligi arasında cok tereddütteyim. makine hayalimdi ama derslerinin cok zor oldugu gibi hurafeler duyuyorum buradada ders programlarından gördügüm kadarıyla mak.müh. okuyan arkadaşlar var varmı bu konuda görüşleri olan B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 vaniLLe said: aquila said: HALK OYUNLARI MUHAHAHA of oguzu folklör oynarken....... HAHAHAHAHA ü düsünemiyorum. üü Oynayacağımı kim söylediki? Yalan bol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 adam kendi bile kendini oynarken düşünememiş hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Niye oynayayım abi ders adı ve içeriği o olsa da? Mazeret sunarım sie derse seneye gider müzik alırım çok dert değil sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 flüt çal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 gitmeye karar verirse, takildigin yerleri sor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 halk oyunu dersi nedir abi,müzik dersi nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Ardeth said: diferansiyel denklemlere iyi çalışın arkadaşlar herşey diferansiyel denklem lan hayatınız denklem olmuş sizin hımını hımını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Perşembe Biçimbilim Eski Kuzey-Batı Türkçesi Cuma Oğuz Türk Şiveleri Göktürkçe Üzerine Araştırmalar lan üç gün boş diyordum ama nerdeee daha kütüphaneden çıkamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Ardeth said: 1- Group Theory for Physicists çok çekici geldi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Spidee said: Social Change & Development Bu dersi Sukru veriyor lan, bildigin Sukru adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 şükrü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Social Research Methods Politics and Society Contemporary Social Theory ve tabii ki gonullerin vazgecilmezi DISSERTATION. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 P.tesi ------ KİM 111 Mat 103 Sali ------ Mat 103 ING 101 Çarsmba ------- KIM 111 Perşembe ------- FIZ 101E BIL 101EL KIM 111EL Cuma ---- FİZ 101EL Eet tamam çömezim daha vurmayin abiler... :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Mathematik 1 Physik Grundlagen der Elektrotechnik 1 Technische Mechanik 1 Werkstoffkunde Informatik 1 bi da koydum adam liseli beyler demeyin =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 sesu said: DISSERTATION. ha ben bunu demeyi unutmuşum evet bende de bu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar