Bone Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 said: Qui, 19 Ağustos 2004 12:57 tarihinde demiş ki: +fav yaptım konuyu belki güzel bir fikir alırım diye ama iş yok kardeşim sizde :) ehe cidden öyle. "yaratıcı hediye" topiği oldu size "kim ne hediye aldı hadi post kasalım" topiği.. ya da ben çok pesimistiğim, bilemiyorum..[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir.
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 walla bana sw kitaplarından biri ve bi tane görsel sözlük almıştı arkadaş süferdi[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama
Logan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 bir doğumgününde kuzenim bana monkey island 3'ü almıştı. eskiden kuzenimde bir pc vardı ve o pc'deki oyunlardan biri monkey island 1'di. ne zaman halamlara gitsek oturur onu oynardık. küçükken ingilizce bilmememe rağmen salak salak oynamaya çalışırdım işte. o gün kuzenle oturup bir güzel monkey island 3'ü oynamıştık. anca ilk bölümü geçebilmiştik gerçi ama sonra devam etmiştik. artık kuzen bize geliyordu :).. hediyenin ilginç olmasının diğer bir yanı da o zamanlar bende olan bilgisayardı: 486, turbo düğmesi vardı reset'in yanında. her bilgisayar ilk alındığında canavar gibidir ama birkaç sene geçince sıkılırsınız. bende sıkılmıştım o pc'den. yavaşlığından, hiçbir güzel oyunu çalıştıramadığından.. kuzenimde biliyordu bunu ve o yüzden belki de o pc'nin sınırlarını sonuna kadar zorlayıp kaldırabileceği tek oyun olan monkey island 3'ü almıştı bana. o oyun bile yavaştı 486'da, ama çalışıyordu, e önemli olan da buydu.. [Bu mesaj Gabe_Logan tarafından 19 Ağustos 2004 23:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 e bende post kasiim ozaman: 2yıl çıkıp ayrıldıım kız arkadaşım doğum günümde bana mektup göndermişti [arada 2 sınıf fark vardı koridorda çok uzak deil mektup için :) ] scooby doo ve kalpli bi zarfın içinde bana beni ve bana olan sevgisini verdiği değeri falan anlatıodu ağlıcak gibi olmuştum sınıfta okurken tabi soora tekrar çıkmadık o ayrı :) şimdi başkasıyla mutluyum o da öle olur yakında heralde..ama hediye güzeldi hatta aldıım en iyisiydi çünkü içinde kendi sevgisi vardı ve kendi elleriyle yapması çok hoştu gidip biyerden bişey alcağına duygularını içine koymuş bence harikaydı yani..[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
nightstalker Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Tabii ki lego, Hatta hikayesini de anlatayım Ben daha çok küçükken babamdan oyuncak tabanca istemişim annem de o sırada benim silahtan uzak büyüyüp mantar tabancası ve roketatar arasındaki farkı bilmeyen bi insan olmamı istiyormuş ve bana bi kova dolusu lego almışlar. Ben de o legolardan bi tabanca yapmışım. :D Lego da para gibidir çocuğa ver istediğini yapsın.[signature][hline]Caramon-Kadınlar,seksen yaşındayım ve onaltı yaşımda onları ne kadar anlıyorsam, şimdi de o kadar anlıyorum. All hail The lord and master Foamy the Squirrel ]All hail the lord and master Foamy the Squirrel
narin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 CBR 900 RR[signature][hline]We mek yuh feel alright (G) Wine up ya body till a mornin light (Then gal) Wave up yuh hand because yuh know seh yuh tight (G) Bounce and gallang woman yuh know seh yuh right (Because) Woman, woman, woman ...
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 hedıyelerı sevmedıgım ıcın para vermekten baska bısey yapmıyorlar etrafımdakıler arkadaslarımda almıyor :D[signature][hline]Yok Olcak Topıcmıydın Beee
dory Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 hmm benim aldıgın en yaratıcı hediye: sıradan bi gunde okula wpervert ve legbra ile yürürken, legbra'nın bir sürü oyuncak kopegi kafamdan aşağı yağdırmasıydı sanırım(evet kopekler küçüktü) sanırırm benim verdiğim en yaratıcı hediye de sevgilime kendi elimle cizip boyadıgım resimler :P[signature][hline]Fish are friends, not food!!! Çizimlerim [Pati Albüm]
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 said: dory, 20 Ağustos 2004 12:12 tarihinde demiş ki: sanırırm benim verdiğim en yaratıcı hediye de sevgilime kendi elimle cizip boyadıgım resimler :P aldigim en yaratici hediyeler sevgilimin kendi eliyle cizip boyadigi resimler oldu :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / Fıstığa oy verin
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 imdak! sevgililer bastı :)[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Sevgilileri almıyoruz hadi dışarı bakim..[signature][hline]Madcat..
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 yıllardır hediye almıyorum bariz, ne yılbaşında, ne yaşgünümde, ne bayramda vs.. eskiden de annemler hep kazak vs alırlardı uyuz olurdum. siz siz olun küçük bir erkek çocuğuna kıyafet almayın. en son isteyeceği şeydir herhalde.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 1 ekim anathema konserine bilet;)[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
nowornever Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 ılk erkek arkadasımın bana verdıgı cok yaratıcı bı hedıye... bu galerılerden araba fln alınca esantıyon olarak anahtarlık hedıye ederler ya,bu elemanda bana anahtarlık getırmıstı bak adadan sana aldım dıye halbukı ıncelemeye aldıgımda esantıyon olarak dagıtılan anahtarlıklardandı ustunde magaza adı fln vardı...cocukmus dıe dusunmeyın sakın cunku ozaman 17 yasındadı..
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Terk ettin heralde bundan sonra onu...[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın!
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 bu sene alinan bilgisayar babam yolladi bilgisayarciya ne alirsnan al dedi eh acimadim pek =p belkide arakada$tan aldigim uzerinde amerikan slogani yazan [e plunibus unum] zippodur karar veremiyorum $imdi ama biri bana 1 koli backwoods alsa daha yaratici olurdu =p[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... [Bu mesaj Disappear tarafından 20 Ağustos 2004 15:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar