Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 godfather üçleme yalnız tek film değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 ben starwarsu hayatımda izlemedim yaşla ne alakası var :) godfatherıda severim ama lotr 3 leme olarak bana göre daha önde duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 alin bu arkadasi disari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 godfather gibi bi şaheser varken diğerleri poh yisin sdfgs=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 sw bttf lotr life is beautiful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 bence en iyi üçleme üç renk üçlemesi......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 en iyi ucluyu sabri cektiriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 terminator'e oy veren o bir kişiyi dövmek istiyorum. terminator 3 ayıp filmdi lan. en iyi üçleme olarak the dollars demek zor. çünkü her biri ayrı değerlendirilmesi gereken filmler. özellikle iki ve üçe hastayım onda. back to the future, alien, lotr ve star wars trilogy güzeller. ama pirataes of the carribean dedim ben. film bazında değil de seri bazında baktığımızda en beğendiğim üçleme o. dreagloth said: güncelde görüp kesin bone açmış dedim, olmadı rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Vingthor said: godfather üçleme yalnız tek film değil E biliyorum tabi ki, tek film secilse godfather 1 derdim demek istedim iste. Ozellikle 1i vurgulama ihtiyaci duymadim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 burtonesk said: bence en iyi üçleme üç renk üçlemesi......... işte beklenilen cevap beklenilen kişiden gelmiş nihan <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Lyvanna_Dolores said: burtonesk said: bence en iyi üçleme üç renk üçlemesi......... işte beklenilen cevap beklenilen kişiden gelmiş nihan <3 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Lyvanna_Dolores said: burtonesk said: bence en iyi üçleme üç renk üçlemesi......... işte beklenilen cevap beklenilen kişiden gelmiş nihan <3 off kadın mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 şu soruyu içimden " lütfen bi s...ip gider misiniz " şeklinde tonladım niyeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 the godfathera oy verdim çünkü en iyi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 bence en iyi benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tachikoma Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 ice age Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maYonez Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 yumurta süt bal tabiki tahin-pekmezle 4leme olabilir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 komik mi şimdi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Vingthor said: Lyvanna_Dolores said: burtonesk said: bence en iyi üçleme üç renk üçlemesi......... işte beklenilen cevap beklenilen kişiden gelmiş nihan <3 off kadın mısınız? dabi kadınlar olm.. renk üçlemesini oturup seyredebilen erkeğin testosteron seviyesini ölçsen onun erkek olmadığını, sadece memesiz ve bakımsız bir kadın olduğunu kanıtlarsın. o kadar net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 beyazla kırmızı cok kötüydü lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 bttf dövüyo mu godfatherı bana mı öyle geldi? go cani gogovgov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 bende oyumu bttf'a vermiştim, valla ezmiş sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 ben 3 renk üçlemesinden sadece beyazı seviyorum diğerleri fenalık geçirtiyo bana. düz kadın yorumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 -18 ler için testere küp yalnız filmi çekilirse güzel bir şekilde ciddi anlamda açlık oyunları ilk 3 e girer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 3leme değilde seri şeklinde bir sıralama olsaydı iyi olurdu.rocky 1-2-3-4 ilk 5 te olmalı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar