Valeron Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 kilo önemlli değil ya ben zayıfken daha az üşüyodum kilo aldım daha çok üşüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 sana demedim doruğa dedim ben abi. bende olmuyorsa sizde de olmaz kafası. DoruK said: sabah dus da aliyorum islak sacla klimali ise de gidiyorum bir sey olmuyor. adam gibi yemek yiyip bunyenizi saglikli tutarsaniz hasta masta olmazsiniz. bir de makale atmış healthline'dan. grip soğuktan bulaşmıyor abi öğrendik onu artık oke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 soğuk algınlığı griple aynı şey mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 oha amma çok cevap gelmiş. baya bakımlı makımlı adamlarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Fistan said: niye kokusuz olm abi rahatsız ediyo beni kokusu. parfüm her zaman sıkmıyorum sıkınca iki ayrı koku falan. evde atletle otururken burnuma gelmesin. hem istemiyosam niye vücuda ekstra parfüm süreyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 sen nivea silver al beni dinlle üstüne de axe sık oh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tony_Stark Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 rexona quantum stick iyi ben bayadır kullanıyorum tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Black-ice said: sana demedim doruğa dedim ben abi. bende olmuyorsa sizde de olmaz kafası. DoruK said: sabah dus da aliyorum islak sacla klimali ise de gidiyorum bir sey olmuyor. adam gibi yemek yiyip bunyenizi saglikli tutarsaniz hasta masta olmazsiniz. bir de makale atmış healthline'dan. grip soğuktan bulaşmıyor abi öğrendik onu artık oke.soguk alginligi da bulasmiyor sadece grip degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Niveanın beyaz kapaklı şeffaf bi deodorantı var fısfıs. Karılar için olan reyonda satılıyo erkeklere mavisini yapmışlar ama karılar için olanı daha iyi, kokusuz bi de. Karılar için olanından al. Ama geçen gün kasiyer beni uyardı o karılar için diye, seni de uyarırsa karıya alıyorum dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 did (she) assume your gender? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Goering said: ben soguk odada uyuyorum ama disarida niye usuyeyim ki? ben de soğuk odada uyurum kışın yazıcaktım ki baktım gregoymuş. nasılsa herşeyimiz aynı gerek yok yazmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 grego değil hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 asdf benziyor lan iyi bari biraz da başkalarına benzeyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 goldbären said: özellikle üşümüyorum ki. asla titremiyorum yani. hava 14 derecenin altına inmedikçe mont almıyorum ben. ben 14 derecede montla titriyorum abi. sıcak evde ayaklarım donuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 yağ izolasyonun az demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Kan yok uzum ye sarap ic yaninda tahin pekmez bruschetta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 abi ben böyle rahat ediyorum kasten üşümüyorum ki. işin geyiği yani giyinmeyip üşüyeceksin hayat kaliten düşecek başka türlüsü ılıklık demek forum goygoyu. yoksa siz kolay üşüyorsunuz, belki de üşüme algınız sinir uçlarınız daha hassas sadece, ama dizanteriye daha dayanıklısınızdır falan. bağışıklık sistemi tek boyutlu değil birininki diğerinden otomatikman daha güçlü olmuyor sadece üşümeyerek. bu konuda sadece black-ice ılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 sonunda ortak bi noktada buluştuk. yalnız ben de bu sene kendimi soğuğa alıştıracam diye yola çıktım. çok örtünmedim eskisi gibi. geceleri odayı soğuttum uyumadan önce. duş suyumu soğuttum falan. 4 gün önce bi hasta olur gibi olunca hemen geri çektim annemin sözünden çıkmamalıymışım dedim. belki de soğuktan olmadı o diyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar