Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ne istiyorsunuz lan nee??

nomsaR

Öne çıkan mesajlar

nomsaR said:
Yani üniversiteyi uzakta okuyan hatun (genelleme olarak algılamayın ama çoğu bu şekilde) bambaşka fikirlere bürünüyor, bastırılmış çoğu şeyini özgür kılarken bencilce davranmaya alışıyor, karşıdakini pek düşünmüyor.

Gayet doğru bu olay (tu)

Kişiliğini oturtamamış özentisel varlıklar, çok var böyle....
Sosyal ağlarda paylaş

sorun falan yok ortada.
genc bir insani iliski iliski diye surekli hayatini mesgul edemezsin
illa baska seyler isteyecektir.istemekte de sonuna kadar haklidir.
en iyisi olsan bile insanoglunun caresiz duygusu doyumsuzluktur.bu nedenle birtakim kiliflarla ya da dusuncelerle iliskiler biter ya da baslar.
bunlardan sonra konusulup tartisilan seyler, sorgulamalar kuru gurultuden ibarettir sadece.
herkesin kendine gore dogrulari, hevesleri, ukteleri vardir ve bunlari yasamakta ozgurdur.
ee napicaz biz dersenizde sizde kafaniza gore yasayin derim.onu bunu kafaya takmayin iliskilerde.
cift olucam ben illa derseniz, esinizi secerken karakteri oturmus kisileri secerseniz orta vadede surprizle karsilasma ihtimaliniz azalir.
uzun vadede o kiside cekip gidebilir sacma tavir ve nedenlerle.normaldir.
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

sorun falan yok ortada.
genc bir insani iliski iliski diye surekli hayatini mesgul edemezsin
illa baska seyler isteyecektir.istemekte de sonuna kadar haklidir.
en iyisi olsan bile insanoglunun caresiz duygusu doyumsuzluktur.bu nedenle birtakim kiliflarla ya da dusuncelerle iliskiler biter ya da baslar.
bunlardan sonra konusulup tartisilan seyler, sorgulamalar kuru gurultuden ibarettir sadece.
herkesin kendine gore dogrulari, hevesleri, ukteleri vardir ve bunlari yasamakta ozgurdur.
ee napicaz biz dersenizde sizde kafaniza gore yasayin derim.onu bunu kafaya takmayin iliskilerde.
cift olucam ben illa derseniz, esinizi secerken karakteri oturmus kisileri secerseniz orta vadede surprizle karsilasma ihtimaliniz azalir.
uzun vadede o kiside cekip gidebilir sacma tavir ve nedenlerle.normaldir.

abi başıma gelenleri özetlemişsin resmen.
baskıcı aileden , şehre gelen kızın "daha çok eğlenmek daha çok gezmek istiyorum" nidaları.
ilişki zor gelip de bahane bulunamayınca, yorumdum ben bıktım ben sorun sende değil bende lafları. seni çok seviyorum ama artık olmaz....

evet 3 gün önce oldu. yaralıyım.
Sosyal ağlarda paylaş

Yaşla pek alakası yok durumun, karakteri oturmamış, insan ilişkilerinde ne istediğini bilmeyen insanlarla yaşanan ilişkilerin sonu bu. İstediği kadar iyi bir insan olsun, sana oturan bir insan olsun, o henüz olgunlaşmamış olmanın verdiği kaos kesinlikle kendisi ve karakterinin oluşumu için negatif etkiler oluşturacak şeyler yaptırmaya başlayacak.

Ve bunlar herhangi bir gerzeklik procladıktan sonra hala kötü insan tanımının altına girmedikleri için kafa karıştırırlar, hayattan silmek zordur. Çünkü sadece senin gördügün tatlı, yumuşak bir yönü vardır söz konusu kişinin ve bu seni tüketecek olan şeydir zaten. İster 16 ol ister 35, karakter olgunlugu bence direk kişiye bakan birşey. Bulana kadar vazgeçmeyeceksin olay bu.

Ayrıca ilişki çok da gerekli değil, one night stand sana göre bir olay değil çünkü direk deger yüklüyorsun, özelleştiriyorsun ki bu çok güzel birşey.

Devam et kaplan, senden pek hoşlanmıyorum ama dilemmana sempatim var.
Sosyal ağlarda paylaş

Ravensight said:

abi başıma gelenleri özetlemişsin resmen.
baskıcı aileden , şehre gelen kızın "daha çok eğlenmek daha çok gezmek istiyorum" nidaları.
ilişki zor gelip de bahane bulunamayınca, yorumdum ben bıktım ben sorun sende değil bende lafları. seni çok seviyorum ama artık olmaz....

evet 3 gün önce oldu. yaralıyım.

Abi Cataclysm CE'leri deliverlamadıgın için başına geldi bariz.

İlahi adalet.
Sosyal ağlarda paylaş

"slm napıyosun aslında son zamanlarda konusmaktan kacıyorum sürekli sende farkındasın biliyorum ama ne yapacağımı bilemiyorum o yüzden hiçbişi yapmıyorum konuşmak istiyosun biliyorum ama hiç cesaretim yok niye böyle oldu bilmiyorum aklına baska bişi de gelmesin kesinlikle bişi yok ama böyle oldu ve yürümüyo artık ben düzelmesi için de hiçbişi yapmadım farkındayım ama içimden gelmedi sanırım yürümeyeceğini düşündüğüm için sana da kötü davranıyorum haksızlık ediyorum biliyorum elimden bişi gelmiyo ararınca da konusamıyorum bu msjı gördukten sonra arıcaksın biliyorum ama sanırım ben konusamayacağım"

True Stroy
Sosyal ağlarda paylaş

• 11 ay sonra ...
Nako said:

"slm napıyosun aslında son zamanlarda konusmaktan kacıyorum sürekli sende farkındasın biliyorum ama ne yapacağımı bilemiyorum o yüzden hiçbişi yapmıyorum konuşmak istiyosun biliyorum ama hiç cesaretim yok niye böyle oldu bilmiyorum aklına baska bişi de gelmesin kesinlikle bişi yok ama böyle oldu ve yürümüyo artık ben düzelmesi için de hiçbişi yapmadım farkındayım ama içimden gelmedi sanırım yürümeyeceğini düşündüğüm için sana da kötü davranıyorum haksızlık ediyorum biliyorum elimden bişi gelmiyo ararınca da konusamıyorum bu msjı gördukten sonra arıcaksın biliyorum ama sanırım ben konusamayacağım"

True Stroy

ulan şunu görmemişim ben yaaa. harbiden true story. benim ağlayışım da ne güzelmiş, eskiden daha duygusal cümleler kurabiliyomuşum.
Sosyal ağlarda paylaş

Nako said:

True Stroy

tam şuan ihtiyacım olan mesaj =) ama mesajla ayrılırsam ayıp olur bunu ezberleyim de yüzüne söyleyim di mi?

bu arada rasmon, izmirde miydin sen ?
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Karşısındakinin sevdiğini anlayınca sıkılıp başkasına giden kızlar, Allah gani gani belanızı versin. Sevmeyi bilmek kadar sevilmeyi de bilmek lazım. Sevilmeyi bilmeyen de mutluluğu hak etmez. Beter olsunlar. Acına ortağım nomsar'cım, ama var hem sevmeyi hem sevilmeyi bilen düzgün kızlar. Soyları tükenmekte olduğundan koruma altına alınmış çoğu, öyle kolay bulamıyosun işte
/thread
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...