Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş? Iverson? Hö?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kimse kovmadı. gitmez ya hemen. yani gider de yine oynar oynayabildigi kadar. ama sezon sonunu cıkaracagını ben de dusunmuyorum, keske her macta oynasa da izlesek.

adamın ozellikle son iki senesi cok sorunlu gecti, ailevi, psikolojik ıvır zıvır. basketbol hayatının bu sekilde sona gelmesi cok uzucu ya. adam nba'yi sevme sebebim resmen. kac kez sayı kralı olmus, sikko sixers'ı finale tasımıs, crossoverları ile yıldız denilen butun adamları tasak oglanına cevirmis adam bu sonucta.
Mesaj tarihi:
Helal valla cok güzel bişey bu, basketbola ilgi muazzam artar.
Adam sonuçta katara para icin transfer olan yaşlı yıldız futbolcu muamelesi görmemeli, dünya kupasında amerikayla final oynayan ülkeye geldi ülkemizi ezmeyin :p
Mesaj tarihi:
daverc said:

Helal valla cok güzel bişey bu, basketbola ilgi muazzam artar.
Adam sonuçta katara para icin transfer olan yaşlı yıldız futbolcu muamelesi görmemeli, dünya kupasında amerikayla final oynayan ülkeye geldi ülkemizi ezmeyin :p

yahu kimse doyuramaz bu adamı zaten nba'deki yıldızların kazandıgı paralar futbolcularla kıyaslanamaz bile. yani burada besiktas'tan alacagı bunun hicbisey degil. adamın zorlamasının sebebi basketbol oynamak istemesi ama herif sıkıntılı iste. sorunları var ve surekli sakatım, kılım dondu, kafam sisti falan diyip onu da yapmıyor. bakalım bi baslasın oynamaya da gorucez zaten. belki de yeniden dogacak afdsgsdg.f
Mesaj tarihi:
Holy said:

ellerini öpmek istiyorum bu adamın ya, bir beşiktaş antremanına gidip elini öperken fotoğraf çektiricem ortalık sakinleşince.

giderken benide çağır. ispiyonlamam seni merak etme :p

bu arada basın açıklamasında gözleri parlıyordu. garip bi şekilde mutlu da yani. rıdvanın dediği gibi sadece defence diye bağıran bir seyirci kitlesinden efsane bir taraftar kitlesinin önüne çıkıcak. bence gaz bi adam olarak geci gaza gelir.
Mesaj tarihi:
Bir on sene önce sanırım belki daha fazla, iversonun beyaz bileksiz yandan gri seritli ayakkabısını aldıgım gece ayagımda ayakkabılarla yatıp uyumustum şimdi adamı canlı izlicez güzel şeyler bunlar ;)
Mesaj tarihi:
ayakkabıyla nasıl uyudun yahu ben ayağımda çorapla uzansam ayaklar yerinde durmaz oraya buraya oynatırım manyak gibi. huzursuz ayak sendromu da olabilir bende.
Mesaj tarihi:
Silphatos said:

ahudasuhasdf

hahahahah diyodur içinden ulan nereden nereye kim bunlar felan , koca iverson 2 milyon dolara oynuyor şaka gibi , düştü tüpçünün eline.
  • Yeni Oluştur...