Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Lan Iverson bizim takımı komple almış olmasın
thedude Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 toggie said: yahu isi biten adamı turkiye'ye getirmekten kolay ne var. iverson'ı tam tersi cok severim ben. nba'yi sevme sebebimdir hatta. ama turk spor tarihinin en buyuk transferi falan degil. Abi allaşkına. Bak fanatik fenerbahçeliyim diyorum. beşiktaş'tan nefret ederim , iverson ' ı da hiç sevmem diyorum. ama türk spor tarihinin en iyi transferi işte. daha iyisi kim var onu söyleyin? hagi mi? alex mi? tabata mı? diyorum ki adam basketbolun en üst seviye olduğu yerde, en taşşaklı 2-3 adamdan biriydi bir zamanlar. tamam şimdi baya sikko durumda. tamam kolay transferdi. uygun bütçe olsa banvit falan da alırdı. ama iverson sonuçta. CV'sine bakın yeter zaten.
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 iverson ı kim draft etmişti bu arada bizim ligde hahaha.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Formalar tshortler boxerlar terlıkler coraplar satışa çıksın artık. Hepsinden alacam.
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 kombine alınır ya cok rahat yani... kombine alırım dien onlarca gsli fbli arkadsm var hatta :D
Llama Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 adidasa gidiyorum yağmurluk 20 lira kartal yuvasına gidiyorum aynı yağmurluk yanına bjk ablemi konmuş 50 lira gelde al arkadaş rakamlar sallama
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 akatlar yetmez inönüye pota diksinler.
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 nerde o adidas abi pazarda fln mi :D ben gittim gecen adidasa yagmurluk baktim.. 180+ hep :D
Llama Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 rakamları sallıyorum abi sadece aradaki farkları belli etmek istedim
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 hehe :D ya olcak o kadar o takıma katki fln filan olayi gönül işi yani.. benm beyaz hırkam var bi tane (yagmurluk diyemiorm yagmurda giydm porto macindan beri hastayim :D ) ince bisey böyle adidas fln filan diil.. ama üstündeki arma en degerli adidasdan daha cekici yapıyor onu.. maca giderken ellerim onu arıyor böyle onu giymeynce formanin üstünde puzzle tamam olmuo sanki :D yöneticiler de bizim bu masum duygularmzdan yararlanıolar ve haklılar :D
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 vaperon said: mokoko said: forması olsa elimin altında yakarım. o derece. Haters gonna hate... Ps. Mındar... evet iverson haterıyım net bi şekilde de nefretimin iverson'un tr ye gelmeseyile bi alakası yok. oncedende sevmezdim ztn.
screwy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 applev0dka said: kombine alınır ya cok rahat yani... kombine alırım dien onlarca gsli fbli arkadsm var hatta :Dbiz bunlardanız sabah 500 u yatırıyoduk bench arkası icin =)) once bi kac maca normal biletle gideriz baktık ai oynuyo alırız kombinemizi
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 iverson gelir adam gibi oynarsa 1 maçına giderim besiktasın iverson'ı canlı izleme fırsatı kacmaz
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 kombineler 150 tl filan. alsam mı acaba ya. off her maça gideceğimden de değil yani. ayrıca ne olursa olsun iverson sonuçta. kim ne derse desin iverson'dan bahsediyoruz. NBA'de istenmedi diye ezmenin de bi anlamı yok, çünkü orası nba burası Türkiye. Adam ilk abd-tr maçında en iyi savunmacımız ibrahim kutluay'ı yürüyerek geçiyordu. varlığı yeter zaten. rakip oyuncular adamla foto filan çektirir dasdsa edit: http://ntvspor.net/haber/basketbol/25947/demiroren-iverson-icin-amerika-da cuma gelcek diyorlar.
Holy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 ibo hayatı boyunca savunma yaptı mı acaba :)
toggie Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 haha tam aklımdan geciyodu ki sayfayı bi cevirdim zaten yazılmıs.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 zamanında diyorum. maç anlatanlar öyle diyordu en azından :) başka kim vardı ki o o dönemde?
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 kelepçe alper vardı, tofaş zamanlarında hey gidi günler.
aquila Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 tofas ne guzeldi ya david rivers rashard griffith levent topsakal mehmet okur alper falan filan
Llama Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Ahmet Çakar:Iverson yanlış transfer.. bunuda yaptı çok güzel oldu :)
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 tofaşın fileleri kesişini halen hatırlarım. David kesmişti.
Öne çıkan mesajlar