SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Bana şöyle güzel yarış olur, fps olur birşeyler önerin yahu. Canım sıkıldı. Battlefield bad c. 2 var, splinter cell var başka başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 daikatana, big rigs, stalin vs martians, you are empty, bad day LA, legendary, hospital tycoon oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 benden sana bir tavsiye aç bi kırtasiye kekekekekekektıtıtıtıtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 f1 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 daikatana dan sonra video oyunlarina olan bakis acim degismisti benim. oyun dunyasinin en buyuk fiyaskosu olma ununu koruyordur heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Yarış ağırlıklı değil de, test drive unlimited tadında sürüş oyunları. Ya da hard truck tadında. Bide bone zombili mombili şeylerden hoşlanmıyorum ya. Şöyle gerçekçi savaş şeyleri olsa daha über olur kenksler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 nfs nin online ını dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 senko said: f1 2010 bu çıktı mı yee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 f1 2010 çıktı ama direksiyon lazım adam akıllı oynamak için.Klavye ve ya gamepad ile oynanmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 evet direksiyonu takmaya üşendim şöyle bi bakayım dedim. bakmamla terketmem bir oldu. benim için codemasters bitmiştir. bi daha da gelmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 oha cok mu kotu lan oyun? daha yuklemedim ben, bende direksiyonu takmaya usendigimden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 millette direksiyon var en azından da üşeniyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 nomsaR said: millette direksiyon var en azından da üşeniyo.. hehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 bi oyun features kısmında "isteyene arcade, isteyene simülasyon" diyosa bilin ki o "konsolkonsolkonsolarcadekonsolkonsolkonsolarcadearadaikicustomizationarcadearcadeiksbaks" demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Bilader oyun tavsiye edin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 darksiders Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 şişe çevirmece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Splinter cell iyiymiş bak, fena sardı. Böyle güzel oyunlar istiyorum 10 gb gece 12 den sabah 7 ye kadar falan bitmiş oluyo gece kimse kullanmıyor bilaer, sömürmek istiyorum ANLIYOMUSUN? MUSUN AYRI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 MUSUN AYRI ELLER AYRI YARİM BANA DİLLER AYRI ELi ELİME DEĞMEDİ SEVDALIYAM GÜLLER AYRI VOEAAAAAAY darksiders diyorum inanmıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 cengiz gel dota oynayak hatta beyhanda gelsin küfür edek böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 dayılar bana zombi gerilimi oyun lazım re 2 gibi aksiyon minimum olacak.survival teması olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 survival var ama aksiyon da var, left for dead =p [i]biliyorum oynuyorsun tamam arkadaşım uzatma hişş alo![/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 gecko said: cengiz gel dota oynayak hatta beyhanda gelsin küfür edek böyle dota mı? yo dostum yoo b*yhanın şu halini gördükten sonra, hayır.. http://www.metlin.org/content/blog/HLzombie.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 korsanda olabiliyosa crysis wars oynayak o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar