Microp Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 mousepadim oldukca kirlendi. gerek sigara kulu gerek toz toprak. baya kirli durumda. camasir makinasinda yikasam deforme olur mu? veya onerdiginiz bi temizleme teknigi var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 kumaş padler (steelseries qck veya dkt falan) çamaşır makinesinde güzel yıkanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 çamaşır makinasında birşey olup olmayacağını söyleyebilmemiz için padin neyden yapıldığını veya markasını modelini falan söylemen gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tachikoma Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 http://www.fareastgizmos.com/entry_images/0708/24/ocz_mousepad.jpg bende de şundan var, acaba yıkarsam sorun olur mu ? yıkarsam nasıl yıkamalı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 ocz ne o modeli, valla rülo yapılacak kadar katlanabilen kumaş padiniz varsa atın makineye bir şey olmuyor. cillop gibi çıkıyor makineden ama padler plastiğimsi veya sertse bir şey diyemeyecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 camsil + ıslak bez kombosu. ya da ne bilim git yeni bi ped al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Microp Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 pad bu. alti sunger gibi degil. rahatlikla egilip bukuluyor. camsil+bez combosunun temizlik performansini begenmedim. kuruyunca eski haline geri dondu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 domestosla sil o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 kuru süngerle kaba tortulaşmış pislikleri temizle sonra bi kere nemli bezle geç mis gibi olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 yenisini al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemonarch Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Microp said: mousepadim oldukca kirlendi. gerek sigara kulu gerek toz toprak. baya kirli durumda. camasir makinasinda yikasam deforme olur mu? veya onerdiginiz bi temizleme teknigi var mi? Santiye bilgisayari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Microp Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Daemonarch said: Microp said: mousepadim oldukca kirlendi. gerek sigara kulu gerek toz toprak. baya kirli durumda. camasir makinasinda yikasam deforme olur mu? veya onerdiginiz bi temizleme teknigi var mi? Santiye bilgisayari? hayir ogrenci evi>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 x7'leri aldığımdan beri (bir kere bozuldu, aynısından yeniden aldım diye) mouse pad derdim kalmadı. Zemin fark etmeden babalar gibi çalıştığı için mouse pad aramaz oldum. En güzeli asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senkiminfeykisin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 cam masa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 ilik sabunlu suda elde hafifce fircalayarak ve bol su ile durulayarak guzelce mis hale geliyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ibosch Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Mouse padi birkaç sildikten sonra dalga dalga oldu, nasıl düzeltiriz.Hangisini alsam farketmiyo küll düşüyo illa siliyorum temizliyorum dalga dalga oluyo. Tilt etti nasıl düzeltiriz bunu ehh ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 masa varken mouse pad mi kullanilir ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 çitile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 ibosch said: Mouse padi birkaç sildikten sonra dalga dalga oldu, nasıl düzeltiriz.Hangisini alsam farketmiyo küll düşüyo illa siliyorum temizliyorum dalga dalga oluyo. Tilt etti nasıl düzeltiriz bunu ehh ? kül düşürme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ibosch Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Neyle silersem silim 1 ay sonra dalga dalga oluyo mouse pad.Ütüledim uğraştım yine aynı bunun bir çözümünü bilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 vespula al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Hard pad kullanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 üzerinde yemek yemeyin abi mousepadin, yoksa çok kirlenen birşey değil değişik şeyler yapmıyorsanız. kirlendiği zamanda ıslak bezle silin yada sabunla yıkayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 abi vespula hard pad işte. al temiz temiz kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar