Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mouse pad nasil temizlenir?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mousepadim oldukca kirlendi. gerek sigara kulu gerek toz toprak. baya kirli durumda. camasir makinasinda yikasam deforme olur mu?
veya onerdiginiz bi temizleme teknigi var mi?
Mesaj tarihi:
ocz ne o modeli, valla rülo yapılacak kadar katlanabilen kumaş padiniz varsa atın makineye bir şey olmuyor. cillop gibi çıkıyor makineden ama padler plastiğimsi veya sertse bir şey diyemeyecem.
Mesaj tarihi:

pad bu. alti sunger gibi degil. rahatlikla egilip bukuluyor. camsil+bez combosunun temizlik performansini begenmedim. kuruyunca eski haline geri dondu.
Mesaj tarihi:
Microp said:

mousepadim oldukca kirlendi. gerek sigara kulu gerek toz toprak. baya kirli durumda. camasir makinasinda yikasam deforme olur mu?

Santiye bilgisayari?
Mesaj tarihi:
Daemonarch said:

Microp said:

Santiye bilgisayari?

hayir ogrenci evi>:D<
Mesaj tarihi:
x7'leri aldığımdan beri (bir kere bozuldu, aynısından yeniden aldım diye) mouse pad derdim kalmadı. Zemin fark etmeden babalar gibi çalıştığı için mouse pad aramaz oldum.

En güzeli asdf
  • 4 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Mouse padi birkaç sildikten sonra dalga dalga oldu, nasıl düzeltiriz.Hangisini alsam farketmiyo küll düşüyo illa siliyorum temizliyorum dalga dalga oluyo. Tilt etti nasıl düzeltiriz bunu ehh ?
Mesaj tarihi:
ibosch said:

Mouse padi birkaç sildikten sonra dalga dalga oldu, nasıl düzeltiriz.Hangisini alsam farketmiyo küll düşüyo illa siliyorum temizliyorum dalga dalga oluyo. Tilt etti nasıl düzeltiriz bunu ehh ?

kül düşürme
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...