zipzip Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 benim pc eskimeye başladı o zaman.hem video hem serpent holelerde bayağı bi takılma yaşadım çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 dreagloth said: Şunu da koyayım da ağızlar sulansın http://images3.wikia.nocookie.net/egamia/images/e/eb/The_four_horsemen_by_windlordofsuldor.jpg bu fan çalışması gibi duruyor yalnız. joe madureira'nın çizimlerine benzemiyo pek. şöle bişi paylaşiim ben de http://junkiegamer.com/wordpress/wp-content/gallery/darksiders-smaller/darksiders_Comic%20Cover.jpg artık bikaç bişeyler gösterseler ya karakterlerle ilgili artwork bile olsa. umarım ikinci oyunda hepsiyle oynama imkanımız olur. yalnız öyle bişey olursa diğer karakterlerin gameplayi nasıl olur tartışılır. hadi war'la savaşıoruz adı üstünde de , pestilence'la famine'le napıcaz ki :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Phyx said: simdi bitirdim guzel bitti oyun (tu) 2012de devami geliyomus hadi ya sevindim. four bro'yu görmek istiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 ya solucanı dövdüm şimdi örümceği dövmeye gidecemde bazı yerlerde itemler felan var onlara zıplayamıyorum.baya yüksekteler onlara zıplamanın ayrı bir yolu felanmı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 zincir atan eldiveni alman gerek o bölümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Sabret hepsine tekrar geleceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Azrael=giant puzzle bayar abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 aynen su portal bolumlerı yuzunden tekrar oynamaya cesaret edemıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 tırsmayın kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Anubisath said: dreagloth said: Şunu da koyayım da ağızlar sulansın http://images3.wikia.nocookie.net/egamia/images/e/eb/The_four_horsemen_by_windlordofsuldor.jpg bu fan çalışması gibi duruyor yalnız. joe madureira'nın çizimlerine benzemiyo pek. şöle bişi paylaşiim ben de http://junkiegamer.com/wordpress/wp-content/gallery/darksiders-smaller/darksiders_Comic%20Cover.jpg fan değil o ya... adamın adını hatırlayamadım ama white wolf un exalted kitaplarını çizen eleman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 bitti lan.baya iyi oyundu sonuda süperdi :D bazı yerlerde özellikle azrael bölümlerinde zorlandım ama yapıncada bumuymuş lan dedim :P aslında o kadarda zor değilmiş.bide boss fightlar fazla kolaydı ilk boss hariç hepsini rahat yendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 ben de dün bitirdim çok da hoşuma gitti oyun. 1 gün falan sürdü biraz daha uzun olabilirmiş, ama puzzle olarak değil combat olarak uzun olsaydı keşke. genelde hep koştur hopla zıpla 20 dakkada bir 2 mini yaratık kes den ibaret. puzzle lar güzeldi ama şu beamlerden 2. ve 3. çok baydı ve uğraştırdı. onun dışında güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 spawn hayranı biri olarak bu oyunu oynamak zorunda olduğumu seziyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 bayadır aradığım oyunu buldum sanırım. şöyle gamepadi alıp stres atmalık , iniyor bakalım. hikaye falan umrumda değil zaten , kan istiyorum kan! X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 ben biraz anladım gibi hikayeyi, bu tarz şeyler hoşuma bile gider. ama oynamış biri özetlerse sevinirim. ingilizcem tam olarak yetmedi senaryoyu anlamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 oyunu bitir anlamadıysan hala anlatırız, yoksa neden oynıcan ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 oyunun başlarından bahsediyodum. daha n'oluyoruz diyemeden bi sürü karakter çıktı, bi sürü olay başladı da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 mahşerin dört atlısından War, mahşer geldi diye iiyo milleti kesmeye başlıyo. Cezalandırırken bakıyo kardeşleri yok?, sonra abaddon u görüyo, abaddon diyoki "Son kilit krıılmamıştı!" sonra geberiyo. 7 kilit var hepsi kırıldığında mahşer gelicek, ama kırılmamış sonuncu, sonra dayak yiyosun ve 100 yıl sonra konseyin önünde uyanıyosun. "mahşeri sen getirdin it!" diyorlar, sende "BSG, ben geldiğimde meleklerde şeytanlarda ordaydı" diyosun ve masumiyetini kanıtlamak için dünyaya dönüyosun. (kolunada watcherı takıyolar seni kontorl etsin diye) ksıaca giriş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Aynen :p Çok malkoçoğlu styla anlatmışın ama yerinde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 lethe çok güzel anlatmışsın çok etkilendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 gamepad ile mi oynamalı bunu ? indirdim şimdi de ona göre gidiyim bi de gamepad alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 klavye+mousela çok rahat oynanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 zıplayıp vurmaktan başka bi şey yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 güzel mi değil mi bu oyun ? 14 gb boşa indirmeyeyim. şunu sevdiysen bunu da seversin tarzı bir tavsiyesi olan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 god of war tarzı mı kontroller falan? gamepad alayım öyleyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar