dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Silahlara yapılan enc. ler ve itemler oyuna baya renk katmış. Yalnız ilk wrath hariç kullanmadım daha diğerlerini, kilitli bir tane var belki o daha iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 wrath ben de kullanmadım. ilk wrathı deneyince hiç bir işe yaramadığını düşünüyorum. o dolana kadar zaten üç tane chaos form açmış oluyorum. büyük yaratıklar için şahane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 bi stoneskin var işe yarayan.onu da aklıma gelirse açıyorum. binek çok güzel olmuş be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Spider boss a yeni gidiyorum, mavi, sanırım trade item ların hepsini bıraktım, o kadar yükseğe zıplayamıyorum, bir gear ya da skill falan mı geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Oyun çok güzel bi 2 kötülüğü var 1. ilk başladığınızda elinizde aşırı çeşit olmuyor ha bi kere bitiriyorsun yapiorsun judgement felan set fükye beybü modunda geziyorsun 2. negatif tarafı 2. yarıda sonlara doğru koca bi çhapter puzzle yapıyorsun orada biraz bayıyor onun harici sürükleyici ve zevkli bi oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 dreagloth said: Spider boss a yeni gidiyorum, mavi, sanırım trade item ların hepsini bıraktım, o kadar yükseğe zıplayamıyorum, bir gear ya da skill falan mı geliyor? zinciri aldın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 ok cevap zincir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 lol portal ıda ekleyebilirsiniz oyun bileşimine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 portal bölümlerindeyim, işkence gibi. imdaaaaat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Azreal i kurtardım maç arası veriyorum, çok zorlamadı buraya kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 oyun sarmadı bir türlü daha başlardayım iki üç mob kestikten sonra çıkasım geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 samael`e geldin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 towerı bitirdim etraftan item topluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Bende armageddon parçalarını bitiricem, önce armor lar var tabii, son parça kaldı bulamıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 pc mi bu ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 sonunda deli zevk oldu özellikle şurdaki dialog no, not alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 dreagloth said: samael`e geldin mi? gelmemiştim.oyun sonradan güzelleşiyormuş cidden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Şimdi de azreal`e gel :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Oyunu klavye ile oynayan arkadaşlara bir soru suya nasıl dalabiliyorsunuz? E tuşu sanırım ama bastığım da karakterin kafası suya sokuyor ama ayaklar dışar da kalıyor gibi komik bir durum ortaya çıkıyor.Gamepad ile dalabiliyorum sorunsuz ama bu sefer de gamepad de manuel aim sorunu var.Aim alamıyorum sağ analog da bir sıkıntı var gamepad'im de sanırım.Oyunu oynayamaz hale geldim kısacası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 ctrl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 ctrl dalma, space yükselme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 sağ olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar