Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spora yatkın olmayan ama spor yapmak isteyen bir insan evladına tavsiyeler silsilesi.

Longshanks

Öne çıkan mesajlar

Merhaba arkadaşlar. Boyum 1.96 kilom 94. Küçükken hergün top oynardım ama ayak koordinasyonum sıfır olduğundan beceremezdim. iyi koşamazdım. Basketbol kursuna gitmeyi denedim 11 yaşında turnikeyi beceremeyip elendim. 5. sınıfta ve 6. sınıfta 2 yıl yüzmeye gittim ama ikisinde de enfeksiyon kapıp bırakmak durumunda kaldım. Koşmayı beceremiyorum düz tabanım. Güçsüzüm. 10 şınav bile zor geliyor. 2 kat merdiveni çıkınca kalbim hızlanıyor falan. Ne yapmalıyım? Param olsa yüzmeye gidicem en yatkın olduğum şey o da onun dışında napsam? bi de çok tembelim.
daha önce dendi mi bilmiyorum ama koşmayı beceremiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

ya şimdi şöyle diyeyim arkadaşlar. dizimde fazla oturmaktan mıdır nedir diz kapağı kenarlarında doku yumuşamış. yani dizim 90 derecelik pozisyona geldiğinde dizlerim ağrımaya başlıyor sürekli uzatıyorum. aralıksız 3 saat yürüyebiliyorum(10km civarı yani) . Yürümek hiç koymuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ya aslında amac cok onemli.. eger bu sacma durmaktan kaynaklanan seyleri bitirmek icinse yurumek baya bi fayda saglaması lazım.. ama yok ben spor yapabilen arakdaslar basket oynamaya cagırınca kosup gelebilen bi adam oluyum diyosa kosucak.. yavas da olsa fazla efor da sarfetse kosucak yani.. vucud alısıcak sora onun ustune biseyler koyabilsin..

bi de soyle diyim bizim amerikan futbolu takımımızda duz taban 1 tane oyuncu wardı.. kendisi gayet hızlı kosuyodu kaliteli de carpardı yani.. vucudu alıstırmıs zamanında sorasında dewam etmis.. hea doktor yasaklarsa anlarım.. o ayrı bi konu olur..

yüzme demis longshanks tabiki o da baya iyi..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...