Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Merhaba arkadaşlar. Boyum 1.96 kilom 94. Küçükken hergün top oynardım ama ayak koordinasyonum sıfır olduğundan beceremezdim. iyi koşamazdım. Basketbol kursuna gitmeyi denedim 11 yaşında turnikeyi beceremeyip elendim. 5. sınıfta ve 6. sınıfta 2 yıl yüzmeye gittim ama ikisinde de enfeksiyon kapıp bırakmak durumunda kaldım. Koşmayı beceremiyorum düz tabanım. Güçsüzüm. 10 şınav bile zor geliyor. 2 kat merdiveni çıkınca kalbim hızlanıyor falan. Ne yapmalıyım? Param olsa yüzmeye gidicem en yatkın olduğum şey o da onun dışında napsam? bi de çok tembelim. daha önce dendi mi bilmiyorum ama koşmayı beceremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Başlığın tam tersi durumdayım.Bana da tavsiye verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Longshanks said: daha önce dendi mi bilmiyorum ama koşmayı beceremiyorum Longshanks said: bi de çok tembelim. hem de oturduğun yerden ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 evet o sele kuyruk sokumumu mahvediyo bi de dizlerimin kırılmaması lazım kıkırdak yumuşaması var. bi de boyum uzun bisikletler küçük geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 ahahahahahahaha :D sinirlerim bozuldu ondan gülüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Lyvanna_Dolores said: ahahahahahahaha :D sinirlerim bozuldu ondan gülüyorum=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 dağa çık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Yoga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 pardon kıkırdak doku hedesi dağa çıkarkende en çok bacaklardan destek almak gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 ya şimdi şöyle diyeyim arkadaşlar. dizimde fazla oturmaktan mıdır nedir diz kapağı kenarlarında doku yumuşamış. yani dizim 90 derecelik pozisyona geldiğinde dizlerim ağrımaya başlıyor sürekli uzatıyorum. aralıksız 3 saat yürüyebiliyorum(10km civarı yani) . Yürümek hiç koymuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 en iyisi yürüyüş o zaman bi de vakit buldukça yüzmek iyi gelebilir (stilin nedir bilmiyorum ama kurbağalama dışındakiler dizini pek etkilemez sanki) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 yürüyüş spor mu be hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 özür dilerim hacı demek istememiştim bağyan kaçtı topikimden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 valla son çare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 aa ne güzel kız yoksa sen misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 bugün doktor dedi de spor yap diye ondan böyle tavsiye babında şeyttim topici. yoksa yaşlı nineler gibi olucam.(evet erkeğim ama yaşlı nine olucam 1.96 boyunda var mı?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vernon_sullivan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 al o zaan http://www.medikalmarket.com.tr/class/INNOVAEditor/assets/em%2030%202.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 o aletlerden her evde vardir bi tane de max 3kere kullanilmistir heralde aile bireyleri tarafindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 evet bir zamanların dolma sarma makinası kadar gereksiz bir icat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 ya aslında boşuna soruyorum tekyol yüzme bana gibi görünüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 yakinlarinda varsa kapali havuz, gidgel zor olmuyacaksa yuzmek cok guzel tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 simdi yurume spor mu demissin.. i lol'd.. tempolu yurume yap gunde 10 km.. 1 ay sora yavasca kosarsın.. 3 ay sora tempolu kosarsın.. madem koymuyosa.. ondan sora ver elini agırlık mı kosulabilir sporlar yaparsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravensight Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Koşamaz hacı longshanks hakkaten longshanks ve biraz da düz tabanlık olduğu için ergonomik koşamıyor. gereksiz fazla efor sarfediyor. tempolu yürümeye katılıyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 ya aslında amac cok onemli.. eger bu sacma durmaktan kaynaklanan seyleri bitirmek icinse yurumek baya bi fayda saglaması lazım.. ama yok ben spor yapabilen arakdaslar basket oynamaya cagırınca kosup gelebilen bi adam oluyum diyosa kosucak.. yavas da olsa fazla efor da sarfetse kosucak yani.. vucud alısıcak sora onun ustune biseyler koyabilsin.. bi de soyle diyim bizim amerikan futbolu takımımızda duz taban 1 tane oyuncu wardı.. kendisi gayet hızlı kosuyodu kaliteli de carpardı yani.. vucudu alıstırmıs zamanında sorasında dewam etmis.. hea doktor yasaklarsa anlarım.. o ayrı bi konu olur.. yüzme demis longshanks tabiki o da baya iyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar