Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sanat galerisine içki baskını

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sanat galerisine içki baskısı!

İstanbul Tophane’de açılışı yapılan bir sanat galerisinin davetlileri, içki içildiğini gerekçe gösteren 20 kişilik bir grubun saldırısına uğradı.

İSTANBUL - İstanbul Tophane'de bir sanat galerisi açılışı, bir grubun saldırısına maruz kaldı.

İçki içildiğini gerekçe gösteren saldırganlar galerinin camlarını kırdı, davetlileri tartakladı.

Beyoğlu Firuzağa Mahallesi Boğazkesen Caddesi’nde bulunan Outlet Sanat Galerisi’nin açılışı sırasında yaklaşık 20 kişilik bir grup, galerinin içine girerek davetlilerle tartışmaya başladı.

İçki içildiğini gerekçe gösteren saldırganlar, galerideki davetlileri tartaklamaya başladı.

Davetliler panik içinde çevredeki dükkanlara sığınırken, hızını alamayan saldırganlar cadde üzerindeki 2 sanat galerisine daha saldırdı.

Olay yerine gelen polis ekiplerinin müdahalesiyle saldırganlar yatıştırılırken, olayda 5 kişi yaralandı.

Polis, galeri çevresinde ve caddede güvenlik önlemlerini sürdürüyor

link

yorum: bravo. öncelikle galeride dayak yiyen arkadaştan aldım haberi. ntv'de internet sitesinde geçmiş.
Mesaj tarihi:
ama itiraf edin lan, fular takip bileğini bükerek bir kadın misali kadehini yudumlayıp "HAHAHAH" diyerek kahkaha atan o adamları siz de dövmek istiyorsunuz.

edit: ama sadece o tarifteki tipleri tabi..
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

ama itiraf edin lan, fular takip bileğini bükerek bir kadın misali kadehini yudumlayıp "HAHAHAH" diyerek kahkaha atan o adamları siz de dövmek istiyorsunuz.

edit: ama sadece o tarifteki tipleri tabi..

dövmek istemiyorum da benim yanımda yapmasınlar kibar kibar uyarıyorum bak yapmayın yanımda öyle hareketler

gerçi herhangi bir "gruba" dahil olmak için bu kadar taklitçi davranan herkese geçerli bu lafım. hiç bişeyin çakması olmayacaksın bilader bilimse hardcore bilim sanatsa hardcore sanat adam olun lan
  • Yeni Oluştur...