Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Katana ile koyun vahşeti (18+)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Osuran_boğa said:

bence bu konu kitlensin cahil cahil "biz kör pıçakla kesiyoz" yazılarından başka yorum gelmiyor.kafalarına bi el ateş ederek öldürelim de bitsin şu muhabbet artık.

heheh bunu diycektim
Mesaj tarihi:
bu konuyu kilitleyim cahil cahil kurban bayramında halkın yaptığı aptal hatalı uygulamayı görmezden gelenlerle bu hatalı uygulamayı din olarak görenlerin yazılarından başka yorum gelmiyor.kafalarına bi el ateş ederek öldürelim de bitsin şu muhabbet artık.

alo kitlemedim..
Mesaj tarihi:
abi bu etler yeniyorsa neyse ama zevk için yapılıyorsa ki olabilir yani insanoğludur ne yapsa yeridir, diyecek bişey yok. ama herşeye rağmen bu kadar rahat olunması da enteresan tabi çocuklar ağlıyor etrafta falan davullu zurnalı kafa kesme töreni. enteresan.

çok enteresan
enteresan
enter
ent
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

bu konuyu kilitleyim cahil cahil kurban bayramında halkın yaptığı aptal hatalı uygulamayı görmezden gelenlerle bu hatalı uygulamayı din olarak görenlerin yazılarından başka yorum gelmiyor.kafalarına bi el ateş ederek öldürelim de bitsin şu muhabbet artık.

alo kitlemedim..

bir saniye yalnız ben bunu kesinlikle din e mal etmedim sevgili dasaaa.
Bildiğim kadarıyla diyanet hayvanların kesilmeden önce bayıltılmasını söylüyor hatta.
Burada sorun şu ki bu ne kadar vahşi ise bizim yaptığımız da o kadar vahşi. Hatta yapılan yanlış uygulamalardan dolayı daha vahşi.
Benim karşı çıktığım şey kişisel inançlarımızın neyin vahşi neyin değil olduğuna karar vermesi idi (ki o post seagle a ithafendi aslında)
konu dine gelsin istememiştim.
Mesaj tarihi:
vahsiligin siniri ney? sana gore vahsi olan bana gore olmuyor. sen kurbanda vahsiler diyorsun ben dini vazifemi yerine getiriyorum. o hayvanlarin da aci cekmedigine inaniyorum.
Mesaj tarihi:
su kurban bayrami cinayettir diyen adamlarin kafasina gurz indirmek istiyorum o derece, ya tamam bende kabul ediyorum her sene rezalet yasaniyor ama, halay cekerken kendini bicaklayabilen bir adamdan kasaplik beklenemiyo ne yazikki.
Mesaj tarihi:
dasaa her konuya atlayıp " din adına hererörö" yapıyosun iyi hoş da açıkça hayvanlara eziyet edilmemesi için gereken şey kurban bayramının kaldırılması hatta dinin yokedilmesi mi? burda bi karar ver ona göre konuş.hayvanlar kör bıçakla kesiliyor deniyor ben de düzgün de kesiliyor diyorum ikisi de doğruyken nie illa benim doğrum daha doğru seninkini döver zihniyetindesiniz.

hayvanlara eziyet oluyor kurban bayramını yasaklayın mantığıyla hergün kaç insan silahlarla öldürülüyor silah üretimi dursun varolan tüm silahlar yokedilsin diyen zihniyet arasında ne fark var? tabanca olmazsa sopayla adam öldürülür , bayram olmasa başka zaman koyuna acı çektirilir.o hayvan öle veya böle ölecek senin önüne gelecek sorun = kurban bayramı kafasından çıkmadan sizi ciddiye alamam ben
Mesaj tarihi:
senko said:

vahsiligin siniri ney? sana gore vahsi olan bana gore olmuyor. sen kurbanda vahsiler diyorsun ben dini vazifemi yerine getiriyorum. o hayvanlarin da aci cekmedigine inaniyorum.

kurban bayramında yapılan dini bir gereklilik. tartışması çok saçma olur keza dini tartışmaya girer duruma giriyorsun, uygulamayı değil. ikisi farklı şeyler. ona dikkat etmek lazım. diğer yandan işini bilmeyen adamların kasaplığı, hayvanları ortalık yerde kesmeleri kepazeliktir, rezilliktir, vahşettir. bu rahatça tartışılır. uygulamanın rezilliğidir.

said:
su kurban bayrami cinayettir diyen adamlarin kafasina gurz indirmek istiyorum

easy liseli, easy... tutmayın liseliyi!

du bi ben bunu okumamıştım, bu ne demek? :)
said:
dasaa her konuya atlayıp " din adına hererörö" yapıyosun

ne hererörö sü?
Mesaj tarihi:
allah içinde kesiyo olsan o hayvanın acı çekmediğine inanmak nedir onu anlamadım.olay inanmak ise biri gelir seni keser.ben senin ölmiceğine inanıyorum diyebilir

ne kadar saçma bir sıyrılış yolu.biz öyle inanıyoz hacı

bu vahşet değil.ister din için kes ister aksam mangal yapmak için.snuçta her zaman kesilicek bu hayvanlar.acı çektikleri kesin.

ama din için kesince acı cekmezler gibi birşey saçma yani )
Mesaj tarihi:
yalnız gene şükretmek lazım, ilk doğan çocuğuda kurban isteyebilirdi tanrı, halimize şükretmek ve hayvancıklara acı çektirmeye devam etmek lazım
Mesaj tarihi:
tamam biraz harsh davranıyorlarda şak die kesiyor hayvanın kafasını nedir yani?
Ayy insan değil felan moduna giren varsa işaret ediverinde biraz alay geçelim hepsini okumadım. :D
Mesaj tarihi:
Bence adam gayet başarılı. Belli ki işi bu, çok da temiz hallediyor.

Daha acısız yapılabilir mi bu iş, belki de.. Ama o ortamın koşullarında bu işte bu kadar başarılı ve hızlı adamın olması çok iyi.

Bir de böyle kesmeye çalışırken kendi uzuvlarını uçuranlar, başkalarını kesenler var.

Sadizm, vahşet, insanlık dışı diyenler sanırım bu kesimlerin gerekliliğini ve bunun bir iş olduğunu anlamıyor.
Her videoya hayvan haklarının son temsilcisi ve iyilik ikoncanı gibi atlamamak lazım.
Mesaj tarihi:
loplop said:

yalnız gene şükretmek lazım, ilk doğan çocuğuda kurban isteyebilirdi tanrı, halimize şükretmek ve hayvancıklara acı çektirmeye devam etmek lazım

LoL

abi bnm anlamadıgım yedigimiz etler uzaydan falan mı gelio nedir?mideye indirirken sorun yok kesilirken nie böle arıza cıkarıo insanlar :S
Mesaj tarihi:
senko said:

senin inancının insanların geri kalanı için bir önemi yok.
Başkası yapınca çemkirip ben yapınca din adına diyemezsin dediğim bu kadar.
Yoksa karışan yok size.
Mesaj tarihi:
vivavale said:

loplop said:

LoL

abi bnm anlamadıgım yedigimiz etler uzaydan falan mı gelio nedir?mideye indirirken sorun yok kesilirken nie böle arıza cıkarıo insanlar :S

belirli bi ritüel için ziyan etmiyorum ben ondandır.
  • Yeni Oluştur...