SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Koca ankarada kullanmadık figüran bile kalmadı 2 sezonda sdfg, kalifiye oyuncuyu nerden bulucaklar öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Lyntron said: 4. bölümdeki tacize uğrayan eskrimci çocuk savcının kardeşi oldu bu hatayı nasıl yaparlar anlamıyorum ooowwww ekşici gibi konuştun, NASILLL YAPARLAAAAAAAAAAAAR NASILLLL artık izlemicem behzat ç yi bu hatadan dolayı teyzemde izlemeyi bıraktı zatennn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 E gecen su faili mechul cinayetini cozerken kullandigi tercuman poliste bir bolumde oyuncakcinin ciragiydi. Ankara'da dizi cekersen boyle olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Harun'un babası ilk bölümlerde bi cinayete kurban gidiyordu siz hala nerdesiniz =) Benim anlamadığım bunlar 5D Mark II ile çekmeyi bıraktılar bahane olarak da ses sorunu dediler peki House M.D nasıl hala Canonlarla çekiliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 harunun hangi babası :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Son babası =) yeni bölümün fragmanı yayınlandı. Amirimi feci dövüyorlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 vodafone abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Ulan 22.30'da baslamio muydu? Kacirdik yea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 kalem nedir ya odun bile değil şevket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 teyzenin laiklik demesi ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 çok mesaj var 5 dakkadabir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Behzat gay olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Ahahaha kadin iyice kafayi yedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Meh bir bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 vadafone muabbeti etmis dizinin icine... tamam belli oldu artik biriktirip biriktirip izleyecez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 bazı bölümleri göstermiyorlar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 hayalet: kadini buldum diyince bende heyecanlandim valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Ya bu şule olayı artık çok baydı. İzlemiyorum bile o derece. Söyleyeceksen söyle birilerine. Ne lan bu kaç bölümdür ağlak zırlak Behzat. Yiter la amirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Şule, behzat ile savcı ilişkisi, birde şu eski deli karısı çıkdımı anında ileri alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 kac haftadır izliyemiyorum, muhabbeetende geri kaldım iyimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Plaka Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Dizinin kalitesi dustu sanki. Bayiyor izlerken artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 dizi kaliteleşince resmen bağlayacı yönü azaldı. Daha ciddi ve ağır oldu. Halbuki Behzat'in kendine has tarzı bağlıyordu insanları :( bende artık sıkıla sıkıla izliyorum. Son bölüm bence çok iyiydi ama öncekini zor bitirdim mesela, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 son bölümü izledimde, inanılmaz olmuz dizi be. peeey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Salak salak dizileri izleyeceğime Behzat Ç izlesem adam olmuştum şimdiye. Islah olmamız lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar