Seele Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 larisa yine soyar bu harunu bildigin mal. Behzatin tripleride hic cekilmiyor artik tipik türk kizi triplerine on basar. sulede ayni. harun baya iyiydi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 evet çok sündürüyolar bazı şeyleri. biz bu diziyi angaralı tiplerin diyalogları için izliyoruz. yoksa davalarda dişer sürülür bir gizem yok. psikolojik öğeler koyalım diyolar ama onlar da tatava oluyor açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 2 saat çok uzun bir süre, yan hikaye zaten kuru gürültü oluyor. En iyisi pazartesi günü fast forward izlemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 son bölümü yeni basladım hd buldum nette, nasıl sahane olmus cekimler be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 aboo 2.sayfaya düşmüş amirimin dizisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 bölüm olaylar açısından biraz sönük geldiğinden çok ilgi çekmedi sanırım, ama yine diyaloglardır göndermelerdir şahaneydi. -dikmen mi? oraya da sözüm vardı da. bi de bu savcının kardeşiyle geçmişinden bi aksiyon falan çıkacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Dikmen detayı harikaydı hakkaten. Ankara'nın dikmeni, bir daha gelirsem :P beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Harun akbaba ve hayalet 3 lüsünün diyalogları çok iyi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 neyse bıraz yumusadı dızı, belki kanser olmadan bıtırırrız seazonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 yahu benim anlamadığım şey bu savcı ve kardeşinin oldugu bölümler. sanki sahneler kesilmiş atlanmış gibi bi ara savcı esranın evinde biriyle sevişiyodu bu lavuk sonra birden ertesi gün paraları önüne attı git otel bul diye falan. behzat geldi birden saldırdı falan sanki anlatmış gibi ama öle bi sahne olmadı? benmi kaçırdım bazı sahneleri yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 evimde sevişme otel de seviş dedi işte behzatın girişi alakasız oldu ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 escape said: yahu benim anlamadığım şey bu savcı ve kardeşinin oldugu bölümler. sanki sahneler kesilmiş atlanmış gibi bi ara savcı esranın evinde biriyle sevişiyodu bu lavuk sonra birden ertesi gün paraları önüne attı git otel bul diye falan. behzat geldi birden saldırdı falan sanki anlatmış gibi ama öle bi sahne olmadı? benmi kaçırdım bazı sahneleri yoksa? bu olay şu cepdizi saçmalığı yüzündenmiş, aralardaki olayları kesip, vodafane üzerinden satın alarak izliyorsun. Böyle aptal aptal şeylere sebep oluyor o yüzden, dizi bu sene bu tip maddi şeyler yüzünden bayağı kalite kaybetti aslında, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 e abi oha böle bişi olmamalı ama ya. hani kesilmiş sahneler olsa anlarımda direk bu iş için kesmişler sahneleri. büyük saçmalıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Ulan aynı şeyi ben de dedim acaba bantta mı bi sıkıntı vardı acaba diye düşündüm. Öyle salak şey mi olur ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Salaklık o kesintiler bence. Yakında şikayetler üzerine azalır iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 ya ben o hizmeti hiç kullanmadım da millet forumlarda saçmalık falan diyor. izleyenler birde beş para etmez sahneler vs. diyor sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 bu sezon beni hiç sarmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Ulan kaç kişiden "abi, bu muydu o kadar öve öve bitiremediğin dizi?" şeklinde maytap telefonları aldım yeni sezon başladığından beri...Bir de bu yazdığınız cep dizi hikayesini şimdi öğreniyorum, olur mu lan öyle şey? Bu kadar saçmalık olur mu? O zaman bütün diziyi cepten versinler, eski cine5, digitürk, d-smart kanalları hesabı...Bakalım kaç kişi izleyecek o zaman? Ayıp ya...Hiç mi bir şeyden ağız tadı alamayacağız şu memlekette? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Başladı, kaçırmayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Ya gecen sezon da ilk basladiginda uber degildi. Giderek artti kalite, hikaye guzellesti. Bunda da bir seyler kurmaya calisiyorlar iste. Hala o eski havasi var bence. Diyaloglar komik hala, samimi. Inaniyorum ben, bu sezon da iyi olcak. Polyana olmusum dsfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 ulan ilk 40dkyı kaçırdım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 lari bu sezon daha güzel vodafone sahneleir kesiş yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 heh onu dicektim bende. vodafone ne ayak ya buna bişiler yapılması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 ofof bölüme bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Geri dönüp çelik yeklek giydi aslanım son anda beee kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar