dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 internet yayıncılığına geçmeliler artık. Ben olsam brazzers gibi live falan çekerdim =) hatta dizinin gidişini seyirciler belirler falan kısa bir bölümlük böyle birşey yapılabilir al siteye hayvan gibi reklamlarla donat deli para kazanırsın. gerçi brazzers'ta 2milyon live ı görüyor =) bu arada brazzers şifresi var mı ya fdgfdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 oyuncak toplama mevzusundaki muhabbette gözümden yaş geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 yalnız admin eskiden direk geçici bölüm banı isterdi, bu sefer ömden verin demiş millet behzattan eksik kalmasın diye herhalde :P şöyle söyleyebilirim, reklamları kesilmiş 720p versiyonları da gayet mevcut nette. ancak filehosterlar üzerinden indirmeniz gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 3. dünya ülkesinde vizyona girmeden 1 hafta önce acı vatanda çıktıydı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 dusuncelihayvan said: internet yayıncılığına geçmeliler artık. Ben olsam brazzers gibi live falan çekerdim =) hatta dizinin gidişini seyirciler belirler falan kısa bir bölümlük böyle birşey yapılabilir al siteye hayvan gibi reklamlarla donat deli para kazanırsın. gerçi brazzers'ta 2milyon live ı görüyor =) bu arada brazzers şifresi var mı ya fdgfdfas behzat ç postu kisvesinde DÜZ DUVARA TIRMANIYORUM postu olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Ahmet Uğurlu şahane olmuş. memduh başgaaan! özlemişiz yahu. bu adam aktifliğini kaybetmesin dizideki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 kimse sormamış galiba as said: bu psikolog nasıl buldu bizimkinin abisini ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 anam spo vericem diye quote yapmışım. bi admin fln editlesin pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 peki ya savcı nın telefondan kaçmak için arabadan çıkıp telefonun olduğu yöne doğru koşması... =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Jeeztro said: kimse sormamış galiba as said: bu psikolog nasıl buldu bizimkinin abisini ? Şevket hastaneden çalışanın adresini alıyor ve gidiyor. Aynı şekilde doktor da, şevket gelmeyince sorup gitmiş olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 başlıyor, unutmayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 ya bana biri son bölümün sonunda ne olduğunu söyleyebilir mi bi de şu eski komiser kanlı bişeyler yaptı neresiydi o ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 bölümün sonu oydu işte asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 bu bölümde behzatın ölmesi hiç hoş olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 behzatsız dizi nasıl devam edecek şimdi bilmiyorum çok büyük şoktu adeta. ama yerine gelen psikopat bir bayan var sanırım. Bir sürü yerde oynuyordu da ismini bilemedim şimdi AAHAHAHA -sen napıyon lan orda adam burda derdini anlatıyo ah oh sesler -yok komiserim seks kasedi var -akbabuş napıyo la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 LARISSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA HAYDAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 dusuncelihayvan said: -sen napıyon lan orda adam burda derdini anlatıyo ah oh sesler -yok komiserim seks kasedi var -akbabuş napıyo la anırarak güldüm bu sahnede ya asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 ahah şu nilay mıdır nedir oyunculuğu ne rezil ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 narkotikçi kadın da hiperaktif midir nedir behzat ölmeyeydi iyiydi, kadın komserle dizi mi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Abi larisa'nın annesinin hemoroid ameliyatı olması..... Harunun kalp kapakçığı değişmiş demesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 larisanın yalan borcu mu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 mine tugay rolünü hiç yapamıyor yau. o kadar ödül mödül almış başka işlerde oynamış ama, sırıttı resmen. hani amerikan polisiyesi izleyip gelmiş gibi hareketleri falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 harun tam bir duygusal öküz mühendis olacak adammış polis olmuş :) o değilde bölümün sonunda çalan şarkının sözleri fena çarptı beni veya çarpılmaya niyetim varmış bu akşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 simdi bozdursan altibin ederdi o altinlar ne ya ahaj,hjs ahahahs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 izlediniz mi sen olduğunu bilsek izlemezdik samdandadadafd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar