goldbären Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 seagle dizi biter bitmez EZEL DE NE FENA ÖLDÜ YAA diye statüs paylaşan kızlar gibisin aboov sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 :( adgadfaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 mani said: http://www.youtube.com/watch?v=LqAztzUgfTA Şu müziğin nakarat sonrası kısmı güzel la ritm olan yeri Bu arada memduh başkanın ercü uyurken ağlaması güzeldi la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=5EuX1qa-YVs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 filmide ekimde çıkıyormuş.şöyle babalar gibi sansürsüz izleyelim sinemada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 "Bu işi ancak Ercüment Çözer." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Yarın final, sonra film çekilecek dendi. İkinci sezon olacak mı peki, yoksa 1. sezonu film ile mi bağlayacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 olcakmış 2. sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 bu isi ancak ercument cozer cok iyiymis be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Baggio said: "Bu işi ancak Ercüment Çözer." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 SEAGLE KOŞ SADECE İKİ SAAT KALDI BAŞLAMASINA ELLERİN KAŞINIYO DİMİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozuk Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 İzledim beğendim bu dizinin köşklerde konaklarda filan geçmemesini de o ŞULE ne ayak biri bi bana anlatabilirmi lütfen. sen ömrünü cinayet çözmekle geçirmiş bir behzat çözersin. daha soyadını bilmediğin kızı evine alıyosun vesaire. sonra olaylar şulenin üzerinden çözülünce şaşıranlar olcak ya piiiiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 goldbären said: SEAGLE KOŞ SADECE İKİ SAAT KALDI BAŞLAMASINA ELLERİN KAŞINIYO DİMİ buralar böyle sıpaylır olacak olm hep!!! bozuk said: İzledim beğendim bu dizinin köşklerde konaklarda filan geçmemesini de o ŞULE ne ayak biri bi bana anlatabilirmi lütfen. sen ömrünü cinayet çözmekle geçirmiş bir behzat çözersin. daha soyadını bilmediğin kızı evine alıyosun vesaire. sonra olaylar şulenin üzerinden çözülünce şaşıranlar olcak ya piiiiiiii İlk bölümleri izlesen aslında çok da garip gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Gaaaaah az kaldi hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 şule kızı ölmüş adamın yeni, onu kendi kızı yerine koyuyor işte bi yerde. nesi garip? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozuk Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 SeaGle said: bozuk said: İzledim beğendim bu dizinin köşklerde konaklarda filan geçmemesini de o ŞULE ne ayak biri bi bana anlatabilirmi lütfen. sen ömrünü cinayet çözmekle geçirmiş bir behzat çözersin. daha soyadını bilmediğin kızı evine alıyosun vesaire. sonra olaylar şulenin üzerinden çözülünce şaşıranlar olcak ya piiiiiiii İlk bölümleri izlesen aslında çok da garip gelmez. bütün bölümlerini izledim neredeyse. nasıl tanıştıklarını biliyorum. niye garip değil ki? kağıt kayıt kuyut işlerinden başı yanmış yüzlerce suçsuz adam görmüş olması gerekmez mi başkomiser adamın? kendine ne kadar güvenirse güvensin cinayet çözen bi adamın tanımak bilmek konusunda böyle bi zaaf göstermesi bence olmamış. ayrıca son bölümün son sahnesinde şule evde değildi. ilginç değil mi? bence şule o eve yerleştirildi. ha ayça eren akşam simidi gibi çıtır çıtır ama şule eksik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 şuleyi abisine yollamıştı ercüment olayı bitene kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Harunun kardeşi de ilik gibi hatun be. Başka oynadığı dizi var mı bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Biralarım hazır, cipsleri de stokladım. Heyecandan ölmek üzereyim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 uuuuuuuuuuuuuuuuuuu beybi savcı http://www.youtube.com/watch?v=P5824sDOWJY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 içerde bangır bangır son ses izliyorlar. projektörle duvara yansıtıp falan gitsem mi ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 abooooooooooo. savcı sönük kaldı eda'nın yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 harun ZAZAZAZAZAZAZAZA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 ne düğünmüş be yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 harun ölsün ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar