Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Behzat Ç. (2010) - Star

Magnum

Öne çıkan mesajlar

İzledim beğendim bu dizinin köşklerde konaklarda filan geçmemesini de o ŞULE ne ayak biri bi bana anlatabilirmi lütfen. sen ömrünü cinayet çözmekle geçirmiş bir behzat çözersin. daha soyadını bilmediğin kızı evine alıyosun vesaire. sonra olaylar şulenin üzerinden çözülünce şaşıranlar olcak ya piiiiiiii
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

SEAGLE KOŞ SADECE İKİ SAAT KALDI BAŞLAMASINA

ELLERİN KAŞINIYO DİMİ

buralar böyle sıpaylır olacak olm hep!!!

bozuk said:

İzledim beğendim bu dizinin köşklerde konaklarda filan geçmemesini de o ŞULE ne ayak biri bi bana anlatabilirmi lütfen. sen ömrünü cinayet çözmekle geçirmiş bir behzat çözersin. daha soyadını bilmediğin kızı evine alıyosun vesaire. sonra olaylar şulenin üzerinden çözülünce şaşıranlar olcak ya piiiiiiii

İlk bölümleri izlesen aslında çok da garip gelmez.
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

bozuk said:

İlk bölümleri izlesen aslında çok da garip gelmez.

bütün bölümlerini izledim neredeyse. nasıl tanıştıklarını biliyorum. niye garip değil ki? kağıt kayıt kuyut işlerinden başı yanmış yüzlerce suçsuz adam görmüş olması gerekmez mi başkomiser adamın? kendine ne kadar güvenirse güvensin cinayet çözen bi adamın tanımak bilmek konusunda böyle bi zaaf göstermesi bence olmamış.

ayrıca son bölümün son sahnesinde şule evde değildi. ilginç değil mi?

bence

şule o eve yerleştirildi.

ha ayça eren akşam simidi gibi çıtır çıtır ama şule eksik
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...