Czentovic Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 dorte ucun kompleks geri kalan sakatak asdgyajkgvbjawjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 dörtte üçün gizem geri kalanı bok =) dizi her bölümde kendini aşıyor. Gerçi bu bölümde ben Ercüment i bekliyordum ama ercüyü filme saklıyorlar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 şu cırtlak solcu kadını izole ettiler sanırım, çıkmıyor pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 ercü gelmez daha, kaybedenlerin kulübünün kaymağını yiyodur bu aralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 ercünün ben.... ne güzel bölümdü be. kasıldı hepsi karıyla kızla piyango sonunda behzata cıktı iyimi. akbabam canım akbabam nası şahanekaraktersin sen öle be.gözlerinden öptüğümün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 beyler diziyi izlemiyorum da, harun diye bir karakter varmış, nasıl bir tip o özet geçse biri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 harun bizim bi arkadaşa benziyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Özetlenecek bi karakter değil. Karakterlerin neredeyse hiçbiri özetlenecek türden değil. Biraz izle bence çözersin az biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 sütlü püsküt gibi, peynir karpuz gibi, 1645 merkez seviyom ulan gibi bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 küheylan said: beyler diziyi izlemiyorum da, harun diye bir karakter varmış, nasıl bir tip o özet geçse biri? biri sana benzettiyse olumsuz bi durum fdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Cuce said: sütlü püsküt gibi, peynir karpuz gibi, 1645 merkez seviyom ulan gibi bişi KODUNU SÖYLEYEYİM KODU KODU SÖYLEYEYİM.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 en sevmediğim karakter nedense harun ya, kızı rahatsız edip duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Harun aslında en başarılı tiplerden biri, hani o yozlaşmış polis tipini aslında o kadar iyi yansıtıyor ki, bunu yaparken de karakterden nefret ettirmiyor aslında genel anlamda, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 allah kahretsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 harunun duygusal rolleri inanılmaz. Bide hafif salak bi komikliği var, o da çok iyi. Babasıyla falan otobüs durdurma muhabbeti vardı izleyenler bilir, inanılmazdı mesela. Şöyle koyayım hatta http://www.youtube.com/watch?v=gnMg-UebLmM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 oha adam deli lan, niye üzülüyor babası otobüs seviyor diye. bir de sürekli böyle küfür mü var dizide? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 hep kufur var hahah en çok behzatın abisine bi siktir git diyişi güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=U9I7BfsCrXU hehe şunu izlememiştim de duymuştum fena değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 http://www.facebook.com/video/video.php?v=221307234553127 şudur bölümün özeti, tek sahne ile ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 savcının sorusturmayı bana gönder intahar bu demesi bence daha bi özet ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Ama işler baya karısacak sonraki bölümde hele birde işin içine kızının davası karıstı baya piskopat bir bolum gelebilir 1-2 haftaya. 30. haftayı abartabilirler :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Behzat Amirim saygılar. Seviyorum arkadaş ben bu diziyi, cücük rollerdeki beceriksiz figüranları bile seviyorum. İlk bölümlerde oyunculardan birisi (hangisiydi unuttum) "Zamanı gelince derbilerden bile çok izleneceğiz" demişti. Hakkını verdim kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 DarKRideR said: http://www.facebook.com/video/video.php?v=221307234553127 şudur bölümün özeti, tek sahne ile ... şakirtler izliyo mu çok merak ediyorum ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 ceki niye yirttin lan, bi yere bagislardin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Şu bölüm neticesinde yasaklamasalar bari diziyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar