Bone Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 çok iyi sahne evet o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 DarKRideR said: başladığımdan beri diziye en sevdiğim sahnelerden biri şu olmuştur asdfads http://www.youtube.com/watch?v=1Y0Eq9QtPhU&feature=related behzat'ın kişiliğini falan yansıtan, harika bir sahne ya asdfds ahaha çok iyiymiş bu şu survayvır hakana verdiği ayarlar efsane ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 şu dizideki tek kötü survayvır hakan zaten.başkasını bulamamışlarmı koymuşlar şunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Esnaf said: şu dizideki tek kötü survayvır hakan zaten.başkasını bulamamışlarmı koymuşlar şunu +33131121414 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Estel_Anorien said: behzatin neden ç oldugunu acikladilar mi? Neden c yani? Kitabında geçen bir hadise, kredi kartıyla kapımı ne açmaya çalışıyor amerikan filmlerindeki gibi, sonra kredi kartı çat diye kırılıyor. Elde kalan ksımında behzat Ç... yazılı kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Esnaf said: şu dizideki tek kötü survayvır hakan zaten.başkasını bulamamışlarmı koymuşlar şunu dizi çok iyi hakkaten.fakat şu lavuğa uyuz oluyorum.karı kız hayranı çekmek için saçma sapan dizi baya iyi ama.ezel mezel gibi tırt değikl :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 hakan kim la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 survivor sayfa başı olduk, alın ankara bebesi. http://www.youtube.com/watch?v=uyJx543Tzwk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 abi bu hayaletin interpol tarafından aranan adamları bile 12 saniye içinde "AMİRİM BULDUM" diyerek gelmesi şaheser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Hayalet istihbaratçı, akbaba adli tıp bilgisi var, harun behzatın çırağı seklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 kimi bulmuştu bu interpol tarafından aranan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 pffffffffffffffffff need a little sense of humor ya. allah aşkına. herşey içinde bilimsel kanıtmı vericez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 yok la kaçırdığım bölümmü var diye sordum hatırlayamadım öyle bi olayda o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 bunlar ne birası içiyo arkadaş çatlayacam meraktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 bi ara bomonti içiyolardı da son bölümde değişik bişeyler gördüm ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 abi istanbulda klübe geliyolar ordada aynı şeyden içiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 alkol reklamı olmasın, mozaiklenmesin diye özel şişe yapmışlar efem. böyle de cool insanlar. böyle de göz zevkimizi düşünen insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 şimdi piyasaya sürseler o şişelerle, satar kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 yine karambole yumruk gitti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 eda gerildikçe ben daha çok gerildim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 şu bölümün başında noldu kaçırdım epey sanırım. edanın kuzeni kim neler oldu. şu bölümün şu ana dek olan kısmını özet geçebilecek var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Abi pezevenge pazarlama müdürü dedi ya harun ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 nehir de akıyor ya diksyonu çok iiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Vay be çıkarken para koydu helal olsun bu adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 ağır giriyorlar böyle konulara ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar