Grimnax Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 ahah yok ya patch dediin pek bisi deil zaten. 1.1 ile 1.2 arasındaki oyunu deiştiren fark jungle biome baska bisi yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 grimin servera girdim ben jungle ağasi olaraktan roleplay yapiyorum, hittheblockjack görürseniz işte o dangalak benim. edit: o torchu kim koydu lan. gelin gölde balık tuttum aslan sütü farmladım rakı yaptım. ağaç evimde rakı balık var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Server patlayinca yazin buraya. Bu seferki gaziniz kac gunlukmus ona bakcam. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Ahahaha di ağır konuştu. Bence bu sefer gaza gelip 2 haftalık bi rekor denemesi yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 SeaGle said: Ya abi eşya yüklüyen lava düşmenin dayanılmaz acısı içimi burkuyor ya. böyle olunca bi gün ara veriyorum net. evimin yakınlarında bi mağara ağzından girdim, güzel bi iron damarı buldum falan, işaretleye işaretleye gidiyorum mağaradan derinlere. zırh mırh yokken üstümde tabii 2 iskelet ve bi zombi çıkınca ekmek oldum. tekrar indim, öldürdüm şerefsizleri lootumu geri aldım. dönüp bırakmam gerekirken 6*7 iron daha gördüm ilerde karanlıkta, şunları da alayım öyle giderim diyip 2 iskeletin tecavüzüne uğradım , birini öldürdüm ötekinden kaçarken tsssssssssssssssssssss yine respawn, bu sefer gittiğim yeri de bulamadım deli gibi dolanmaya devam ettim. indikçe indi mağara, crevise'e ulaştı, 7-8 diamond, 3 stack falan iron ore oldu , lavın üstünden geçen köprümsü bi yere yaklaştım ilerde ne var bakiyim diye. röaarrggghh diye zombi atladı üstte bi yerden, ikimiz de lava düştük. tren yapcaktım ben ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 di said: Server patlayinca yazin buraya. Bu seferki gaziniz kac gunlukmus ona bakcam. =) bence bu sefer direk patlıycak ve fünye benim tstststststs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 http://i.imgur.com/CkZEy.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 demin girdim grimin servera, zombie spawner buldum bi dağın tepesinde, iskeletlerden kaçtım, çıktım. spawnerı meşalelerle kapattım, kordinatları veriyorum. x: 189.2 y: 81.6 z: 122,7 xp zımbırtısı yaparız eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 uu dag tepesi diosan yaparız yarın hemen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 harita programları update olmaya baslamıs, sonunda bi izometrik görebildim dwarven fortress ımı http://img4.imageshack.us/img4/3613/outputd.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 abi ben nasıl bir yerde yerleşmişsem bi altımda bir stronghold bulmadığım kaldı. http://i.imgur.com/VhsdW.png en üst kat jungle. onun bir altına ravine. onun hemen altına mineshaft. onun altına da lav&şelale ravine'i var. kırk yıldır maden kazıyorum böyle şey görmedim dfds http://i.imgur.com/Urm4u.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 serverin adi adresi falan ne? Hic oynamadim daha minecraft yarin bi indirip bakayim diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 attım kendimi madenlere. giriş baseini hazırladım yarın için. tabela falan koydum. güneş açmadan yatayım ben. http://i.imgur.com/H1CQt.png sörvır: Grimnax said: modlar daha güncellenmedi 1.2.3 icin bi vanilla server acıverdim ben isteyen gelsin :P MC Version 1.2.3 Server ip : 77.223.155.120 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 64 bit windows 7 kullanıyorum. Java 64 bit yüklü. İndirdiğim minecraft çalışmıyor. Login, play offline dedikten sonra kapanıyor. Bunun çaresi yok mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=8oSLhs5enyg&feature=g-all&context=G2ffaa2dFAAAAAAAADAA selam adam çok iyi galiba :D tuto falan yapıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 bi de grim komik bi adamsan sana bi teklifim olcak :D tsısısısısı ahlaksız bi teklif. ama komik ve geveze olman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 cystein komik ve geveze dediyse direk kaç 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 ne teklifiymiş o ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 server'a whitelist falan gerekiyomu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 photographer said: server'a whitelist falan gerekiyomu ya? yok ya whitelist fln kullanmıyorum simdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 e güzelmiş o zaman gelirim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 kabul etme grim, bırbırbır konuşcak, başının etini yiyecek. aklın varsa arkana bakmadan kaç derim asdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 skyblock oynıcaz ikimiz. lp yapıcaz laksdf tek başıma oynayasım yok skyblocku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 azuhaha skyblock diosun canımı yiyosun yannız öle diim hardkor yapmak lazım ama onu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 tabiki hardkor. hiç bi şi yüklemicez mod bukkit zart zurt. direkt vanilla ötesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar