Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Oynuyor musunuz? Var mı yer? ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 bosu bosuna actırdınız serveri bühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 bu ne abi 0/10... yakışmadı paticik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Server muhabbeti buranin aylik gazi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 o gaz bile olmadı bu sefer :D actırdılar serveri bombos.. bide acıcam die gittim centos linux fln ögrendim azcok afsşlkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Dur lan yarın son finalim bitiyor, sonra 25 gün akıcaz ortamlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Grimnax said: o gaz bile olmadı bu sefer :D actırdılar serveri bombos.. bide acıcam die gittim centos linux fln ögrendim azcok afsşlkj sen satmıcaktın benim serverı hacut böyle satılırsın yoksa sdfgsd ayrıca senin ev için düzlediğin yere mantar diktik hıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 asduhaudhaushd olm gelsenize adam gibi oynayak ne bu ayrı gayrı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 server bomboş gelin artık =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gourcuff72 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 grimnax benide eklermisin oyundaki nickim gourcuff72 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 industrial-build craft'a sardım bu aralar,başından kalkamıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=7QSXWlPvGAo&feature=g-vrec&context=G26b7061RVAAAAAAAABQ asdgasdgasdga abi adamın aksanda efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 hea bundan yaptım bende. hatta 2 tane cave spider spawner buldum bi abandoned shaftta iksiini birleştirdim 7-8 dakikada bi 300 mob birikiyor sora level 1 bi splash harming ile öldürüorum hepsini sora bi 5 dakika xplerin gelmesini bekliorum asdfşlj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 saving chunks yazıp siyah ekran veriyor ,var mıdır çözümü? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Seperate said: saving chunks yazıp siyah ekran veriyor ,var mıdır çözümü? :/ START java -Xmx4096M -Xms4096M -jar minecraft.exe pause gibi bişi yaparsan makinandaki rame göre çözer sorununu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 console modunu mu kurmam gerekiyor bunu yazmam için ,nereye yazıcam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 yok yea normal bi bat yazıcan iste batı da minecraft.exe ile aynı klasore koycan o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 şu bukkit'in 1.1 için pre-made server dosyaları çıkarsa bi sölesenize gençlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 ne premadei lan normal release var iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 ya nası kuurluyo bilmiyom hazır dosyaları istiyorum o yüzden, çat basayım açsın serverı. öle istiyom dsgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 craftbukkit'in sitesinde bi exe vardı direk çatır çatır kuruyodu serverı sana yapıcak bişey bırakmıyodu sanırım 1-2 satır text değiştirmen gerekiyodu sadece onun üstüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 la tamam iste craftbukkit.jar i aliosun batini calistiriosun herbiseyini ayarlio unpacklio kendi BUkkit al ubrda en son buildi var bukkitin 1.1 icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 hepten bozuldu oyun şimdi girmiyor bile siyah ekran veriyor kapanıyor peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 tabi sen 4096ları deiştirmedin :D makinanda ne kadar ram var sa yarısını yaz derim ben ondan kilitlenmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Grim'in server 1.1 mi? Yer va mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar