Saeros Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 yeni başladın sanırım oyuna, bi bikaç kere ölüceksin o zaman normal direk altındaki bloku kırmazsın mesela artık :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 yeni başladım ya evet aslında yeni başlamadımda çok az oynadım diyelim. neyse sağlık olsun önümüzdeki maçlara bakıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Desqpio said: Grimnax, ben de! ben de! evet geliyim bi bakıyım ortamlara tekrardan. ekledem Desqpio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 grim "harkonen" eklermisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 cagrus said: Grimnax said: hocu benimb ildiim map basina 1 tane saglam stronghold limiti var ruinler olabilir de 3 tane stronghold iih :P ss göndersene bi yada bi koordinat fln ver gidip tekrar bulmam gerek txt yi kaydetmedim :D henüz ev yapana kadar paylaşmamayı tercih ediyorum. ayrıca evet kendi çapımda achievement listem var o limiti 1.8 de cok agladilar diye 1.8.1 de 3 yaptilar grim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 ilerki versiyonlarda sayı limiti hiç olmayabilir deniyor, boss fightlar falan gelince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 dogru olabilir tabi. serverinizla ugrasmaktan bisie bakamadim ki ! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Methral said: cagrus said: bu arada hatırlatma amacıyla sölüyorum serverdaki 3 strongholdda tarafımdan hunharca yağmalanmıştır. bişi bulamazsınız artık oralarda haahahha :P oyunda da checklist maddeleri gibi yazıo adam.. Beyler karşınızda çifçilerin kralı duruo, en güzel tarla bende.. Serverin ilk diamondunu buldm.. fln hani bilmedgimz bi achievement sistemi var da extra DLCler fln mı gelio, trophy fln veriliomu.. yoksa sadece yakılan kınayla mı kalıoruz sdfsdfgsşu şekil adamlar yüzünden oynayasım gelmiyo nedense grimin serverda... chaz da bunun gibiydi. bi insan bu kadar fag olabilir mi iş minecrafta gelince? her bulduğu diamond için başımızın etini yerdi cevap yazana kadar. sonra team speak'e geçtik orda da aynı tantana. resmen baydım oyundan. sonra skill sistemini getirdi grim faglik sınır tanımaz oldu. kınaytçı bi kaç kişinin makro açarak gece skill kasmaya bırakmaları mı dersin... top 10 için birbirine çirkefleşen insanlar mı dersin abaw her şey vardı ve ben oyunu 4-5 ay rahat oynamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Boyle bir sidik yarisinin olmasi guzel ve normal bence. Katilmak istemiyorsaniz cok rahat disinda tutarsiniz kendinizi. Zorla geleceksin diyen yok. Ha general chat'i surekli spam'lemek hos degil, oysa derdiniz sikayet edin ya da uyarin adami olsun bitsin. Ara sira ben de takilayim diye actim server'i ben. O yuzden sadece parmakla gosterdikleriniz degil, siz de dikkat edin tavirlariniza, gereksiz yere ortami germeyin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 ya ben şu anda yoğum bile serverda. önceden gördüklerim ve şu anda aldığım izlenimlerim üzerine yazdım şunu. ve bence minecraft diğer oyunlara nazaran huzur içinde oynanması gereken, amacının biraz daha farklı olduğunu düşündüğüm bir oyun. 10 kişi bir araya gelince aradan 2 zırtapozun "yeaa ben çok eyiyim yea" diye tüm serverı spamlemesi cidden can sıkıyor. yaptığı yeni yapıyı göstermeye can atanı anlarım ve koşa koşa gider bakarım da "3 STACK DIAMOND VAR OFF YA ÇOK AZ" diye etrafta dolaşan adamların kafasına dia swordla vurmak geliyor içimden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Bahsettigin insanlarla arandaki tek fark heves farkiniz. Bu sadece bir oyun, ne gerek var buna demiyorsun mesela, heyecanli tipler beni ayar ediyor diyorsun. Cozumunu de soyledim, soylersiniz spam durumunda bana ya da grim'e, uyaririz adami, sorun cozulur. Ha nedir ? Su anda "BUNDAN BIKTIM ISTE YEAAA" diye alintilayip sikayet ettigin kisiyle oynadigim surece rahatsiz olacagim bir tavir gormedim ben. Haliyle burdan atip tutman yersiz. Geleceksen gel, rahatsiz olursan sikayet et, buna gore degerlendirilir illaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 abi anlamamışsın galba, adam egoist insanlardan bahsetmiş. her RP ye müsait veya huzurlu oyunda olduğu gibi bunda da EGOIST insanlar ortamı berbat ediyolar. ben Crystein'ın tarifinden yana bi server tercih ederim mesela. hatta bişey yazmayıp sadece etrafı gezdiğim bile olur minecraftta, bişey yapmayıp ağaçta geceyi geçirmek bile ayrı bi zevke sahip. karlı bi dağın zirvesine scout kulesi ve etrafına ışık sistemi koymak veya kayıkla uygun bi yer arayıp güzel bi kulübe inşa etmek insanlar bunlardan zevk almayı unutup "35892 DIAMOND ÇIKARDIM TÜM ACHIEVEMENTLARI KAPTIM DURMAK DA İSTEMİYORUM" mantığına kendilerini öyle bi yapıştırmışlar bence hepsini sormadan direk serverdan banlamanız ŞART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Hayir abi, sorun, size begenmediginizi sikayet etme sansi taninirken, kendiniz gelip ortami gormeden burdaki bir yoruma gore atip tutmaniz. Ben o sunucuda oyun oynuyorum ve boyle abartili bir durum gormedim. "Ya bakmadim ama kesin boyledir"den otesi degil yani soylenen. Haliyle ister gelir gorur, rahatsiz oldugunu dile getirir, isterse de uzak durur. Oturdugun yerden iskembeden sallamanin alemi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 hah işte bu yani. benim anladığım kadarıyla methral da rahatsızmış böyle durumlardan ki hafif kinayeli bir şekilde eleştirmiş arkadaşı. ki söylediğine göre serverda da bu haldeymiş. yani bi düşündüm şöyle adam serverda ne yaptığını spamliyor ve yetmiyor yani bu adamı tatmin etmiyor ve gelip buraya yazıyor! bu beni serverda olmamama rağmen çok gerdi. bizim server 1 haftadır açık (bu arada server reklamı yapmıyorum kesinlikle zaten dışardan adam almıyoruz yani 4 kişi fix oynuyoruz 10 kişilik serverda) 1 haftadır açık serverda daha tek bir allahın kulu diamond çıkarmadı. bir ev yaptık birisi halen onun iç düzeniyle uğraşır. 2 kişi foraging yapar. devamlı yoldalar onlar zaten :D yemek bulma peşinde veya clay gibi dolaşarak bulunan şeyler ve tabiki village loot. diğeri de işte odun ve taştan yaptığı şeylerle köy havası katmaya çalışır, sugar cane farm yapar bulunduğumuz bölgeye vesaire. ve ben ağaç yırmıklayarak başladığım bu serverdan acaip zevk alıyorum. dün 3 saat bota binip dünyayı turladım resmen. acaip huzur ve keyif içindeyim. şimdi bunları düşündüm ve eski taa ilk pati serverı zamanını düşündüm buna yakın şeylerdi yaptıklarımız. o yüzden aranıza da dönmek istiyorum da bir de bunları yaparken böyle bir arkadaşın fonda olduğunu düşününce sıkışmış plak sesi ile hepsini baştan düşündüm. no huzur no satisfaction gtfo cystein dedim yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Abi pati dışı elemanların olduğu zamana göre çok fark var ya. Ben dün akşam 2-3 saat oynadım, onu yaptım bunu ettim diyen biriyle karşılaşmadım henüz. Ya da dikkatimi çekmedi bilemiyorum. Grief olmasın bana yeter ya. Edit: Ha öyle yakın kişilerle olduğu kadar huzurlu olmayabilir ortam, doğrudur. Bi de server açılalı ne kadar oldu bilmiyorum da millet nası kurulmuş anlamadım. Daha etrafta dağ yok doğru düzgün, ben evimin zeminini düzleyecek kadar dirt bulamadım falan; millet iron fence falan dikmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 huzuru arayan gayet buluyor arkadaş. ben mesela çok huzurlu takılıyorum etliye sütlüye karışmadan. hiç öyle artislik yapan elemanlada karşılaşmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Girerim delerim ev yaparım çıkarım arkadaş, arada grime sevgi dolu sözcükler söylerim fln. Bulaşmayınca bişey olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Kojiroh said: Edit: Ha öyle yakın kişilerle olduğu kadar huzurlu olmayabilir ortam, doğrudur. Bi de server açılalı ne kadar oldu bilmiyorum da millet nası kurulmuş anlamadım. Daha etrafta dağ yok doğru düzgün, ben evimin zeminini düzleyecek kadar dirt bulamadım falan; millet iron fence falan dikmiş. Abi o soyle oldu, map reset'lenirken, onceki map'te kim ne topladiysa artardik. Haliyle biraz avantajli baslamis oldular. Sen 2 gun kadar geriden geliyosun yani sunucu geneline gore. Yine de madenlerden falan guzel demir cikiyor. Komur cok bol ozellikle. Admin'ler bile edit yapmiyor, o derece rahat aslinda map. =) Bu arada bir suru tas toprak attim dun. Keske soyleseydin ben oyundayken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 ben de gece gündüz oynadım hiç şahit olmadım bunlara bizim serverda da tek evsiz eleman ben kaldım ahah hala yeraltı sığınağımda yaşıyorum ama grim söz verdi yardım edecek kedi canını senin grim cist abi sen de ne biriktirmişsin ne var adam konuşuyorsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 minecraft gibi bir oyunda bile hırs kaynaklı kavga çıkıyor ya hayranım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Ha yok şimdi düzlüğe çıktım eyvallah da yanımda chaz'ın evi var, kot farkı olmasın diye feykledim biraz, ev yerden 1 kare yukarda falan sdf Gece maden aramaya çıkamıyorum enderman korkusundan sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 abi dünden beri 6 kere öldüm en az ya, 4u full itemle sdşlfgjsgjlk. en son ölmem de cave spiderdaymışım ilerde altın görmüştüm ona koşuyordum önümden 2 böcek sıkıştırdı arkadan kaçıp nanik yaparım derken yanlardan 4 böcek daha geldi şdfjsgjg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 sad story bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 hayir nie bu kadar stres yapiosunuz. gayet basit /ignore yani ne gerek var bvu kadar dramaya ? sevmiomusun chazi ignorela duyma adami bu kadar basit hah edik:chaz örnek olarak oldu ehm yoksa severim chazi meheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 ooo ekşin var sanrm bende geliym mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar