Soimyr Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Zaybird, redstone torchlari takip et ravine i bulmak icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 beyler, http://imageshack.us/photo/my-images/717/20110918225534.png/ bunun sorumlusu lütfen bir adım öne çıksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 o değil de amma fakirsin abi cobblestone kazmalar kılıçlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 nubuz baba nabalım 2 gün oldu olmadı. madenlerden yana şanssızım biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 public teamspeak sunucularindan birine oda actim 93.187.204.22:2011 ip kanal ismi PatiMC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguine Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 bir adet white liste giriş alabilirmiyim bende sayın grimmax ? ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Sanguine olarak ekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 free oynayanlarin 1.8 e update etmesi icin bi guide fln var mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 abi gelsem mi diyorum :D biz 4-5 arkadaş bi sunucu aldık saçma sapan old skuul takılıyoruz. sıfırdan ağacı yumruklayarak başladık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 zay bi 2 saattir oynuyorum, rail sistemide cektim benim madenden, o ravien a kuruluyoruz go go go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Cystein said: abi gelsem mi diyorum :D biz 4-5 arkadaş bi sunucu aldık saçma sapan old skuul takılıyoruz. sıfırdan ağacı yumruklayarak başladık :D ayni durumdayiz iste la login protectiondan baska hicbisi yok pure survival heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Soimyr said: zay bi 2 saattir oynuyorum, rail sistemide cektim benim madenden, o ravien a kuruluyoruz go go go. abi senin evi bulamadım bi türlü ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 out of memori hatasi alan orjinal mccilere bi güzellik yapim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 bu arada hatırlatma amacıyla sölüyorum serverdaki 3 strongholdda tarafımdan hunharca yağmalanmıştır. bişi bulamazsınız artık oralarda haahahha :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Keşke bende girebilseydim şu server'a hazır yer varken :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 cagrus said: bu arada hatırlatma amacıyla sölüyorum serverdaki 3 strongholdda tarafımdan hunharca yağmalanmıştır. bişi bulamazsınız artık oralarda haahahha :P stronghold mu npc village mi ? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Grimnax said: cagrus said: bu arada hatırlatma amacıyla sölüyorum serverdaki 3 strongholdda tarafımdan hunharca yağmalanmıştır. bişi bulamazsınız artık oralarda haahahha :P stronghold mu npc village mi ? :P yer altında stronghold hapishaneleri falan var kütuphanesi altında mine shaftlar dolu diamond gold ne ararsan çıkıo :D hatta bi tane strongholdu ev yapıcam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 hocu benimb ildiim map basina 1 tane saglam stronghold limiti var ruinler olabilir de 3 tane stronghold iih :P ss göndersene bi yada bi koordinat fln ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Methral Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 cagrus said: bu arada hatırlatma amacıyla sölüyorum serverdaki 3 strongholdda tarafımdan hunharca yağmalanmıştır. bişi bulamazsınız artık oralarda haahahha :P oyunda da checklist maddeleri gibi yazıo adam.. Beyler karşınızda çifçilerin kralı duruo, en güzel tarla bende.. Serverin ilk diamondunu buldm.. fln hani bilmedgimz bi achievement sistemi var da extra DLCler fln mı gelio, trophy fln veriliomu.. yoksa sadece yakılan kınayla mı kalıoruz sdfsdfgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Grimnax, ben de! ben de! evet geliyim bi bakıyım ortamlara tekrardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Grimnax said: hocu benimb ildiim map basina 1 tane saglam stronghold limiti var ruinler olabilir de 3 tane stronghold iih :P ss göndersene bi yada bi koordinat fln ver gidip tekrar bulmam gerek txt yi kaydetmedim :D henüz ev yapana kadar paylaşmamayı tercih ediyorum. ayrıca evet kendi çapımda achievement listem var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 oyunu beceremiyorum resmen ya ahaha. o kadar bişeyler topluyorum sonra ölüyorum üstümdeki herşey gidiyo 0 dan başlıyorum resmen oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 ee ölme sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Anelor said: oyunu beceremiyorum resmen ya ahaha. o kadar bişeyler topluyorum sonra ölüyorum üstümdeki herşey gidiyo 0 dan başlıyorum resmen oyuna evi onun için yapıyoz işte sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 abi ölme demekle olmuyoki yaa bugün mesela kazıyorum bisürü bişeyler buldum sonra kazarken lav çıktı altımdan lava düştüm öldüm üstümdekilerde yoktu cenazeyi almaya geldiğimde oyuna küstüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar