Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Minecraft

Phyx

Öne çıkan mesajlar

Grimnax said:

cagrus said:

bu arada hatırlatma amacıyla sölüyorum serverdaki 3 strongholdda tarafımdan hunharca yağmalanmıştır. bişi bulamazsınız artık oralarda haahahha :P

stronghold mu npc village mi ? :P

yer altında stronghold hapishaneleri falan var kütuphanesi altında mine shaftlar dolu diamond gold ne ararsan çıkıo :D hatta bi tane strongholdu ev yapıcam :D
Sosyal ağlarda paylaş

cagrus said:

bu arada hatırlatma amacıyla sölüyorum serverdaki 3 strongholdda tarafımdan hunharca yağmalanmıştır. bişi bulamazsınız artık oralarda haahahha :P

oyunda da checklist maddeleri gibi yazıo adam.. Beyler karşınızda çifçilerin kralı duruo, en güzel tarla bende.. Serverin ilk diamondunu buldm.. fln

hani bilmedgimz bi achievement sistemi var da extra DLCler fln mı gelio, trophy fln veriliomu.. yoksa sadece yakılan kınayla mı kalıoruz sdfsdfgs
Sosyal ağlarda paylaş

Grimnax said:

hocu benimb ildiim map basina 1 tane saglam stronghold limiti var ruinler olabilir de 3 tane stronghold iih :P ss göndersene bi yada bi koordinat fln ver

gidip tekrar bulmam gerek txt yi kaydetmedim :D henüz ev yapana kadar paylaşmamayı tercih ediyorum. ayrıca evet kendi çapımda achievement listem var
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...