Bone Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 hd patch - http://www.minecraftforum.net/topic/232701-18-mcpatcher-hd-fix-211/ lb photo realism - http://www.minecraftforum.net/topic/127377-16x-32x-64x-128x-256x18-lb-photo-realism-18-compatible-9132011/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Pff disardayim minecraft ozlemi icinfeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 photo realism güzel değil yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 ekledim herbikişileri whiteliste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 lexandro1996 yıda eklermisin grim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 GwindonSurion said: photo realism güzel değil yaaa en kalitelisi o bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 "Harkonen" eklermisin hacı listeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 server noldu la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Ayar degistiriverdim. Acik su anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 cantayi her tur resourcela doldurup ev yapmaya giriscekken lava dusup her seyi kaybettim -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Soimyr said: lexandro1996 yıda eklermisin grim birde bleda eklicen tabii :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 "cagrus" eklermisin lütfen ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 grim falan yatti ya bekliceniz sabaha kadar sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 bu sphax pathcı yapmaya yetemedim, bi türlü textures pack menüsünde gozukmuyo lan zipli halini koycakmışız lsdkfjsk halletim tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Soimyr said: lexandro1996 yıda eklermisin grim girerim diyodum servera ama gene çocuk yuvasına dönücek anlaşılan uzak durayım sinirlerim yıpranıyor sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Mulgear beni de alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Saeros said: Soimyr said: lexandro1996 yıda eklermisin grim girerim diyodum servera ama gene çocuk yuvasına dönücek anlaşılan uzak durayım sinirlerim yıpranıyor sonra dönmemesi umuduylan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 2 sefer tüm esyalarim lavda yandiktan sonra nihayet bi düzen kurabildim :) şimdilik resource topladım hem yarın ev yapıp döşerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 ya bi de /register olayı olsa iyi olur, nolur nolmaz hani herkes görüyor burdan mesajları nickleri falan. whitelist var ama şifre girmeden çok bi anlamı yok. aslında chestler de private olsa fena olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 endermenlerin küpleri çalması çok acayip, gözcü kulemin ayaklarından 2 taş gitmiş, :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 DoruK said: ya bi de /register olayı olsa iyi olur, nolur nolmaz hani herkes görüyor burdan mesajları nickleri falan. whitelist var ama şifre girmeden çok bi anlamı yok. aslında chestler de private olsa fena olmaz. daha serveri acmadan onceki plan sadece nick koruması olacagiydi. baska herhangi bir plugin kurmicaz pure survival olucak yani. servera giren herkesin bunu göze almasını rica edecegim ve lütfen acıkta bıraktıgınız itemlariniz&resourcelariniz ayaklandiginda serveri ayaga kaldirmayin. güzelce saklayin yada rare itemlarinizi inventoryinizde bırakın logout olurken. Stable bi Bukkit release geldigi gibi auth plugini kurucam(1-2 gün sürer max) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 o plugin napıyor? bide bana god mode verin yoksa oynamam sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mm2 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 wHİTE LİSTE ALIRMISINIZ NİCK:ichbin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 hic sansin yok özgür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mm2 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Ne olursun volkan abi Canım sıkıldı ya sadece madenlerde gezicem konuşmicam ki kimseyide rahatsız etmicem pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar