Grimnax Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 geldi de bone büyük ihtimal temmuz 1 de kapaticaz serveri pek giren cikan kalmadi artik bende ugrasmak istemiorum 2 tane cocuk icin :) mc release oldugunda son version ile tekrar denerim ama oda 11. ayda fln olur ancak daha cok var ona :P emeklerim nolcak cart curt dien olursa World Save biyrin burdan download edin serverin mapinin son halini gönlünüzce oynayin single playerda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 yine aynı şey oldu ya :/ 1 ay oyunun oynatcağı süre sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 yok ben devam edicem serveri aldim kendi makinama landan takilicaz burda elemanlarla da online ile ugrasmak istemiorum 2-3 kisi icin heh. yaz tatili yüzünden patladik zaten her online oyun gibi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 1.7 bakalım nası olcak, hafif bi rpg tadına girerse oyun süper olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 yok 1.7 de sadece pistonlar gelicek bide bikac bugfix adventure update dedikleri 1.8 e kaldi ki ona daha cok var diolar kendileri heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Grimnax said: 2 tane cocuk icin :) 2 t 2 tane 2 tane ç 2 tane çocuk 2 TANE ÇOCUK MU YAKARIM LAN SERVERINI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 olm girmionuz lan hicbiriniz. son 1 haftadir sadece chaosnova ile benim eleman reloadd girdi oyuna :D 2 cocuktan kastim o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 geldim istanbula geri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 hah serverin kapanmasi yalan oldu sanirim aynen kaldii yerden devam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 grim 1.7 gelince buraya bi mesaj çakıveer yaw=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 bu haftaicinde gelicek yazıldı da notch babz tarafından cumaya kalcak herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 post edikleme bulamadim yea eheh. bugün 1.7 gelior fekat bukkit güncellenmeden zor geceriz gibime gelio servre olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 geldi 1.7 hade hayirli olsun vatana millete patiye fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 abow, şöle 3-4 sebze gelsede eksek yaw pirinç topu felan yapsak, "hayalet" de silinmiş oyundan 1.7de. ağacların yeşilliklerini toplayıp bag bahce dekor labirent falan yapabiliyoruz artık sanırsam bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derp Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 pistonlarla falan bol bol eglence var :P DAGLARI OYNATIYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Sörvır öldü galiba? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derp Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Redstone magic: http://i.imgur.com/xXsJR.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 yoo gayet saglam calisior su anda ama 1.7 ye gecirmedim henüz bukkit güncellenmedigi icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=LNPKrkYB8rE&NR=1&feature=fvwp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Ölü derken kimsenin girip çıkmıyo anlamında sdfa 1.7 ile bi artış olur heralde oyuncu sayısında tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 valla bilemicem whitelist de deaktif ettim. towny ile isteyen istedigi araziyi koruma altina alir :P 1.7 ye gectik bu arada su anda sorunsuz calisiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 bu 1.7 iyimiş yaw, böle dekoratif ağaclar calılar felan yapıyorum ışıklı mışıklı, çatıyıda yapraklarla süsledim ehu pistona henüz bi kulanım alanı yaratamadım ama hmm.. 1.8 gelsin artık xp felan alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 1.8'de xp mi alıcaz, level falan? ne işe yaricak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 adventure mode olcak işte, oyunun genel yapısı olan "amaçsızlık" değişecek, harita açmanın savaşmanın bi getirisi olcak, rpg gibi olur diye düşünoyorum inş. npc köyleri felan diyo, repair yapan demirci npc isteriz bıyıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 oha ne güzel olur ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar