Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Minecraft

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
geldi de bone büyük ihtimal temmuz 1 de kapaticaz serveri pek giren cikan kalmadi artik bende ugrasmak istemiorum 2 tane cocuk icin :)

mc release oldugunda son version ile tekrar denerim ama oda 11. ayda fln olur ancak daha cok var ona :P

emeklerim nolcak cart curt dien olursa World Save biyrin burdan download edin serverin mapinin son halini gönlünüzce oynayin single playerda :P
Mesaj tarihi:
yok ben devam edicem serveri aldim kendi makinama landan takilicaz burda elemanlarla da online ile ugrasmak istemiorum 2-3 kisi icin heh. yaz tatili yüzünden patladik zaten her online oyun gibi :P
Mesaj tarihi:
abow,

şöle 3-4 sebze gelsede eksek yaw pirinç topu felan yapsak,

"hayalet" de silinmiş oyundan 1.7de.

ağacların yeşilliklerini toplayıp bag bahce dekor labirent falan yapabiliyoruz artık sanırsam bide
Mesaj tarihi:
bu 1.7 iyimiş yaw, böle dekoratif ağaclar calılar felan yapıyorum ışıklı mışıklı, çatıyıda yapraklarla süsledim ehu

pistona henüz bi kulanım alanı yaratamadım ama hmm..

1.8 gelsin artık xp felan alalım
Mesaj tarihi:
adventure mode olcak işte, oyunun genel yapısı olan "amaçsızlık" değişecek, harita açmanın savaşmanın bi getirisi olcak, rpg gibi olur diye düşünoyorum inş. npc köyleri felan diyo, repair yapan demirci npc isteriz bıyıklı.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...