ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 siz parayla satın mı aldınız oyunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 yok, tunngle diye bi program var hamachi tarzı onu yükleyince oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 pusula ne işe yarar ki diyip geçmeyin. süper bi kale yapıyordum yarısına gelmişken öldüm, daha da bulamadım nerede olduğunu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Spawnpointten çok uzakda bişi yaptığım zaman meşalelerden yol yapiyorum hiç kaybolmuyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 iyi fikirmiş. ben normalde spawn pointten çok uzağa inşaat yapmıyorum da, ne bilim bu sefer yolumu kaybetmiş dolanırken ortalıkta, bir anda karşıma çıkıverdi vaad edilmiş topraklar gibi. lan süper de mekandı, herşeylerden bol bol vardı. neyse artık bi ara keşif gezilerine başlarım. güzel kale oluyordu ama ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 güneş büyük devasa bir piksel sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 di said: THiM said: bir suredir takip ediyorum bu oyunu ama oynamaya baslasam mi karar veremedim bir turlu. bir de soyle bir video var: http://www.youtube.com/watch?v=LnjSWPxJxNs Of efsaneymis bu =) AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 ahahaha mukemmelmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Xenocide said: la resimleri koyim dedim, koydum gibi algılıyor ama koymamış bişey ne iş edit: koymuş lan asdfhf edit2: resimler direk açılmıyor, mesajı alıntılayıp linkleri copy paste yapın. ohahah bu kadar altini nasil buldgunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 şimdi tam anlamadığım bişey var siz bu oyunu oynamak için para mı veriyosunuz? vermiyosunuz di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 para bok birader, ayrıca oyun güzel. de sizce de gereksiz bir özellik değil mi bu bir forum için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Herkes alpha'yı satın alıp mı oynuyo? Bu arada ben anlamadım ya nedir amaç, öyle takılmaca mı? WoW oyuncularına oyunu soran WoW'u bilmeyen adam gibi hissettim kendimi bi an. "aga bu oyunda şimdi napıyon amacın ne" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 oyun sandbox, uo gibi düşünülebilir sdfg oynamak için para vermedik. hacer analı versiyonlarını falan bulduk. aslında tek olayı mimari yeteneğini konuşturabilme imkanı tanıması. onun dışında bi 3-4 gün survival şeklinde takılıyosun aralıksız, mala bağlamış şekilde, sonra online building takılıyosun felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 bu nasıl bişidir yaa öehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 bunu yapanlar sapık bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=kn2-d5a3r94&feature=player_embedded#! star trekden enterprise yapmis manyak. %22 daha buyukmus normalinden, 785m x 570m x 168m olculerinde. http://www.rockpapershotgun.com/2010/09/28/mine-it-so-enterprise-d-in-minecraft/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Oha bunlar hammaddeyi nasıl buluyo creative mod flnmı var.Bide ben bi 2 saat oynıyım oyun kasılmaya başlıyo bu kadar şeyi nekadar rahat yapıyolar bendemi bi sorun var anlamadım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 tunngle falan oyunyorsanız biz sizin server'a nasıl bağlanırız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 evet sırf beraber oynayalım diye tunggle kurdum ama mal gibi bakakaldım ekranına, nası olacak bu iş? single playerda da çok çılgın işler yaptım, 7-8 ada ötede expediton falan yaparkene öldüm kaç kere, pusulayla falan yolu bulsam da her seferinde dandik bi şekilde ölerek kapattım oyunu. anlatın şu tııngır mıngır olayını da gelelim yanınıza :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=LGkkyKZVzug&feature=player_embedded# Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 tunngle kurmayı denicem başarırsam oynayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 elin oyununa girdim nası oyun kurucamı bulamadım ehüeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 yeni proje yok mu ırgatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 bu oyunun günlük kazancı 250k$ nin üstündeymiş ohah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 olum kurdum galiba ama tuhaf bi yerdeyim niyeyse gelin bakın bi 195.174.75.208 ehh kapattım boş bi yer çıktı zaten niyeyse bu işi bilen biri yapsa da takılsak.zaten kimse de gelmedi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar