Methral Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 SeaGle said: Yeni yerleşim çok tatsız olmuş bence ya İnsanların yakın ama düzensiz yerleşmesi daha iyiydi, daha samimiydi bence ehüh +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 yea ben kimseyi zorlamiorum ki ahah. koruma istediniz benden yapabilecegim max budur tek basima. dah aonceki sistemde önerdim kimse benden gelip benim su evimi koruma icine al demedi. su andada tek dedigim düzenli araziler icerisinde koruma sagliorum disarida yapilanlar beni ilgilendirmez Towny mode ile kendiniz koruyabilirsiniz sadece nasil calistigini arastırmaniz lazim. tabi millete o da zor geldigi icin kimse daha acilmadi disari. benimde hosuma gitmiyor boyle. benim asil aklimdaki korumaya aldigim arazilere birer kücük ev yapilip merkez olarak kullanilmasiydi chestler falan filan hicbirsekilde sahibi disinda kullanilamaz o araziler icinde. yani demem o ki soylediklerinize katiliyorum benimde hosuma gitmiyor bu sekilde ama canımı yediniz grief grief. benim cozumum budur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=6ZRUgz8HpcA&feature=youtu.be pistonlar yeni peçle geliyomuş? http://www.youtube.com/watch?v=uZJr86d2IUo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 ben bu oyunu bişiye benzetiyorum ama çıkartamadım. özellikle son videoda daha bi hissettim bunu. nedense nostaljik bir oyunu çağrıştırıyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 a tale in the desert? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Adamlar DDoS yemiş yine, orijinal clientla bağlanılmıyo oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warmaster Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 SON DAKKA RESİMLERİ !!! SERVERDA İSYAN :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 grimnax halk adamıdır bi kere, benim oyum grime fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 xeno harikasin hocu aynen inanmayin bole roroshoplu fotograflara ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Önce hapse soktu Üstüne boğdu Kojiroh'u canlı canlı gömdü VE VE VE HAYVANLARI TEST OBJESI OLARAK KULLANDI böyle bi admin grim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 kendi heykelini bile dikmişligi var. tam bir baskı rejimi uyguluyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 YA SEV YA TERKET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 AHAHAHA XENO sabah sabah ölcem gülmekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 salak herif ya oyun dinamiğinden gram çaktığı yok ahahaha ölcem ya :D saf saf bi de çözüm üretmeye çalışıyoruz. adamın birinin arsasındaki bedrocka kadar inen deliğe düştüm ve yanımda adam gibi envanter yok geri çıkmak için. önce su atmayı denedik meşale bugını fixlemişler çıkılmıyo o kadar mesafe. sonra xeno atladı arkadan :D dedim olm üstten kaza kaza gel 2 block öle çıkarız ya da sen home atarsın falan. bu tutturdu benim bu arsada yetkim var her türlü çıkarız diye. HESAPTA BEN ZIPLIYCAKMIŞIM O 2MİZİN DE ALTINA BLOCK KOYCAKMIŞ aşsldfkşa en son adamın beyniyle ilgili kötü yorumlar yapınca sinirlendi su yerine lav döktü. lavın bana doğru block block inişini simgeleyen ve son saniyede disconnect attığım bir ss şuracıkta dursun: HELP GRIM HELP ME GOD OF MC bi de SU ATTIM ÜSTÜNE HALEN GELİO MU? demez mi ahahaşsldfkaş edit: sethome yapmadıydım daha 1 gündür oynuom serverda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 daha sethome yapmamışsın beyin meyin diyosun peeh peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 ayrıca aynı blokta zıplayarak 2-3 blok yukarı çıktık sdfgj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 aynı deildi olm yan blocka geçtim ben sonra sen yükseldin ben yanına geldim falan filan ama zahmetliydi asdf ayrıca steam'den mesaj attım iplemedin. eve online oynuyo diye gösteriyo steam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 mesaj atmamışın request yollamışın. şimdi görüyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 server ip genemi değişti? gireyim dedim ı-ıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Abi bi de ben chaz'ın sayesinde girdim o mezara ksdkfjaslfkjasfla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 simdide server outdated diyor. 1.5 e geri mi döndünüz :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 yöö yanlis ip ye giriosundur 1.6.6 su anda 188.132.163.128 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 you are not whitelisted on the server diyo bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 whitelistte olmayanlar giremior iste servera. bi nevi üyelik sistemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 üye yaparmısınız beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar