Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Minecraft

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Xenocide said:

GwindonSurion said:

biri evimi suyla doldurmus tüm camları falan kırmıs bilmemne neyse ben serverı bırakıyorum amacı olmayan insanlar sizlere iyi eğlenceler

abi cılkı çıktı hakkaten bu durumun, raylarımı kırmıştı artık o kişi kimse, tamir ettim, yine kırmış. bana sorarsanız bi reset atılsın, sıfırdan başlayalım da yani kim olduğunu bildiğimiz adamlar girsin sadece.

heh aynen onu yapioruz su anda. eski worldun downlaodlinkini vericem herkese isteyen kullanbilir devame debilir.
serverda yeni bir yapilanmaya gidiyoruz. daha düzenli daha güvenli olucagina inaniyoruz. hazir oldugunda buradan haber vericem simdilik kimse giremez servera :P
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar 25 arsalık bir alan inşa ediyoruz şuan. Yollarını ve ışıklandırmasını yapıyoruz.

Herkese 1 arsa verilecek ve arsanın sahibinden başkası o alana dokunamayacak.

Bana kalırsa şehrin dışında ev kurabilirsiniz ama çalınma parçalanma gibi konularda ilgilenmeyeceğiz bu seferde.

bunun yanında iConomy eklentisini de yüklettim. eşyalarınızı satıp alabileceksiniz, shoplar kurabileceksiniz. şehrin ortasını da shop olarak yapıcaz muhtemelen. herkes kendi dükkanını burada açabilecek.
Mesaj tarihi:
Zaybird said:

işte tam istenilen şey bu.yalnız bir sorum olacak.arsa verildi diyelim.arsayı yapmak için malzeme verilecek mi?

2 seçenek var önümüzde.

1. seçenek basit ve işlevsel. herkese belirli bir para vericez. isteyen istediği itemi alacak parası ölçüsünde

2. herkesin arazisine 1 kasa koyacağız. içinde ev yaparken kullanacağınız itemlar + axeler pickaxeler vs temel eşyalar olacak.

hangisi iyi sizce?
Mesaj tarihi:
evler cluster şeklinde taşınacak planı vardı, noldu ona?

onca çıkardığımız ve dizdiğimiz taşlar,
bulduğumuz madenler,
yaptığımız dizaynlar gidicek mi?

server resetleniyor mu? yani yeniden mi kazmaya başlayacağız? eski map üstünde mi devam ediceğiz yoksa?

item, para felan vermenize gerek yok da, o kadar kastığımız planlara felan yazık olcak.

(bi de tabela dikmiştim her yere :P )
Mesaj tarihi:
Zaybird said:

ben diyorum ki shop mutlaka olsun.iyi olur.ama diğer oyuncularla da alış-veriş yapabilme imkanımız da olsun.

2 sistemde aktif suan. servera satabileceginiz gibi kendi belirlediginiz fiyattan da satabileceksiniz.

bone, iyi bir whitelist olusturucaz bu sefer. grimin dedigi gibi 30-40 aktif oyuncu var ve bunları takip etmek cok zor. bir yada birden fazla kişi milletin evini bk ediyor. resmen oyun zevkini öldürdüler. tanıdıklardan başlanarak whitelist yapılacak ve aktif 25 e kadar çıkacak bu sayı ilk etapta.

baktık sorun olmuyor yavaştan arttırılabilir.

serverda ilk evlerden biri benimki ve sandstone ve brickden olusuyor. 2 gün aralıksız ugraştım resmen.

iconomyden sonra 1-2 plan daha var. çok daha zevkli bir hale getiricez eklentilerle bakalım :)
Mesaj tarihi:
ahahahaha explore dediniz de :D ilk server geldi aklıma. biz chazla bi keresinde clay aramaya çıkmıştık map 15-20 mb büyümüştü. grim küfretmişti bize şalsdkf

yalnız ben girmiyorum artık resmen ya. o mapten sonrasına alışamadım. bizim de orda çok güzel anılarımız vardı. onun ardından gelenlere de ısınamadım bi türlü -_-

hele burda dönen olayları duydum iyice soğudum
Mesaj tarihi:
bugün icerisinde tüm hazirliklar biticektir sanirim. whitelisti biraz kücültüp aktif hale sokucam buradan haber veririm. bu arada hazır yeniden yapilanmaya gidilmişken aklinizda olan öneriler istekler fln yardirin yapilabilorsa yapalim.
Mesaj tarihi:
Grimnax said:

bugün icerisinde tüm hazirliklar biticektir sanirim. whitelisti biraz kücültüp aktif hale sokucam buradan haber veririm. bu arada hazır yeniden yapilanmaya gidilmişken aklinizda olan öneriler istekler fln yardirin yapilabilorsa yapalim.

abi beles olaylar olmasin.. son oyunda adaya koydgn wool yada glasslar gibi.. millet gitsin kazsin gelsin yapsin emek harcasin..

oyun basinda chest fln da vermenin mantgi yok.. 1. gun evi bitirip bişey mi olcak ? sonra bos bos geziyor millet..

single baslar gibi baslayalim,hem daha cok zevk aliriz hemde daha icimze sinen yapılar yapms oluruz
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...