Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Minecraft

Phyx

Öne çıkan mesajlar

abiiiii siz daha eski serverı bilmiyosunuz. benim ahşaptan evim vardı 3 kez ben yaktım 2-3 kez de kundaklandı :D sonra ağaç ev yaptım bildiğin dev bi ağaç ve "ağaçtan" dalları vardı falan. onu da kundakladılar asdfa

grim'e evi yaparken SAVE AL ABİEAH dememe rağmen dinlememişti. o an minecraft'a olan tüm dedicationumu kaybetmiştim :D
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi bi girdim de, benim de bodrumdaki akvaryum stayla cam duvarımı kırmış, içeri su basmış, kişisel portalım kapanmış, evimin kapıları yok, bikaç kırık dökük yer var ayrıca tramvay hattımın uzuunca bir bölümünün raylarını almış bu arkadaş. aman ne büyük troll. her blok kırışında "KSIKSIKSIKSIKSIISKSIKS" diye salak salak güldüğünü tahmin edebiliyorum asdf
Sosyal ağlarda paylaş

Soimyr said:

derp said:

agac evler yildirimdan falan patlayanzi

yalan bu yalnız, yagmur yagdıgından dolayı yankın çıksada anında sönüyor.

bu dediin single player oyun icin gecerli sadece mp de bi bug yüzünden söndürmüyor yagmur :P
ama serverda lightning fln disable ettim sorun yok heh

ps: specialcreep whitelist e eklendi
Sosyal ağlarda paylaş

Grimnax said:

user not premium ilk kez duyuyorum ya baska bi sorun olmasin sende? yani serverda orjinal kullanan da var kullanmayan da hertürlü insan giriyor rahat rahat heh

tam olarak anlatıyım.. giriyorum.. hareket ettiğimde saniyesinde tekrar respawn noktasına dönüyorum.. altta çıkan yazı da şu "you must be logged in to do that" kısaca hareket edemiyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

GwindonSurion said:

biri evimi suyla doldurmus tüm camları falan kırmıs bilmemne neyse ben serverı bırakıyorum amacı olmayan insanlar sizlere iyi eğlenceler

abi cılkı çıktı hakkaten bu durumun, raylarımı kırmıştı artık o kişi kimse, tamir ettim, yine kırmış. bana sorarsanız bi reset atılsın, sıfırdan başlayalım da yani kim olduğunu bildiğimiz adamlar girsin sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...