applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 iyi fikir abi,cidden sinir bozucu olmaya basladi cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 aslında sosyoloji okusam ne tezler yazarım lan minecraftla ilgili toplum hayatı vs vs falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasteinwoman Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 bizim server'da "you must be logged in to that" gibi bişi diyor respawn olduğum yerden başka yere gidebimiyorum? diğer serverlarda böle bi sorun yaşamadım? yardımcı olursanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 abi insanlarin sabrini mi deniyorsnz anlamiyorum cidden.. kapimin önune o merdivenleri dizen,şaka yapmayi bilmeyen erif temizlesin onlari.. ben siradan evlere girişmeden önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 tasteinwoman said: bizim server'da "you must be logged in to that" gibi bişi diyor respawn olduğum yerden başka yere gidebimiyorum? diğer serverlarda böle bi sorun yaşamadım? yardımcı olursanız sevinirim. şifreni yaz /login ... olmadıysan /register xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 paticiktede griefer çıktı iyi mi? allahtan 1.5 haftadır falan oyuna log in olmuyorumda suçsuz olduğum belli. yalnız yapanı buldugumuzda bilg bölümü yada genel patiden şöyle ban yemesini falan ayarlasak? orman çoçukluğu yapılan bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 abiiiii siz daha eski serverı bilmiyosunuz. benim ahşaptan evim vardı 3 kez ben yaktım 2-3 kez de kundaklandı :D sonra ağaç ev yaptım bildiğin dev bi ağaç ve "ağaçtan" dalları vardı falan. onu da kundakladılar asdfa grim'e evi yaparken SAVE AL ABİEAH dememe rağmen dinlememişti. o an minecraft'a olan tüm dedicationumu kaybetmiştim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derp Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 agac evler yildirimdan falan patlayanzi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Cystein said: Bişiye benzemiyodu zaten ağaç ev iyi oldu kundakladıkları sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 şimdi bi girdim de, benim de bodrumdaki akvaryum stayla cam duvarımı kırmış, içeri su basmış, kişisel portalım kapanmış, evimin kapıları yok, bikaç kırık dökük yer var ayrıca tramvay hattımın uzuunca bir bölümünün raylarını almış bu arkadaş. aman ne büyük troll. her blok kırışında "KSIKSIKSIKSIKSIISKSIKS" diye salak salak güldüğünü tahmin edebiliyorum asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 deprem oldu, ondandir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasteinwoman Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 whitelist e benide eklerseniz sevinirim username : specialcreep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 derp said: agac evler yildirimdan falan patlayanzi yalan bu yalnız, yagmur yagdıgından dolayı yankın çıksada anında sönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Soimyr said: derp said: agac evler yildirimdan falan patlayanzi yalan bu yalnız, yagmur yagdıgından dolayı yankın çıksada anında sönüyor. bu dediin single player oyun icin gecerli sadece mp de bi bug yüzünden söndürmüyor yagmur :P ama serverda lightning fln disable ettim sorun yok heh ps: specialcreep whitelist e eklendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Oleey, admin çok yaşa! Ben de tırsıyodum ya oyunda değilken yağmur yağar da yıldırımın biri odundan evimi yakarsa diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasteinwoman Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 bi sorum olucak ilginirseniz sevinirim... oyunum orjinal fakat sizin server'a girdiğimde "user not premium" hatası alıyorum.. boşuna mı 15 euro verdik anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 user not premium ilk kez duyuyorum ya baska bi sorun olmasin sende? yani serverda orjinal kullanan da var kullanmayan da hertürlü insan giriyor rahat rahat heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasteinwoman Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Grimnax said: user not premium ilk kez duyuyorum ya baska bi sorun olmasin sende? yani serverda orjinal kullanan da var kullanmayan da hertürlü insan giriyor rahat rahat heh tam olarak anlatıyım.. giriyorum.. hareket ettiğimde saniyesinde tekrar respawn noktasına dönüyorum.. altta çıkan yazı da şu "you must be logged in to do that" kısaca hareket edemiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Bi seferliğine /register <şifre> yazıp istediğin bi şifreyle kayıt olcaksın, sonra gerekirse /login <şifre> yazıp kaydolduğun şifreyle giriş yapcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 renkli wool u seviorum karsinizda son yapim heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasteinwoman Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Kojiroh said: Bi seferliğine /register <şifre> yazıp istediğin bi şifreyle kayıt olcaksın, sonra gerekirse /login <şifre> yazıp kaydolduğun şifreyle giriş yapcaksın. evet işe yaradı teşekkür ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 biri evimi suyla doldurmus tüm camları falan kırmıs bilmemne neyse ben serverı bırakıyorum amacı olmayan insanlar sizlere iyi eğlenceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Biri de benim evimin etrafına bloklar falan koymuş farklı farklı, kıramıyorum edemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Whitelist mi sıçızlamış ya, giremedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 GwindonSurion said: biri evimi suyla doldurmus tüm camları falan kırmıs bilmemne neyse ben serverı bırakıyorum amacı olmayan insanlar sizlere iyi eğlenceler abi cılkı çıktı hakkaten bu durumun, raylarımı kırmıştı artık o kişi kimse, tamir ettim, yine kırmış. bana sorarsanız bi reset atılsın, sıfırdan başlayalım da yani kim olduğunu bildiğimiz adamlar girsin sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar