Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 ahah abi night one direk ben "ULAN NE ARA GECE OLDU FFFFFF-" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 abi oyunda en buyuk sorun belirli bi sure sonra bi amac bulamamak yane basliyosun eyvallah maden kaziyosun elmas pick axe felan yapiyosun sonra? elmas bulmak icin daha cok elmas pic axe harcamak disinda bsi yo essek gibi green house yaptim gerek yokmus ki ben ordan resmen 3 server oyururum yane ole ekme uretiyorum ama neden yane ne ise yariyo hic bi ise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Hayatin kendisi de boyle deil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 deil abi ekmek yemessen hayatta oluyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Sen de haklisin kardes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Yeter artık uyuyorum sabahladik öğlen olcak. Cystein falan saglam bi tasarımcı benim Dragon'a el atarsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 1.6 daha bekler yea. sacma sapan buglar var hala. cpu problemini çözdüler emme smp de chunk yüklemelerinde sorun var ya cooook hizli bi sekilde yükleniorlar yada hic yüklenmiorlar. o nedir die soran olusa ise hani lag oludugu vakit haritanin belli bi bölümü yüklenmez de yerin dibine kadar görebilirsiniz aha aynen odur chunk yüklenmemesi. oynanmaz halde yani su anda o yüzden serverda oynamag istienler 2 sayfa önceki downgrade olayina bakiveesinler. gayet legit bi işlem olup coook basittir heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Grim abi şu mobları kapatsak normalde de bide gündüze sabitleyemiyo musunz ya? Çok sıkıntı yaşıyoruz siz yokken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 abi moblar nasıl sorun yaşatıyor? etrafa biraz torch koyun, etrafıda fence ile çevirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 hocu bah adi üstünde minecraft "survival" server :P moblari kapatirsak bi nevi creative server a dönüo die düsünüorum ben. oylamaya tutariz sonuca göre full gündüz yapan bi plugin bulunur etc etc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Abi normal zamanda değil de şu inşaatlar bitene kadar öyle olsun diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 evet katılıyorum tabi sizin inşaatlar bitti rahatsınız:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Abi ben o dağı ve dragonu moblar açıkken yaptım, loxi şahit :D Sağlam Texture Arayanlara: http://www.minecraftforum.net/topic/26727-johnsmith-texture-pack-v72-32x32-15-with-customizer/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 bu textureu bende kullanıyorum. valla moblar açıkken çok daha zevkli mağara keşfetmek. moblarla savaşıp yavaş yavaş ilerlemek vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 BonePART said: abi oyunda en buyuk sorun belirli bi sure sonra bi amac bulamamak yane basliyosun eyvallah maden kaziyosun elmas pick axe felan yapiyosun sonra? elmas bulmak icin daha cok elmas pic axe harcamak disinda bsi yo essek gibi green house yaptim gerek yokmus ki ben ordan resmen 3 server oyururum yane ole ekme uretiyorum ama neden yane ne ise yariyo hic bi ise amaç amaçsızlık zaten, meditasyon gibi bişey. ya roma imparatorluğundaki gibi yapı yükseltirsin, ya gezer dolaşırsın, ya da bio-yapılar inşa edip doğayla barışık teknolojiler geliştirirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 server yalan mı oldu girilmiyor griminkine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 server su an sorunsuz calisiyor ya? McMmo fln da kurduk skill kasioruz hah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Chaz reyiz nasreddin hoca misali domuza ters binerken sdfg http://dl.dropbox.com/u/18366514/2011-05-27_16.29.19.png VE FIESTA SEX http://dl.dropbox.com/u/18366514/2011-05-28_11.28.16.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Server'a piston mod eklesek nasıl olur? Baya güzel şeyler yapılıyormuş redstone ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derp Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 piston mod ftw. ayrica 1.6 da ekleyin pls :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 bukkit yok henüz yea gecemiom 1.6 ya heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 ya arkadaşlar 1.6 ya geçince sw ipsi değisiyomu?:SB)-:)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Oynicak oyun arıyodum da buna başliyim bari ya. Geliyorum ben de sdf Ağır noobum yalnız, idare etceniz :( Edit: De get whitelist'te diilsin dedi de nickim ne ki benim bilmiyorum ki ya. Ta ne zaman almıştım oyunu, orijinal client'la girmiştim kullanıcı adım ve şifremle. Onu mu kullanıyo ki oyun? Edit esnasındaki deneme: Bikaç sayfa önceki bi 1.5 clientı indirip onla giriyim dedim, bad login dedi bu sefer :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 ben yanlış servere giriyorum galiba kimseyi online göremiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Saklanıyorlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar