Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Minecraft

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://www.youtube.com/watch?v=Pdo5mLOY8NM

mağralardan karanlıktan bunaldım. iki kuleyi birleştirip yakındaki dağlara yollar yapıcam.

birde portal yada asansör nasıl yapılıyor ?
Mesaj tarihi:
portal için obsidian lazım:

http://www.minecraftwiki.net/images/f/fa/Portalcomparison.png

bide flint & steel olcak,
ayrıca çok sakat yerlere açılıyor genelde portallar, lava denizine 1 adım falan kala :p

soracıma, değerli bişiler götürmeyin diamond kılıç falan gereksiz en iyisi ok yay,, zombie pigman lere pek bulaşmayın sayısı 1 den çoksa, grup olarak saldırıyorlar çünkü. kule yapıp tepeden ok sallanır ama bu seferde bi fireball yiyip uçmak var, portalınızın etrafını cobblestonela çevirmek en iyisi bunker misali,

fireballları okla vurup geri gönderebilirsiniz :p

bide portalın açıldığı yer asıl dünyanın 8'de 1'i yani netherda gittiğiniz 1 adım asıl dünyada 8 adıma genk geliyor, başka başka portallar açıp kısayol olarak kullanmak mümkün.
Mesaj tarihi:
şöle olması lazım onun:

Building multiple portals on Earth within a certain proximity will all lead to the same portal in The Nether, and the same might happen vice versa.
Mesaj tarihi:
benimde netherdaki yerim çok dandik T_T, arkamda kazmakla bitmeyecek bir kocaman dağ, önümde doldurmakla bitmeyecek ucu gözükmeyen bir lav denizi var, 2 sinin arasında 2 adım yerde benim üssüm var..
Mesaj tarihi:
server'a bir şeyler olmuş yine evet eheh. yine can sıkıntısından bir mağraya girdim ve kayboldum. yukarı doğru bi şekilde kazıp çıkıyım diyorum 2 gündür ama bloklar üzerinde etkisizim :/
Mesaj tarihi:
Online check olayi da kapali artik. Para odemeyenler de girip oynayabilirler. Girdiklerine biri tarafindan listelere eklenmeleri ve kendilerini kayit etmeleri gerekiyor tabi.
Mesaj tarihi:
Şimdi de gerçek boyutlarda bir futbol stadı yapmaya başladım. Saha bitti, yedek kulübelerini de tamamladım, tribün başlangıçları tamamen çizildi. Stadın dışını çiziyorum şu anda da. Sonra soyunma odalarını yapıp ardından tribünleri düzenleyeceğim. Dış cephe falan da yaptıktan sonra bitmiş olur, birkaç ss koyarım belki. Bu kadarını yapmam da 3 saat aldı sanırım :/
Mesaj tarihi:
zpnd said:

Online check olayi da kapali artik. Para odemeyenler de girip oynayabilirler. Girdiklerine biri tarafindan listelere eklenmeleri ve kendilerini kayit etmeleri gerekiyor tabi.

şunun tam anlami, oyunu free oynayanlar da multi'den bir ağa baglanabilıyor mu ?

misal şuan di'nin actigi calisir durumda sanirim
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...