zpnd Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Resetlenmedi ama bukkit eklendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Öyle bi mağara buldum ki in in bitmiyor arkadaş, dallı budaklı birde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Pdo5mLOY8NM mağralardan karanlıktan bunaldım. iki kuleyi birleştirip yakındaki dağlara yollar yapıcam. birde portal yada asansör nasıl yapılıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 canım netheril şehri yapmak istedi ama oyun o kadar yükseğe izin vermiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Valla sabır ve vakit olsa ben de havada asılı duran kuleler ve adalar yapmak istiyorum da işte, yok yani. Söyleyelim Notch'a da maksimum yüksekliği artırsın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 portal için obsidian lazım: http://www.minecraftwiki.net/images/f/fa/Portalcomparison.png bide flint & steel olcak, ayrıca çok sakat yerlere açılıyor genelde portallar, lava denizine 1 adım falan kala :p soracıma, değerli bişiler götürmeyin diamond kılıç falan gereksiz en iyisi ok yay,, zombie pigman lere pek bulaşmayın sayısı 1 den çoksa, grup olarak saldırıyorlar çünkü. kule yapıp tepeden ok sallanır ama bu seferde bi fireball yiyip uçmak var, portalınızın etrafını cobblestonela çevirmek en iyisi bunker misali, fireballları okla vurup geri gönderebilirsiniz :p bide portalın açıldığı yer asıl dünyanın 8'de 1'i yani netherda gittiğiniz 1 adım asıl dünyada 8 adıma genk geliyor, başka başka portallar açıp kısayol olarak kullanmak mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 ayrıca paul'ün nether videolarını izleyin :D http://www.youtube.com/watch?v=1YhBkVfQ5jE&feature=channel_video_title Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 asansör yapmayı gösteririm ama orda olmaz 2 blok yanyana aşşaa kadar gitmesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Ya nether'a gate açtım sonra gidip farklı bir yerden portal açtım yine nether'da aynı yere çıktım, aşağı inemedim bi türlü. Küstüm ben de nether'a, gitmiyorum artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 şöle olması lazım onun: Building multiple portals on Earth within a certain proximity will all lead to the same portal in The Nether, and the same might happen vice versa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Hmm yakında bir yere kurmustum ben tabi, başka bi yerde denerim o zaman bi ara :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 netherin beteri var beyler, dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 benimde netherdaki yerim çok dandik T_T, arkamda kazmakla bitmeyecek bir kocaman dağ, önümde doldurmakla bitmeyecek ucu gözükmeyen bir lav denizi var, 2 sinin arasında 2 adım yerde benim üssüm var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 minecraft wiki vardı ama bir de şöyle bir şey açılmış ki sevimli de olmuş gayet, http://www.minecraftopia.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 O değilde whitelisttenmi sildiniz beni, hiç bir bloğa dokunamıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 server'a bir şeyler olmuş yine evet eheh. yine can sıkıntısından bir mağraya girdim ve kayboldum. yukarı doğru bi şekilde kazıp çıkıyım diyorum 2 gündür ama bloklar üzerinde etkisizim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zpnd Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Gruplarinizi ayarlamak gerekiyor ama siz online olmadan ayarlanamiyor. Sikinti orda. Grimnax ile denk gelirseniz ayarlar bi sekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Ne grubu? :/ ben 2 gün önce girdim kazabiliyordum etrafı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 MinecraftCon 2011?!? way arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zpnd Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Online check olayi da kapali artik. Para odemeyenler de girip oynayabilirler. Girdiklerine biri tarafindan listelere eklenmeleri ve kendilerini kayit etmeleri gerekiyor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 wohoo! İlk pixel art'ımı yaptım, tabi netten 8-bit halini bulup minecraft'e geçirdim ama bu da bi başlangıç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Şimdi de gerçek boyutlarda bir futbol stadı yapmaya başladım. Saha bitti, yedek kulübelerini de tamamladım, tribün başlangıçları tamamen çizildi. Stadın dışını çiziyorum şu anda da. Sonra soyunma odalarını yapıp ardından tribünleri düzenleyeceğim. Dış cephe falan da yaptıktan sonra bitmiş olur, birkaç ss koyarım belki. Bu kadarını yapmam da 3 saat aldı sanırım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derp Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 herkes minecraftta harcadigi saati ise harcasa marsta yasiyor olabilirdik :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 zpnd said: Online check olayi da kapali artik. Para odemeyenler de girip oynayabilirler. Girdiklerine biri tarafindan listelere eklenmeleri ve kendilerini kayit etmeleri gerekiyor tabi. şunun tam anlami, oyunu free oynayanlar da multi'den bir ağa baglanabilıyor mu ? misal şuan di'nin actigi calisir durumda sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Norak said: ayrıca paul'ün nether videolarını izleyin :D oha adamın sesi çok iyi, sabaha kadar dinleyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar