Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Minecraft

Phyx

Öne çıkan mesajlar

abi ayar oldum ya, şimdi maden toplamak için yer altının derinliklerine yolculuk yapıyorum. kaza kaza yeraltı mağaralarını, yeraltı gölleri filan buluyorum. dank sora elim filan kayıyo lavaya düşürüyorum hop ölüyorum. itemler düşüyo spawn pointte doğuyorum ama ben kazarak çok uzağa gitmiştim zaten orayı bulamıyorum tekrar item kasmakta zor geliyo. Bu lavaya düştükten sora öldüğümüz yeri arayarak mı bulucaz? Birde lavadan nası kaçıcaz :)?
Sosyal ağlarda paylaş

Lava düşünce itemlar da lava düşüyor zaten, o yüzden geri dönmene gerek yok.

Mümkün olduğunca az lav kurbanı olmak için:

1- Tam altındaki veya üstündeki bloğu kazmamak
Bir numaralı Minecraft kuralı.

2- Lav seviyesinde kazmak
Lav seviyesinde kazınca düştüğün lavdan çıkma ihtimalin oluyor. Bedrock ile uğraşmıyorsun ve diamondlar senin oluyor.

3- Diamond aletlerden birer tane taşımak
Lava düşme halinde zararı minimuma indirmiş oluyorsun. Cobblestone lazım olduğu sürece tam durability bir diamond pickaxe bitene kadar çanta çoktan dolmuş oluyor.

4- Actionbarda hızlı geçebileceğin bir slotta aşağı düşmeyen bloklardan bulundurmak
Lavı bloklamak için.

5- Su dolu kova taşımak
Lavın yolu kapaması halinde hızlı ve güvenli geçiş yaratabilmek için.

Kaybolmamak için planlı kazmak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:

Texture pack kullanıyorsan ondan olabilir. Grafik ayarını kıs. F ile fog aç falan.

texture packle açtım zaten ilk, direk kitlendi oyuna girdiğim gibi
sonra patchi kaldırdım öyle girdim, distance'ı far yaptım filan ama düşük fps ile çekilmiyor oyun gerçekten, magicka'yı da o yüzden sevememiştim zaten
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...