Zaybird Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 nelerle uğraşıyo millet vay be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 launcher gene mi problemli ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Sabahtan beri GG. Neyse ki ben "play offline" ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Hamachi'den 3-5 kişi oynanıyor mu bu? Serverla uğraşmadan falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derp Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 serverle ugrasma falan yok ki zaten indiriyorsun calistiriyorsun ip adresini veriyorsun gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 ya benim oyun 1.3 e sanırım update etti otomatik olarak. Şimdi geri çekemiyorum nasıl yapıcaz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 server IP'si ne ben de geleyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derp Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Grimnax said: Serveri bu gece 1.3 e geciriyoruz.Korumayi whitelist olarak idare edicez artik oyun ici ulasamayacaginiz icin buradan bi PM ile servera giris yetkisi isteyebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 server su anda sorunsuz calisiyor whitelist fln kapali. sadece oyun icerisinden bir moddan access istemeniz gerekli. server ip : 62.75.182.122:28865 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 abi ayar oldum ya, şimdi maden toplamak için yer altının derinliklerine yolculuk yapıyorum. kaza kaza yeraltı mağaralarını, yeraltı gölleri filan buluyorum. dank sora elim filan kayıyo lavaya düşürüyorum hop ölüyorum. itemler düşüyo spawn pointte doğuyorum ama ben kazarak çok uzağa gitmiştim zaten orayı bulamıyorum tekrar item kasmakta zor geliyo. Bu lavaya düştükten sora öldüğümüz yeri arayarak mı bulucaz? Birde lavadan nası kaçıcaz :)? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 lavadan kaçmak ne abi, düşmüyosun lava yanından geçiyosun oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 ya abi 2 kere kazara düştüm yanarak can verdim. bide baya kazmıştım yani ondan :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 tam altını kazmazsan sorun olmuyo genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 shift is your friend! shifte basarak yapın altınızdaki bloğu silmeyin hiç bişi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Lava düşünce itemlar da lava düşüyor zaten, o yüzden geri dönmene gerek yok. Mümkün olduğunca az lav kurbanı olmak için: 1- Tam altındaki veya üstündeki bloğu kazmamak Bir numaralı Minecraft kuralı. 2- Lav seviyesinde kazmak Lav seviyesinde kazınca düştüğün lavdan çıkma ihtimalin oluyor. Bedrock ile uğraşmıyorsun ve diamondlar senin oluyor. 3- Diamond aletlerden birer tane taşımak Lava düşme halinde zararı minimuma indirmiş oluyorsun. Cobblestone lazım olduğu sürece tam durability bir diamond pickaxe bitene kadar çanta çoktan dolmuş oluyor. 4- Actionbarda hızlı geçebileceğin bir slotta aşağı düşmeyen bloklardan bulundurmak Lavı bloklamak için. 5- Su dolu kova taşımak Lavın yolu kapaması halinde hızlı ve güvenli geçiş yaratabilmek için. Kaybolmamak için planlı kazmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derp Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 bi de kovayi lava dusersen kendi ustunde kullanabiliyorsun, sonduruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Evet o da lazım. Ben peacefulda oynadığım için regen yetiyor, aklıma gelmedi. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derp Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 peacefulda nooblar oynar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 hepiniz aldiniz mi oyunu simdi ya? okudukca gaza geliyorum deli gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Fazla gaza gelincek bir oyun değil 6gb ramde bile kasmayı başarabilen enteresan comodor64 grafikli oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 ben de okudukca dedim zaten gordukce demedim. ultima'dan beri bu kadar ozgurluk veren bir oyun gormemistim. o yuzden cok gaza geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 yurtta yarım yamalak wow oynadığım makinede minecraft oynayamıyorum ben, bi insan bi oyunla bu kadar mı uğraşmaz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 4 gb ram var kasmıyor bende ama tabi işlemci de i5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Saeros said: yurtta yarım yamalak wow oynadığım makinede minecraft oynayamıyorum ben, bi insan bi oyunla bu kadar mı uğraşmaz sdf Texture pack kullanıyorsan ondan olabilir. Grafik ayarını kıs. F ile fog aç falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 arcane said: Texture pack kullanıyorsan ondan olabilir. Grafik ayarını kıs. F ile fog aç falan. texture packle açtım zaten ilk, direk kitlendi oyuna girdiğim gibi sonra patchi kaldırdım öyle girdim, distance'ı far yaptım filan ama düşük fps ile çekilmiyor oyun gerçekten, magicka'yı da o yüzden sevememiştim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar