ses Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 mütahidlik iznini kim veriyor yaw? :D /sonas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 son günlerde kundakçı sayısı arttı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 http://chzmemebase.files.wordpress.com/2011/02/memes-minecraft-meme-reactions.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=8uyxVmdaJ-w&feature=topvideos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 aAHahaHahhaa ne fenomen haline geldi şu pixelli oyun.Kim demiş en güzel oyunlar müthiş grafiklerle olacak diye bakınız minecraft bakınız mount&blade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 beyler nerdesiniz bugun ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 NolaxThensbane said: aAHahaHahhaa ne fenomen haline geldi şu pixelli oyun.Kim demiş en güzel oyunlar müthiş grafiklerle olacak diye bakınız minecraft bakınız mount&blade. oyunları bir ortalayamıyorlar zaten artık. ya grafik bakımından aşıp içerik bakımından batıyorlar ya da içerik bakımından aşıp grafik bakımından batıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Benim için önemli olan içeriktir her zaman.İçerik sağlam olduktan sonra gerisi umrumda değil. Dünyayı kurtaran adamın oğlunu 999999p de izlesem umrumda olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 ahaha film süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 cok is vardi bu aksam yea yeni dükkan fln baya yamultuyo adami hehe su ps3 islerini cozdugum zaman yeni projelerle geri dönecem ehaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 bütün gün cant connect to minecraft.net :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 server açık mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 server dedicated la kapanmiyor hic baska bi sorun vardir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
velokp Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Ben de oynuyordum bu oyunu Granmix'in serverinde ismim de Granma'ydı. Fakat bir problem oldu gündüz etrafta öylesine koşarken zıplayıp etrafıma bakıyordum hızlıca sonra birden hata verdi oyun kapandı.Daha sonra oyuna girerken sürekli bu hatayla karşılaşıyorum.Çok araştırdım ama kesin bir çözümü yok singleplayer a girebiliyorum ama multiye giremiyorum bunun da sebebi o aptal hareketleri yapmam ve render distancein far olmasi.Yani dikkat edin burdan uyarıyorum sizi benim yaptığım saçma hareketleri yapmayın.Çözmeye çalışıyorum ben hala sorunu.Hata kodu da bu: Minecraft has crashed! ---------------------- Minecraft has stopped running because it encountered a problem. If you wish to report this, please copy this entire text and email it to [email protected]. Please include a description of what you did when the error occured. --- BEGIN ERROR REPORT a1dce528 -------- Generated 20.02.2011 17:03 Minecraft: Minecraft Beta 1.2 OS: Windows 7 (x86) version 6.1 Java: 1.6.0_24, Sun Microsystems Inc. VM: Java HotSpot(TM) Client VM (mixed mode, sharing), Sun Microsystems Inc. LWJGL: 2.4.2 OpenGL: GeForce GTX 260/PCI/SSE2/3DNOW! version 3.3.0, NVIDIA Corporation java.lang.NullPointerException at ma.b(SourceFile:121) at ma.<init>(SourceFile:109) at jg.a(SourceFile:162) at pz.a(SourceFile:47) at kx.a(SourceFile:232) at jg.a(SourceFile:101) at qc.g(SourceFile:43) at net.minecraft.client.Minecraft.i(SourceFile:1084) at net.minecraft.client.Minecraft.run(SourceFile:678) at java.lang.Thread.run(Unknown Source) --- END ERROR REPORT d7be24d4 ---------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 lan olm nası becerdiniz fire-proof şömineli ahşap evimi 3. kez yakmayı? nası becerdiniz? cidden yenge mi yaktı? yenge manyak mısın? ben 2 hafta falan daha afk'yım... o eve bişey olsun geldiğimde 35 tnt yaparım gemiden sigaramla yakarım fitilleri o kalenin havaya uçuşunu hep beraber izleriz ORHAN PAMUK AHILLI OLACAK?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 siz bu oyunu satın aldınız da öyle orcin orcin mi takılıyonuz yoksa... YOKSA?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 almaya gerek yok girilebiliyor ama alın aldırın tabiy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 35 tnt ile benim evi zor uçurursun. fakirin hali başka tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 valla benim oyunum orjinal. ev arkadaşım gitmiş almış onun pass'la oynuorm asdfşlk bu arada loxi geçicen abi o işleri. 1 tnt'yle girişe yaptığın pavyon ışıklarını patlatsam yeterince küfür yememe ve tatmin olmama yeter gibime geliyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 abi arkadaşlarla falan hamachi üzerinden oynuyoduk güzelce de, bu verdiğiniz ip ile girmeye çalıştığımda şunu görüyorum. çok üzülüyorum. hangi versiyon falan lazım, bana linksenize gizliden falan ne bileyim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 ynalz her gün ben adalara yeni bişi yapıorm ve ileride saeros var o bişiler yapıo yan tarafada biri piramit falan ypamış yeni yakında full dolcak adalar kısmıda haha devasa oldu server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 euh evet biz kuruluyoruz adaya iyice, keşif turlarına çıkıyoruz filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 lan kıytırık bi deniz feneri yapmıştım yıktınız mı onu asdşflk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 yok ben dokunmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 texture pack nasıl yüklüyoz ya mc patcherla deneyince error veriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar