Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Benim gibi üşengeçler için o. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 zaten survival multiplayer olmadığı sürece tırt yani. var mı bilmiyorum gerçi. tek başına survival survival nereye kadar abi, sıkıyo bi süre sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 xeno sen kurmuştun dimi server bi ara. bi daha kursanız ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 yok di kurmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Bu amele potansiyelini öürütmeyin gençler TTK'yı geçececez 1ayda hadi kurun serverı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 bi paticik minecraft sunucusu eksikti zaten onu da yapın tam olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 İlla bir oyun için sunucu kurulacaksa en iyi aday Minecraft, çünkü Minecraft en iyi: http://www.youtube.com/watch?v=-t-RzGC9UCo& hasta adam üşenmemiş, yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 hastalik bu ya acaba ciddi ciddi insa mi etti , yoksa ivir zivir cizim programlarindan minecraft dunyasi generate etme dalgasiyla mi yapti hayir iki turlu de saygi duyucam, kendisi insa ettiyse bambaska saygi duyucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 minecraft server acayım diyorum bu aksam varsa burada baglanacak adam olursa sabah 9 gece 1 acık olur server :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 ben satın almadım korsan var ama tunngle falan bi iki defa girmiştim :P eğer kuracağına korsan girebiliyosa direk gelirim bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=qG9SPywEGm4&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 almancam yok ama adam bildiğin inşa etmiş gibi duruyor. bu da çok güzel bi timelapse http://www.youtube.com/watch?v=Hu7fdtjczdA arkadaki baraj da muhteşem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 arcane said: almancam yok ama adam bildiğin inşa etmiş gibi duruyor. http://www.minecraftforum.net/viewtopic.php?t=15522 mcedit ile yapiliyormus bu karmasik yapilar, daha once ki su 8bit matematik islemcisi ivir zivir in yapildigi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Off rezalet. Doping skandalı, safcafs. Bütün replerimi geri alıyorum. Ben delikanlı gibi manual yapıyorum. Hatta arada bir burada raporlayayım: -1- http://img43.imageshack.us/img43/998/49195639.jpg 52000 cobblestone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 @arcane her taşı tek tek kazıp ateşte işleyip döşedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 git askerligini yap lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 arcane kendine gel *tokat atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 tool filan karşıyım her taşı kendim çıkartarak bir proje yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Cobblestone işlenmemiş taş abi, pişirmemiş. Pişirmesi dert değil de çok tatlı görünüyor, helal =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 free oynanmıyo mu bu şimdi multi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 mac için korsan versiyonu var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 korsan oyun tartışmak paylaşmak yol yordam vermek yasak arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 @arcane respect benimde bir aztec projem var ancak denizde yapıyorum. 60x60 bir alanda yapıyorum güya. bir kaç aydır açmadım ama geçen bu başlığı görünce gaza geldim. finaller bitsin devam edicem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 tunca said: free oynanmıyo mu bu şimdi multi ? *free* olarak oynanıyor. orjinal sahibiyim ama bugn actıgım serverda *free* kullanan bir arkadas girdi oynadık gayet free :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar